Dobbel Ytterdør

Slipp bekymringene om plass i bredden til å få møbler og annet inn i huset, med en eksklusiv dobbel inngangsdør. Vi har et stort utvalg av doble hoveddører med og uten glass i høy kvalitet, som tilpasses dine mål og behov. Til tross for de lave prisene, går vi ikke på kompromiss med sikkerhet og holdbarhet. Overvei en solid inngangsdør med et beskyttende lag aluminium som øker holdbarheten og isoleringsevnen. Bestill din nye dør her og få den levert billig, direkte fra vår fabrikk.

Hvorfor dobbel ytterdør fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du dobbel ytterdør utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye dobbel ytterdør, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 50% i nettrabatt

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 379kr

Åpent mellom 9.00–15.00 mandag til fredag

Åpent mellom 9.00–15.00 mandag til fredag

32 994 027