Terrassedører

Skap en forbindelse mellom ute og inne, med en ny terrassedør fra Klarvinduer. Produsert i Europa, CE-merket for kvalitet og yteevne – et håndverk vi er meget stolte av. Skap en unik dør til din terrasse, hage eller altan. Hos oss kan du både tilpasse terrassedørenes farge, grep, størrelse og om det skal være tre eller tre kombinert med beskyttende aluminium. Vi leverer raskt terrassedører i høy kvalitet, direkte til deg fra vår egen fabrikk. Kjøp her og få gode rabatter ved vår bestilling på nett.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +35.000 ordre ✓ Trygg E-handel ✓ Trustpilot 4,3

Hvorfor terrassedører fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du terrassedører utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye terrassedører, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 40% i nettrabatt!

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 379kr

 Åpent mellom 9.00–15.00

Åpent mellom 9.00–15.00

32 994 027