Skjema for teknisk hjelp

Synlige feil og/eller skader MÅ meldes før montering! Det er kjøpers eget ansvar å melde fra til Klarvinduer om eventuelle skader eller mangler på produktet, men dersom dette ikke meldes før montering av produktet, anses mottakskontrollen som utført. Skadede elementer som er montert vil ikke bli anerkjent som reklamasjonsberettiget.

Ingen er perfekte - heller ikke vi. Selvfølgelig prøver vi alltid å levere produkter som forventet, men dessverre kan det fortsatt oppstå feil.

Fortvil ikke, vi vil gjøre vårt beste for å løse det i så fall! Vår høyeste prioritet er at alle våre kunder er fornøyde. Hvis du opplever transportskade, at et av produktene våre har en feil, eller kanskje er det noe som bare ikke oppfyller dine forventninger, kan du informere oss om dette slik at vi kan løse problemet så snart som mulig.

Ved mottakelse

Sjekk produktene med sjåføren før du pakker dem ut. Se etter ‘synlige skader’ dvs. skader som kan sees før utpakkingen. Hvis du finner noen må du kvittere med de bemerkninger som er på følgeseddelen med sjåføren.

Ta bilder!

Ta bilder av stedet hvor du finner skaden, feil eller mangler. Ta også bilde av hele pallen med produktene i tilfelle synlige skader. Husk å få med hele produktet forfra og bakfra, hvis det er skjult skade.

Obs! Vær oppmerksom på at enkelte aspekter av produktets kvalitet (inkludert skjevheter, asymmetri osv.) ikke kan vurderes eller testes før produktet er ferdig montert i samsvar med våre forskrifter.

Fyll ut skjemaet

Fyll ut klageskjemaet som du finner her på siden. Hvis det er en synlig skade, angir du den som transportskade. Vi tar i mot reklamasjoner fortløpende, og så snart vi har mottatt din sak kan vår reklamasjonsavdeling se nærmere på den. På tegningen kan du se hvor du finner ditt posisjon- og ditt ordrenummer. Det får du bruk for når du skal utfylle skjemaet.

Er du fortsatt i tvil om vår håndtering av reklamasjoner? Ikke nøl med å kontakte oss!

block image
Velkommen 👋 Hva kan vi hjelpe deg med?
Vi er her for å hjelpe deg!

Å kjøpe nye vinduer og dører kan virke komplisert, men vi er her for å gjøre det enkelt. Hvis du har spørsmål – så spør i vei!