Ytterdører

Kjøp din nye inngangsdør hos oss i Klarvinduer og få 10 års garanti - uansett om døren er i rent tre eller kombinert tre/aluminium. Vi anbefaler tre/alu da den er mest motstandsdyktig over tid og krever minimalt vedlikehold, så fordelene oppveier hurtig den ekstra kostnaden. Vi tilbyr et stort utvalg ytterdører med mest mulig verdi for deg. Våre dører fremstilles etter dine mål i langsomtvoksende kvalitetstre uten kvister. Uansett om du ønsker en enkel inngangsdør i massivt tre eller en med stor glassrute – så har vi gode og billige løsninger for deg.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ Trygg E-handel

Hvorfor ytterdører fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du ytterdører utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye ytterdører, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 45% i nettrabatt!

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 429kr

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

32 994 027