Skal du bestille nye vinduer? Her får du 10 gode tips, så du vil være godt kledd for å fornye huset ditt med nye vinduer. Dette vil sikre at du har all den informasjonen du trenger for å gjøre prosjektet ditt bedre og enklere.

Du vil bli ledet gjennom følgende 10 ting:

  1. Identifiser dine behov
  2. Hvilket type vindu passer til ditt hjem?
  3. Velg energieffektivt glass
  4. Tre eller tre / aluminium?
  5. Få en garanti med i handelen
  6. Vurder funksjonalitet
  7. Bør vinduet ha mulighet for ventilasjon?
  8. Hvilken kvalitet vil du ha?
  9. Tenk på tidshorisonten
  10. Den beste prisen
1Start med å identifisere dine behov
Først og fremst bør du gjøre det klart hvilke krav det nye vinduet må oppfylle. Er det viktigste for deg med et design som vil gjøre hjemmet ditt mer moderne? Eller vekter du f.eks. funksjonalitet høyere?
2Hvilket type vindu passer til ditt hjem?
Mogensblog.jpg
En god tommelfingerregel er å undersøke hvilke vinduer som satt i hjemmet ditt fra starten. Ofte vil disse, både arkitektonisk og proporsjonalt, være et trygt valg. Når det er sagt, er det mange spennende muligheter i dag, og vi hjelper selvfølgelig gjerne deg med å finne den beste løsningen for ditt hjem.

Du kan se hvilke typer vinduer vi tilbyder  her.
3Velg energieffektivt glass

Du har kanskje hørt om U-verdien til vindusglass. U-verdien indikerer vinduets / rutenes evne til å begrense varmetapet. Kort sagt: jo lavere U-verdi, jo bedre er isolasjonskapasiteten.

Velger du vinduet ditt med 3-lags glass, får du et glass med Energi merke A, mens 2-lags glass gir deg Energi merke B.
Vårt 3-lags glass fra Saint Gobain har en U-verdi på 0,6, noe som generelt gir deg et veldig godt inneklima, samt en lavere stømregning.

4Tre eller tre/aluminium?

Double-doors-and-top-guided-window_20200806_ththerkildsen_0959.jpeg

Når du skal velge komponenter til vinduene dine, kommer alternativet tre eller tre/aluminium frem. Den furu vi bruker i treverket vårt kommer fra FSC-sertifisert treverk fra ansvarlig skogbruk. Treet har høy isolasjonsevne, høyt kjerneinnhold med naturlig impregnering.

Velger du tre / aluminium får du det beste fra begge verdener. I tillegg til fordelene med furu, får du en nesten vedlikeholdsfri aluminiumskledning, som ikke trenger å males på utsiden og tåler norsk vind og vær.

Derfor anbefaler vi tre/aluminium til dine nye vinduer.

5Få garanti med i handelen
Det er helt avgjørende at du sikrer fremtiden til ditt hjem med kjøp av nye vinduer. Når du bestiller fra Klarvinduer får du alltid 10 års garanti og dermed en vindusløsning som gir deg mer sikkerhet.
6

Tenk over funksjonaliteten

Det kan være lett å glemme komfort og funksjonalitet, men vinduene skal gjerne forbedre utseendet til hjemmet ditt og samtidig være enkle å bruke. De må også kunne forbedre inneklimaet i hjemmet ditt. Mange av vinduene du finner på nettstedet har flere detaljer for hva du trenger. I tillegg kan du skreddersy vinduet ditt slik at det passer dine behov og ditt daglige liv best mulig.

Et annet eksempel på funksjonalitet er hvilket grep vinduet skal ha; må det være uten lås eller med, for å sikre vinduet? Alle disse funksjonene kan du gjennomgå og velge under hvert produkt når du er klar til å bestille.

7

Bør vinduet ha mulighet for ventilasjon?

Ventilblog.jpg
Et annet element som ofte blir oversett er lufting. Du kan velge vinduet ditt med en innebygd ventilasjonsventil, som gjør det enklere å få frisk luft inn i hjemmet ditt uten å måtte åpne vinduene. Det lar deg ventilere godt selv når du ikke er hjemme, og gir hjemmet ditt bedre inneklima.
8

Hvilken kvalitet vil du ha?

partnere_modified_2.png                                                          Det er viktig å huske på at et vindu ikke bare består av tre og glass, men også av hengsler, håndtak, maling osv. Hos Klarvinduer samarbeider vi med ledende partnere som IPA, Assa Abloy og AkzoNobel, noe som sikrer deg et sluttprodukt av  høy kvalitet. Du kan se våre leverandører av de forskjellige varene ovenfor.
9

Tenk på tidshorisonten

Når skal du bruke vinduene? Og når er det mulig for deg eller håndverkeren å montere de nye vinduene? Når du går videre til kurven din, kan du se forventet leveringsuke og få en god ide om når du kan starte prosjektet.

Tips! Prosessen kan gå litt raskere hvis du monterer selv. Hvis du vurderer dette, kan du allerede nå lese monteringsveiledningen.

10Den beste prisen til dine behov
Kvalitet for pengene.png
Vi ønsker å gi deg mest mulig vindu for pengene. Derfor har vi kuttet alle dyre mellommenn helt bort, også leverer vi elementer direkte fra fabrikken og hjem til deg. Det sikrer en uhørt lav pris for uhørt mye vindu.

Gå inn allerede nå og beregn prisen på de nye vinduene.