Hvis det trekker fra vinduene dine om vinteren eller de føles kalde, kan det tyde på at det er på tide å bytte ut de gamle vinduene. I motsetning til hva mange tror, ​​kan du enkelt bytte elementer om vinteren. Det tar ikke mange timer å skifte verken vindu eller dører, og den kalde årstiden gjør det spesielt fordelaktig å gjøre investeringen, da du får en rekke fordeler du ikke finner ellers på året.

1. Gode tilbud

Fra november til februar kan det være ekstra gode tilbud til deg. På samme måte som du kan finne gode reisetilbud utenfor høysesongen, ønsker vi å gjøre det mer attraktivt for deg å bytte vinduer og dører i vinterhalvåret.

Et Klarvindu kjennetegnes av et utmerket forhold mellom pris og kvalitet, og vi bruker bl.a. det kalde været for å sikre at produktene våre er riktig priset. Du kan derfor dra nytte av spesialrabatter og gode tilbud i disse månedene.

2. Ekstremt rask leveringstid

Vi utmerker oss med raske leveringstider hele året, men om vinteren er vi ekstraordinært leveringsdyktige. Vi har det mindre travelt på fabrikken og kan derfor ha dine nye vinduer og dører klare på rekordtid. Vi har dermed eksempler på kunder som har fått vinduene sine 12 dager etter bestilling! Vi er imidlertid ikke de eneste som har ekstra mye overskudd når temperaturen og snøen begynner å falle.

3. Øyeblikkelig forbedring av inneklimaet

Gamle termovinduer slipper ofte inn mye kald luft, noe som kan skape sunnhetsskadelige plager. I stedet for å skru opp varmen og øke temperaturforskjellen mellom den varme og kalde luften utenfor - kan du investere i nye energivinduer.

I og med ett og ett vindu skiftes av gangen er varmetapet under monteringen av de nye vinduene minimal, mens optimaliseringen av hjemmets inneklima er maksimalt! Som en ekstra bonus vil du også umiddelbart oppnå en forbedring på strømregningen, noe som vil merkes ekstra godt ettersom utetemperturen er så lav.

Les også: Dugg på vinduer - 14 tips for bedre utsikt og sunnere inneklima

4. Enklere å få tak i en god snekker

Snekkerne har det også mindre travelt om vinteren, derfor har du mye større sjanse for å booke en god en på denne tiden av året. I tillegg vil din lokale snekker med stor sannsynlighet kunne dedikere ekstra tid til akkurat ditt vindus- eller dørprosjekt hvis det er ønskelig. Hvis du velger å montere selv, så trenger du ikke tenke på dette i det hele tatt! Da kan vi heller bidra med en monteringsveiledning her om du skulle ha bruk for det.

Wooden houses colourful sky.jpg

5. Bli klar til våren

Ved å gå over til energivennlige vinduer og dører over vinteren vil du øke verdien på boligen din og den vil til og med fremstå ekstra attraktiv når våren gjør sitt inntog. Enten du planlegger å selge boligen din, bare ønsker å skape et enda bedre førsteinntrykk av boligen din, eller øke verdien på huset ditt - er nye vinduer og dører et utmerket sted å starte.

I tillegg vil du frigjøre tid og energi til alle ute- og hageprosjektene som dukker opp når våren kommer, hvis du legger vindusskiftet ditt over vinteren.