55 % rabatt + 25 % rabatt på myggnett

Et pusterom fra Stockholms storbyliv

Alexandra Bring

Besøk Alexandra og familien i feriehusidyllen på landstedet deres.

Se video (1:58 min)

Alexandra Brings feriehusidyll: et pusterom fra det hektiske livet i Stockholm

Velkommen til en reise gjennom Alexandra Brings sommerhus, der hverdagen går fra Stockholms hektiske puls til en fredelig oase av natur og ro. Her, 120 kilometer utenfor byen, har Alexandra og familien skapt et hjem der barna kan leke fritt og naturen blir deres lekeplass.

I en verden der alt går fort og storbylivet er fullt av fart, har Alexandra Bring valgt en annen vei. Etter mange års leting fant hun familiens drømmehus, der de har funnet fred og ro og en enklere livsstil. Det er et sted der bilene er byttet ut med sykler, og der skogen er barnas lekeplass. Det er en historie om å flytte fra et hektisk byliv til fredelige omgivelser på den svenske landsbygda.

Den virkelige forandringen i feriehuset ligger i detaljene. Med nye vinduer og dører fra Klar har huset gjennomgått en forvandling som ikke bare forbedrer funksjonaliteten, men også kompletterer husets opprinnelige estetikk og stil. Produkter av høy kvalitet og skandinavisk design er tydelig i forvandlingen av Alexandra Brings hjem.

Alexandra har renovert fritidsboligen sin med 9 vinduer og 4 dører, som har det til felles at de er hvite på begge sider og har gjennomgående sprosser. Nedenfor kan du se de ulike typene og hvordan de utfyller den tradisjonelle svenske villaen.

En dør med fylling for et tradisjonelt utseende

I tillegg til hovedhuset og låven finnes det et anneks på eiendommen der familiens gjester kan overnatte. Her valgte Alexandra en ytterdør med 3 fyllinger og 4 ruter og plasserte den på linje med den opprinnelige inngangen til bygningen.

"Vi bestemte oss for å renovere fordi det var noen ting som ikke føltes helt enhetlig med resten av huset", sier Alexandra i videoen.

Døren gir bygningen et moderne uttrykk, samtidig som det tradisjonelle er beholdt. I tillegg slipper glasspanelet øverst inn ekstra mye lys.

Et stort vindu gir ekstra hygge

I hovedhuset er det mange muligheter til å se ut og oppleve den vakre utsikten og maksimere mengden naturlig lys. For å få mest mulig ut av utsikten har Alexandra valgt [Sprossevindu] (/vinduer/sprossevinduer) 2 luft 24 ruter, som vender mot bassenget, hagen og skogen, slik at familien får den beste utsikten når de nyter tiden i feriehuset.

En dobbeltdør gir direkte tilgang til naturen

I samme del av huset som det store gårdsvinduet er plassert, har Alexandra valgt en dobbel ytterdør med 4 fyllinger og 12 ruter og plassert et fastkarm vindu på hver side av døren. Dette for å maksimere utsikten og lyset.

Døren gir familiens yngste medlemmer direkte tilgang til terrassen og det store gressområdet som forbinder eiendommen med den store naboskogen. "Vi pleier å legge den lille babyen vår i barnevognen, og det er alltid andre dører som barna kan gå ut gjennom, slik at de ikke vekker henne", sier Alexandra.


Play video icon

Besøk Alexandras sommerparadis

Se videoen og finn ut hvordan Alexandra og familien lever et harmonisk og fritt liv på den svenske landsbygda, og hvordan de har skapt sitt drømmehus med vinduer og dører fra Klar.

Barnesikring av vinduer

En hverdag full av fantasi og lek

For Alexandra Bring og familien har forvandlingen av sommerhuset ikke bare handlet om utseende, men om å skape et sted der familien kan blomstre. "Det er bare å åpne døren og la barna løpe fritt. De har det kjempegøy her!" sier Alexandra.

Barna har en frisone der fantasien kan blomstre, og der hver dag er fylt med lek og eventyr. Det er en historie om å gjenoppdage gleden ved det enkle og la naturen bli en naturlig forlengelse av hjemmet.

Ble du inspirert?

På vår nettside finner du akkurat de vinduene og dørene du trenger til ditt prosjekt. Start oppussingsprosjektet ditt med å måle opp, les hvordan du måler her.