Terrassedører

Skap en forbindelse til ditt hjem ute og inne med en ny terrassedør fra Klarvinduer. CE-merket for kvalitet og yteevne – et håndverk vi er meget stolt av. Skap en unik dør til din terrasse, hage eller altan. Hos oss kan du både tilpasse terrassedørenes farge, grep, størrelse og om det skal være rent tre eller kombinasjon av tre med beskyttende aluminium som krever mye mindre tid og penger til vedlikehold. Vi leverer raskt terrassedører i høy kvalitet, direkte til deg fra vår egen fabrikk. Kjøp her og få gode rabatter ved bestilling på nett.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ Trygg E-handel

Hvorfor terrassedører fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du terrassedører utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye terrassedører, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 60% i nettrabatt!

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 559kr

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

32 994 027