Terrassedører

Skap en forbindelse til ditt hjem ute og inne med en ny terrassedør fra Klar. CE-merket for kvalitet og yteevne – et håndverk vi er meget stolt av. Skap en unik dør til din terrasse, hage eller altan. Hos oss kan du både tilpasse terrassedørenes farge, grep, størrelse og om det skal være rent tre eller kombinasjon av tre med beskyttende aluminium som krever mye mindre tid og penger til vedlikehold. Vi leverer raskt terrassedører i høy kvalitet, direkte til deg fra vår egen fabrikk. Kjøp her og få gode rabatter ved bestilling på nett.

Design døren din

Skap en forbindelse til ditt hjem ute og inne med en ny terrassedør fra Klar. CE-merket for kvalitet og yteevne – et håndverk vi er meget stolt av. Skap en unik dør til din terrasse, hage eller altan. Hos oss kan du både tilpasse terrassedørenes farge, grep, størrelse og om det skal være rent tre eller kombinasjon av tre med beskyttende aluminium som krever mye mindre tid og penger til vedlikehold. Vi leverer raskt terrassedører i høy kvalitet, direkte til deg fra vår egen fabrikk. Kjøp her og få gode rabatter ved bestilling på nett.

Design døren din
Se alle produktene våre
product-image
1 fylling 6 ruter
Fra 
kr 11 481,69
 kr 6 314,93
45%
product-image
1 fylling 4 ruter
Fra 
kr 10 383,75
 kr 5 711,06
45%
product-image
1 fylling 1 rute
Fra 
kr 10 897,09
 kr 5 993,40
45%
product-image
10 ruter
Fra 
kr 12 289,82
 kr 6 759,40
45%
product-image
8 ruter
Fra 
kr 11 697,49
 kr 6 433,62
45%
product-image
6 ruter
Fra 
kr 9 979,82
 kr 5 488,90
45%
product-image
4 ruter
Fra 
kr 10 051,93
 kr 5 528,56
45%
product-image
3 ruter
Fra 
kr 9 372,64
 kr 5 154,95
45%
product-image
2 ruter
Fra 
kr 9 190,20
 kr 5 054,61
45%
product-image
1 ruter
Fra 
kr 10 764,22
 kr 5 920,32
45%
product-image
5 ruter
Fra 
kr 7 578,65
 kr 4 168,26
45%

Døren ut til din oase har mange navn, vi kaller det både terrassedør, balkongdøraltandør og en verandadør. Har du alltid drømt om en balkongdør til huset ditt og på den måten komme tettere på naturen? Så er våre flotte terrassedører, med svært god kvalitet, et valg det er verdt å overveie. Vi tilbyr terrassedører i mange varianter til fordelaktige priser og tilpasningsmuligheter. Nedenfor vil vi gjennomgå noen av alle de mulighetene du har i forhold til å skifte ut den eksisterende – eller sette i en billig altandør. Samtidig gir vi deg en oversikt over hva altandøren kan tilføre til din bolig, både visuelt og funksjonelt.

En terassedør inviterer lyset og naturen inn

Verandadører gir deg først og fremst muligheten for å få massevis av lys inn i hjemmet ditt. Verandadøren blir brukt i bygg med direkte utgang til verandaer eller altaner og skaper en vakker overgang ut i det fri.

På hytta kan en glassfasade binde stuen og terrassen bedre sammen og ved å plassere verandadøren strategisk – for eksempel i på siden av et slikt glassparti – vil det fortsatt være gode muligheter for å ha møbler, stoler, grill osv. midt på verandaen.

Tenk over plasseringen av din nye balkongdør

Er du på utkikk etter en billig balkongdør, er det flere hensyn du med fordel kan ta. Det er blant annet viktig at balkongdøren plasseres optimalt i forhold til rommene og deres innredning. I tillegg skal balkongdøren, hvis mulig, passe stilmessig til boligens fasade, deriblant tilpasses størrelsen og plasseringen av husets eksisterende vinduer.

En billig terrassedør skaper generelt en sterk forbindelse mellom ute og inne, men ny terrassedør kan påvirke mulighetene for møblering på negativt vis, eller sågar bryte med husets symmetri, så det oppstår et disharmonisk helhetsinntrykk. Ved å tenke over å bevare symmetrien, for eksempel ved å plassere en terrassedør på hver side av en glassfasade, kan man komme slike uheldige omstendigheter i forkjøpet.

En ombygging kan skape tiltrengt plass og slike renoveringer kan kompletteres ved å invitere inn massevis av lys og frisk luft. For eksempel kan man bygge en kvist og fullføre den ved å sette i en ny terrassedør.

Dessuten er det viktig å tenke over vind, vær og sol/skygge. Hvor kommer det mest sol i løpet av dagen og blåser det mer ett sted, sammenlignet med et annet? Hvis du har kjøpt et hus og gjerne vil etablere en ny terrasse og terrassedør, anbefaler vi at du venter litt. Dermed kan du nå å få et bedre inntrykk av hvor de be beste plasseringene er, og dermed kan du også en oversikt over den samlede hagedørens pris – de kan jo hende at du ikke vil nøye deg med en enkelt terrassedør?

Tilpass boligen din med en billig altandør

Med en ny altandør er det mulig å skap et effektivt og stilfullt motspill til boligens eksisterende arkitektoniske uttrykk. Har for eksempel boligen din brede vinduspartier, kan en smal altandør skape et uttrykk med vakker kontrast.

Selv for eksempel eldre gårdsbygninger kan fint oppgraderes med en billig altandør. Ved slike boliger er det dog viktig at dørens bredde og plassering harmonerer med husets medfødte vinduer. På den måten opprettholdes en elegant sammenheng mellom det nye og det eksisterende.

Likeledes i villaer av eldre dato, hvor det ofte ikke finnes noen altandør er det essensielt at den nye dør vil inngå i husets medfødte romantiske design. Våre altandører i standardmål fås i elementmålene 70-110 cm (bredde) og 175-230 cm (høyde).

Din nye verandadør kan designes på mange måter

Hos Klar kan du velge mellom 11 forskjellige varianter av verandadører, deriblant fra 1 rute til 10 ruter og videre, med eller uten fylling, for eksempel 1 fylling 1 rute.

Vi tilbyr billige balkongdører, uten at det går ut over kvaliteten. Balkongdørene tar blant annet utgangspunkt i følgende:

  • Materiale i kvistfritt langsomtvoksende nordisk furu med høy kjerneandel

  • Hengsler, grep, låser, utluftingsventiler og vindbremser er produsert i Danmark og Sverige, fra produsenter som IPA og ASSA ABLOY (tidligere RUKO)

  • Alu-glasslister hele veien rundt glasset, for ekstra beskyttelse og holdbarhet

  • Dørene er CE-merket (din garanti for kvalitet og yteevne).

  • 10 års garanti på terrassedører.

Klar hjelper deg med å velge terrassedører

Hos Klar tar vi hånd om dine personlige ønsker til terrassepartiet og guider deg gjennom valget av terrasse-elementer som materialer og farger; hvis du altså er litt på bar grunn når du skal velge en ny terrasedør.

Husk at du må måle korrekt opp, før du bestiller din nye verandadør. I vår guide kan du lese detaljert om hvordan du tar nøyaktige mål til verandadøren. Mens du gleder deg til å kunne nyte lyset og tre direkte ut i hagen eller terrassen og puste inn den friske luften. Kanskje skal du holde en grillfest for dine naboer, så de kan se din nye verandadør og bli misunnelige?

Skulle det oppstå spørsmål underveis i prosessen eller om våre terrassedørpriser, skal du ikke nøle med å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi svarer på alle henvendelser så raskt vi kan.

Balkongdør i tre/aluminium eller ikke?

Nå er det moderne å fremstille terrasse-elementer av metallprofiler og montere dem med rent glass elementer herdet glass. Du har kanskje sett dem i nye kontorbygninger, hvor det for eksempel er dører i glass inn til møtelokalene. Glassdører passer dog ikke alltid sammen med husets ytre uttrykk, særlig ikke hvis det er et eldre og sjarmerende hus. Vi anbefaler derfor å montere balkongdører i tre, som er tilpasset både dine ønsker og husets ytre design, hvis det er meget viktig for deg huset er av tre.

Altandører i tre og alu gir dog en langt bedre holdbarhet og du behøver ikke å male treverket gjevnlig som man må med rent treverk. Står du et par meter fra altandøren, vil det være vanskelig å se om det er en tre/aluminium terrassedør eller om den bare er av tre, så det kommer mye an på dine behov og ønsker. Vi anbefaler stort sett alltid terrassedører i kombinasjonen tre/aluminium, på grunn av holdbarhet, større ruteareal og minimalt vedlikehold og fremdeles til en god terrassedørpris. Men har du for eksempel en hytte og ønsker at det harmonerer fullstendig med naturen i omgivelsene, er det fornuftig å velge terrasse-elementer i tre.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster terrassedører?

Hos Klar har vi riktig gode startpriser på altandører. Du kan bruke priskalkulatoren vår slik at du kan se hva det faktisk koster å få nye terrassedører til hjemmet ditt. Se priser her.

Hvilken åpningsretning skal en terrassedør ha?

Som standard åpnes terrassedører utover, med hengslene på høyre side (sett utenfra). Du står imidlertid fritt til å velge at åpningsretningen skal vende innover uten ekstra kostnader.

Hvor mye koster det å bytte ut en terrassedør?

Du kan spare mye penger ved å foreta oppmåling og montere den nye terrassedøren selv. På denne måten presser du prisen til bunns, spesielt hvis du kjøper terrassedører til en lav pris fra Klar.

Hvordan måler jeg opp til en ny terrassedør?

Du kan enkelt måle opp til den nye terrassedøren din alene. Det krever at du har papir, blyant og en tommestokk for hånden. Les guiden vår for oppmåling av dører her.

Hvordan monterer jeg en terrassedør?

Å montere en ny dør er på ingen måte rakettvitenskap, men det krever at man er litt handy. Hvis du vil montere døren din selv, kan du lese vår guide for montering av dører her.