Spar opptil 60 %

Dobbel Ytterdør

Slipp bekymringene om plass i bredden til å få møbler og annet inn eller ut av huset med en dobbel inngangsdør. Vi har et stort utvalg doble hoveddører med og uten glass i god kvalitet, som tilpasses etter dine mål og behov. ✓ 12 års garanti på aluminiumskledde produkter og 7 års garanti på treprodukter ✓ Prismatch ✓ Trygg E-Handel

1. Planlegg og mål opp
  1. Planlegg og mål opp

Planlegg med våre guider for enten renovering eller nybygg

Se våre guider

2. Design & bestilling
  1. Design & bestilling

Bruk vår konfigurator for å tilpasse produktet ditt

3. Installer
  1. Installer

Gjør det selv med vår veiledning eller få hjelp

Veiledning for installasjon

Den doble ytterdørens helt store fordel er at den åpner hjemmet ditt

Ytterdøren gjør inngangen inn i hjemmet ditt mer eksklusiv og luftig. Med en ny dobbelt ytterdør kan du, med relativt få midler oppnå en ganske oppsiktsvekkende forbedring som vil skape både et vakkert og innbydende inntrykk av hjemmet ditt.

Samtidig har den større døren den rent praktiske funksjonen at det blir enklere å bære møbler, barnevogn eller handleposer inn i huset. Det er derfor en flott måte å ønske gjestene velkommen med et solid inngangsparti.

Robuste doble ytterdører 

Utover de stilmessige forbedringene vil du også ofte få en sikkerhetsmessig forbedring når du skifter ut en eldre ytterdør eller velger en dobbelt ytterdør fra Klar til ditt nybygg. Våre dører er robuste, blant annet som et resultat av nøye utvalgte estiske furutrær samt glasset som er av ypperste kvalitet, det er produsert av den anerkjente franske produsenten Saint-Gobain.

Alle går med forskjellige overveielser før valget av det som skal bli den rette døren. Det er mange ting som spiller inn når det optimale valget skal treffes. Å velge en solid ytterdør gir deg en sikkerhet – for at den kan forbli et fast inventar i mange år fremover. Med opptil 12 års garanti kan du trygt forvente at døren, tross vær og vind samt litt hard medfart i ny og ne – i form av harde lukkinger – vil forbli funksjonell langt ut i fremtiden.

Dobbel ytterdør med fuld sikkerhed

Du kan dessuten sove trygt om natten, vel vitende om at låsene i våre ytterdører kommer fra den svenske giganten Assa Abloy som blant annet eier danske RUKO. Så samarbeider vi med fire førende danske produsenter av beslag og grep: Habo, IPA, PN og Mila. Samarbeider gir det en uhørt stor soliditet samt gjør den dobbelte ytterdøren ekstra motstandsdyktig.

Skal jeg velge dobbel ytterdør i tre eller tre/alu?

Materialvalget er et av de store spørsmålene når du skal bytte dør. Folk i bransjen velger alltid tre/alu, og du kan lese hvorfor akkurat her: Fordelene ved tre/alu.

Kort sagt oppnår du:

  • Minimalt vedlikehold på din nye dør

  • Høykvalitets, værbestandig ytre materiale

  • En kjerne av FSC-sertifisert furu.

Spar penger på strømregningen med en ny dør

Fordelene ved å sette inn en ny dobbelt ytterdør inkluderer også en energimessig forbedring. Forhold til den gamle utette døren, hvor kald luft siver inn langs karmen og får det til å trekke, er våre hoveddører fremstilt med stor presisjon av før nevnte materialer som gjør dem godt isolert. Ved å velge 3-lags glass i din nye dobbelte ytterdør vil du kunne senke U-verdien – som er den gjengse skalaen for å måle en dørs isoleringsevne – det bidrar ytterligere til energibesparelsene.

Ytterdøren utgjør dermed en problemfri vei når du skal spare på energien og samtidig gjøre en innsats for både miljø og klima. Ved å hindre varmelekkasje senker du utgiftene til oppvarming av hjemmet ditt og den nye ytterdøren blir dermed en god investering, da den nye varmeregningen vil kunne merkes på økonomien. Det er ikke noen tilfeldighet at verdens mest moderne husdesign, deriblant de ekstremt energibesparende passivhusene inneholder «grønne» dører.

Design og kjøp din egen dør

Det beste av alt, er at du får alle fordelene ved den dobbelte ytterdøren, inkl. et større lysinnfall og økt funksjonalitet, uten å skulle gå på kompromiss med designet. Hos Klar kan du nemlig velge mellom 15 forskjellige varianter av den dobbelt ytterdøren, deriblant dører med mellom 2 og 16 ruter og 2 til 12 fyllinger. Så det er nær sagt utallige måter å skreddersy din nye hoveddør: Alt fra individuell farge- og materialvalg, åpningsretning, glasstype m.m.

Skulle du få spørsmål i løpet av kjøpsprosessen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Klar kundeservice
Vi er her for å hjelpe deg!

Å kjøpe nye vinduer og dører kan virke komplisert, men vi er her for å gjøre det enkelt. Hvis du har spørsmål – så spør i vei!

Kontakt ossBlue Phone Icon