5 gode grunner til å kjøpe vinduer og dører om vinteren

Vinteren 2022/2023 byr på kulde og høye strømregninger. Men nye vinduer kan hjelpe deg å holde på varmen.

Hvis det trekker fra vinduene dine om vinteren eller de føles kalde, kan det tyde på at det er på tide å bytte ut de gamle vinduene. I motsetning til hva mange tror, ​​kan du enkelt bytte vinduer om vinteren. Det tar ikke mange timer å skifte verken vinduer eller dører, og den kalde årstiden gjør det spesielt fordelaktig å gjøre investeringen, da du får en rekke fordeler du ikke finner ellers på året.

1. Umiddelbar forbedring av inneklimaet

Gamle termovinduer slipper ofte inn mye kald luft, noe som kan gi helseproblemer. I stedet for å skru opp varmen og øke temperaturforskjellen mellom varm og kald luft, kan du med fordel investere i nye energivinduer.

Kun ett vindu skiftes om gangen, og derfor er varmetapet ved monteringen av nye vinduer minimal, mens optimaliseringen av hjemmets inneklima blir maksimal! Som en ekstra bonus vil du også umiddelbart kunne merke forbedringen på strømregningen, noe som blir ekstra tydeligt, når utetemperaturen er lav.

Les også: Dugg på vinduer - 14 tips for bedre utsikt og sunnere inneklima

2. Særlig gode tilbud

Vi utmerker oss med raske leveringstider hele året, men om vinteren er vi ekstraordinært leveringsdyktige. Vi har det mindre travelt på fabrikken og kan derfor ha dine nye vinduer og dører klare på rekordtid. Vi har dermed eksempler på kunder som har fått vinduene sine 12 dager etter bestilling! Vi er imidlertid ikke de eneste som har ekstra mye overskudd når temperaturen og snøen begynner å falle.

3. Uhørt rask leveringstid

Vi utmerker oss med raske leveringstider hele året, men om vinteren er vi eksepsjonelt leveringsdyktige. Vi har det mindre travelt på fabrikken og kan derfor ha dine nye vinduer og dører klare på rekordtid. Vi har dermed eksempler på kunder som har fått vinduene sine 12 dager etter bestilling! Vi er imidlertid ikke de eneste som har ekstra overskudd når temperaturen og snøen begynner å falle.

4. Enklere å få tak i en god snekker

Snekkerne har det også mindre travelt om vinteren, derfor har du mye større sjanse for å booke en god en på denne tiden av året. I tillegg vil din lokale snekker med stor sannsynlighet kunne dedikere ekstra tid til akkurat ditt vindus- eller dørprosjekt hvis det er ønskelig. Hvis du velger å montere selv, så trenger du ikke tenke på dette i det hele tatt! Du kan lese om Mogens, som monterte 8 krysspostvinduer selv og vår monteringsguide.

5. Bli klar til våren

Ved å gå over til energivennlige vinduer og dører over vinteren vil du øke verdien på boligen din og den vil til og med fremstå ekstra attraktiv når våren gjør sitt inntog. Enten du planlegger å selge boligen din, bare ønsker å skape et enda bedre førsteinntrykk av boligen din, eller øke verdien til huset ditt, er nye vinduer og dører et utmerket sted å starte.

I tillegg vil du frigjøre tid og energi til alle utendørs- og hageprosjektene som dukker opp når våren kommer, hvis du legger vindusskiftet ditt over vinteren.

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Fra 
kr 1 398,23
 kr 838,94
40%
Kjøp Vinduer
Fra 
kr 3 063,45
 kr 1 684,90
45%
Kjøp Dører
Relatert innhold