Fra første dag har det vært vårt mål å tilby kundeservice utover det vanlige. De gode tingene med Klarvinduers service er:

1Én kontaktperson

Klarvinduer er en liten bedrift, og fordelen med det er at den samme personen som håndterer saken din.

2

360° service

Uansett hva du trenger hjelp med, hjelper vi! Så lenge det er relatert til vinduer og dører, kan vi gi deg råd både før og etter bestillingen. Kanskje hengslene dine trenger smøring, eller vet du ikke om du trenger å male vinduene? Ring oss!
3Ingen selgere
Når du snakker med Klarvinduer sine ansatte, er det ikke en selger du møter. Ærlige råd, dyktige og erfarne kundeserviceeksperter mener vi er veien til win-win scenarier.

Hos Klarvinduer er vi overbevist om at alle kan bestille vinduer og dører online hvis de blir betjent av en erfaren ansatt på rette tidspunkt.

Ovennevnte visjon har vært vårt utgangspunkt fra første dag, og derfor ser vi hele tiden på å legge til rette for prosessen, samt å forbedre din opplevelse med kjøp av Klarvinduer og dører. Med andre ord, vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bestille dine nye vinduer og dører, noe som gjenspeiles i enkelheten på nettstedet vårt.

Møt kontaktpersonene dine her:

Jonas.png Morten.jpg

Jonas, Teknisk Service

Morten, Teknisk Serviceleder

Vi er stolte av å imøtekomme og, om mulig, overgå dine forventninger, og du kan derfor alltid se frem til å snakke med de ansatte som vil gjøre det lille ekstra for deg. For oss er kundeservice mer enn bare et raskt svar på et spørsmål. Din tilfredshet betyr alt for oss, og derfor strekker vi oss langt for å hjelpe deg med å nå målet ditt!

Vi utgjør dermed en dyd ved å tilby deg personlig hjelp. Enten du er i tvil om hvilke vinduer og dører som passer for ditt hjem, eller du har tekniske spørsmål, kan du alltid forvente deg ekspertveiledning. Våre erfarne medarbeidere har mange års bransjeerfaring, og er dermed kjent med alt fra U-verdier og isolasjon, til kartlegging, installasjon og vedlikehold. Ingen spørsmål blir derfor ubesvart!

Vi står til din disposisjon fra første gang du besøker nettstedet vårt. Hvis du trenger hjelp under kjøpsprosessen, kan du kontakte oss via e-post ellers er du selvfølgelig alltid er velkommen til å ringe oss på 329 94 027. I tillegg kan du finne inspirasjon og nyttig informasjon på vårt infosenter.

I likhet med leveringstid og forholdet mellom prisen og kvaliteten på våre vinduer og dører, setter vår 360-graders kundeservice også en ny standard på det Skandinaviske markedet.

Vi gleder oss til å hjelpe deg!