Anmeldelser

Her kan du lese mer om noen av de Klarvinduer kunder som har vist oss tillit. Se hvorfor de valgte Klarvinduer og les om deres personlige opplevelser ved å handle hos oss. Vi mener at dette er et spørsmål om tillit og troverdighet – og på dette grunnlaget vil vi bygge våre loyale kunderelasjoner!

Etter kort tid kom jeg over Klarvinduer, og her følte jeg at jeg ble godt informert. Det var enkelt for meg å finne de vinduskombinasjonene som jeg skulle ha, de dimensjonene jeg trengte og hvor store vinduene skulle være. Jeg valgte Klarvinduer delvis fordi de har gode priser, men det som var avgjørende var den informasjonen som ble gitt på hjemmesiden. Jeg følte at jeg visste hva jeg bestilte og hva jeg ville få, mens på andre hjemmesider var det for mye usikkerhet. Jeg våget rett og slett ikke å bestille der. Det er jo mange penger, men jeg endte med å føle meg trygg hos Klarvinduer. Karsten

God informasjon ga meg trygghet

Jeg fant på Klarvinduer i annonser, reklame og slikt. Så jeg måtte gå inn og se hva det var for noe. Jeg synes at det hørtes fornuftig ut og til en billig penge. Derfor bestilte jeg et vindu, for å se om det kunne være riktig. Min nabo som er snekker, kunne ikke sette en finger på noe. Hun vender tilbake til dere senere, når hun har skrapet sammen nok penger, fordi hun skulle også i gang med oppussing. En snekker kan ikke lage det til den prisen jeg har betalt. Hun sier at hun kan lage alt selv, og det gjør hun også, men hun synes altså at Klarvinduers produkter er kjempefine. Johannes

Kvalitetsstemplet av en snekker

Jeg valgte Klarvinduer fordi jeg kunne komme inn og se deres produkter inne på deres kontor på Vesterbrogade. Jeg likte godt det med at det var kontakt med Klarvinduers medarbeidere, at det ikke bare var over telefonen, og at jeg hadde sett dem i virkeligheten. Jeg ble trygg når jeg kunne se produktene i virkeligheten og få satt et ansikt på Klarvinduer. Caroline

Fikk satt ansikt på Klarvinduer

Jeg hadde overveiet å kjøpe nye kjellervinduer i flere år. Det var andre ting i huset som skulle gjøres først. Skifte kjøkken og bad. Kjellervinduene har dermed gått og ventet litt. Så jeg har gledet meg til å få skiftet dem ut. Nå har det kommet et helt nytt inntrykk av kjelleren, med pene vinduer og et behagelig inneklima. Det er perfekt egnet til beboelse nå, så jeg er veldig fornøyd. Jan

Nye vinduer ga beboelig kjeller

Jeg brukte faktisk ganske mange kvelder på å finne ut hvem skulle kjøpe vinduer hos. Til sist falt jeg over Klarvinduer. Hos Klarvinduer fikk jeg hjelp fra kundeservice av en som var veldig hyggelig og hjelpsom. Jeg måtte til og med endre ordren en gang i løpet av prosessen, fordi det ene målet var feil. Det skulle være et par cm smalere. Ordren var allerede lagt inn, men produksjonen hadde ikke startet. Så jeg nådde å få endret det. Kundeservice kontaktet produksjonen, ringte tilbake, og sa at det ikke var noe problem. Det var virkelig en god opplevelse og det ble levert til tiden. Caroline

Hurtig hjelp fra kundeservice

Før vi kom over Klarvinduer hadde vi noen mål og en ide om hvordan vinduene skulle se ut. Så utover at det ble en konkurranse om pris, så var det snakk om brukervennligheten på hjemmesiden. Derfor falt jeg for Klarvinduer, pga. «Design ditt Produkt»-funksjonen, for vi var ikke interessert i et standardprodukt. Så det var en slags oppskrift, som man skulle gå gjennom. Det synes jeg fungerte veldig godt. Det gikk rett og slett «smooth». Man bestilte den ene dagen, og neste dag fikk man en mail om at nå var de i produksjon. Alt gikk feilfritt. Det var en god opplevelse. Jeg har også kikket på priser i etterkant, og det ser ut til at vi fikk en god pris. Simon

Brukervennlig mulighet for å designe sitt eget vindu

I første omgang var det de gode anmeldelsene på Trustpilot som trakk meg til Klarvinduer. Men til sist valgte jeg Klarvinduer, fordi det var vesentlig enklere å få et tilbud enn hos de andre vindusprodusentene. Hos de andre skulle vi sende vårt behov, og så vente på et tilbud fra en trelasthandel. Hos Klarvinduer var det mye enklere. Jeg kunne bare legge inn mitt ønske, og fikk raskt prisen, uten noen mellomledd. Det var jo superenkelt. Stina

Enkelt å bestille uten mellomledd

Jeg har allerede vært kunde hos Klarvinduer og derfor valgte jeg dem igjen. Første gang ble min levering forsinket, men jeg fikk beskjed i god tid. Hvis det hadde vært 2 dagen før, så hadde jeg blitt sur. Men nå var det i så god tid at jeg kunne planlegge etter det. Hvis det er i siste øyeblikk og du nærmest står der med håndverkerne, så er det surt. Jeg fikk derimot beskjed i god tid, og det er jeg ikke vant til. Noen ganger har jeg ikke fått beskjed når jeg skulle ha ting levert. Så jeg ble bare så fornøyd. Det er kanskje meg som ikke krever så mye, men det var en god opplevelse. Stina

Rask beskjed om forsinkelser ga god tid til planlegging

Jeg var på markedet etter billige vinduer og fant Klarvinduer, som straks fikk min oppmerksomhet. Utover prisen skulle utseendet på vinduene også være perfekt, og hos Klarvinduer får man begge deler. Jeg er meget tilfreds med vinduenes kvalitet – og så gjør de min bolig enda finere. Og til sist – kanongod service, det må man si. Kan klart anbefales! 

Tommy Skovbak Sørensen

Vi hadde bestemt oss for at tiden var kommet. Vi måtte skifte 2 av vinduene på huset vårt. Vi fikk anbefalt Klarvinduer av noen gode venner som hadde vært meget tilfredse med å kjøpe hos dem. Da vi besøkte deres hjemmeside var den virkelig enkel å bruke, og prisene ytterst lave, så vi endte med å kjøpe noen flere vinduer enn vi hadde planlagt.

Martin Lund

En fin vindusleverandør! Rask og nøyaktig leveranse til konkurransedyktige priser. Enkel og overskuelig måte å handle på! Jeg har kun positive opplevelser med Klarvinduer og anbefaler firmaet til venner og kjente.

Krister Grafström

Jeg var på jakt etter billige vinduer og fant Klarvinduer på internett. De har jo en flott hjemmeside, men dessverre bare et showroom i Holstebro, så etter en god prat med en av deres medarbeidere var jeg trygg nok til å bestille hos dem. Jeg var meget spent på hvordan alt foregår og hvordan kvaliteten på vinduene ville være. Kan kun si at jeg følte meg godt behandlet og informert – dessuten levde kvaliteten helt opp til mine forventninger. Det var en god opplevelse!

Christian Brødsgaard

Jeg vil helt klart anbefale Klarvinduer. Etter å ha sett diverse hjemmesider, endte jeg raskt opp på Klarvinduer.

Hjemmesiden er veldig god og det er lett å danne seg et inntrykk i forhold til pris og utvalg. Jeg har flere ganger ringt til kundeservice og alltid fått god behandling. Min ordre ble levert raskere enn lovet, så alt i alt en god opplevelse – og absolutt ikke siste gang jeg handler med Klarvinduer!

Jonas Labied

Jeg skulle ha sprossevinduer til feriehuset mitt som vi var i gang med å renovere, derfor lette jeg etter en leverandør som kunne produsere den stilen jeg ønsket til en fornuftig pris. Rimelig raskt endte jeg opp hos Klarvinduer, etter å ha sammenlignet forskjellige leverandører. Hjemmesiden var oversiktlig, informasjonen omkring produktene grundig og de var flinke til å hjelpe meg med bestillingen, da jeg var litt i tvil om hvilke mål jeg skulle oppgi. Leveringen var forsinket, men jeg ble informert i god tid og på selve leveringsdagen fungerte alt optimalt. Nå sitter det 4 sprossevinduer i huset og jeg er i gang med å bestille andre vinduer for å avslutte prosjektet.

Erland Bagger

Jeg synes, at det har vært en meget positiv opplevelse å handle med Klarvinduer. Leveringstiden ble kun flyttet en dag og det ble varslet i god tid, så jeg ikke trengte å vente forgjeves hjemme. Kvaliteten lever inntil videre opp til mine forventninger. Jeg synes det er en super finish til denne prisen (jeg fryktet litt at det var «for billig», og at kvaliteten derfor var dårlig). Jeg kommer helt sikkert tilbake når vi skal ha skiftet de resterende vinduene i huset! Kundeservicen deres er også veldig god. Jeg trodde det var en feil at det ikke var friskluftventiler i vinduene som jeg hadde bestilt. Men etter en samtale med en kundekonsulent viste det seg at de satt «gjemt» oppe under den øverste kanten på karmen.

Torben Blenstrup Pedersen

Jeg fikk flotte vinduer til en god pris fra Klarvinduer. Deres hjemmeside er superenkel å bruke og med grundig informasjon. Dessuten ble vinduene mine levert akkurat til tiden og jeg følte meg trygg på den informasjonen de ga i løpet av prosessen. Jeg er helt fornøyd med alt og vil helt sikkert kjøpe hos dem igjen!

Jørgen Kristensen

Alt fungerte som det skulle hos dem. Klarvinduers hjemmeside er lett å forstå og handle på. Så har de lynraskt levering, og sist, men ikke minst var kvaliteten på topp, og så til den prisen! Vi manglet de to elementene til vår bolig og nå er renoveringen gjennomført.

Bjarne Larsen

Det jeg hadde lagt vekt på var "value for money", og det får man hos Klarvinduer. Hjemmesiden er virkelig brukervennlig – det er lett å velge til og fra og prisen blir løpende oppdatert, så man hele tiden har oversikten. Klarvinduer holder det de lover, og man vet hva man får. Super levering – det gikk raskt og leveransen kom til avtalt tid. Vi er veldig fornøyde med vårt kjøp og gleder oss til å få inn de nye vinduene.

Friis Optik

Hos Klarvinduer er det rask levering og veldig enkelt å bestille. Jeg fant veldig god informasjon på hjemmesiden og følte meg trygg på at det er et sted jeg skal handle vinduer. Var 100% tilfreds med kvaliteten og de nye vinduene passer fint til huset mitt. Dem kan jeg klart anbefale.

Michael Drejer

Jeg er faktisk veldig glad for at jeg fant dem på internett. Jeg fikk raskt et grundig svar på min forespørsel og å handle på deres hjemmeside var utrolig enkelt. Selv om et lite problem med glasset gjorde at mitt problem ble litt forsinket, var jeg godt orientert under hele forløpet. Jeg følte meg trygg og velinformert. Sist, men ikke minst, vinduets kvalitet levde helt opp til mine forventninger.

John Vegeberg

Det var en god opplevelse å handle hos Klarvinduer! Jeg trengte hjelp med sprossene, som skulle være litt bredere enn normalt. Jeg fikk en god og meget personlig betjening via telefonen og var raskt ferdig med å bestille. Leveringstiden var veldig kort – og døren min ble til og med levert en dag før forventet! Og så er jo kvaliteten slik den skal være!

Henning Olsen

Det skulle gå litt raskt med å få skiftet ut to vinduer hjemme og det første stedet vi forsøkte, var leveringstiden åtte uker. Klarvinduer kunne levere på to uker – og faktisk gikk det så raskt at vi hadde vinduene allerede etter 12 dager. Klarvinduer har et bredt sortiment av vinduer og veldig god service. Vi vil helt klart fortelle alle hvor vi har kjøpt våre vinduer.

Jette Skovdal

Jeg er en gjør-det-selv mann og skulle skifte ut tre ytterdører hjemme hos oss. Jeg kjente ikke til Klarvinduer, men endte fort opp på deres hjemmeside. Jeg likte godt at Klarvinduer har mange modeller å velge imellom og at prisen er god. Det var lett å finne rundt på hjemmesiden og det tok ikke noe særlig lang tid å bestille tre dører på spesialmål. 10 dager senere var dørene klare til å bli satt inn. Jeg vil helt klart anbefale Klarvinduer til andre!

Bent Christensen

Bestill i dag

Spar opptil 60% i nettrabatt!

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 559kr

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

32 994 027