1. Planlegg og mål opp
  1. Planlegg og mål opp

Planlegg med våre guider for enten renovering eller nybygg

Se våre guider

2. Design & bestilling
  1. Design & bestilling

Bruk vår konfigurator for å tilpasse produktet ditt

3. Installer
  1. Installer

Gjør det selv med vår veiledning eller få hjelp

Veiledning for installasjon

Lær mer om glassdører og les våre ofte stilte spørsmål

Glassdører blir stadig mer populære på grunn av deres moderne og stilige utseende, og kan brukes til en rekke formål: som inngangsdører, verandadører eller til og med som anneksdører. Nedenfor vil vi diskutere fordelene med glassdører og svare på noen spørsmål du måtte ha om dem.

Verandadører i glass

Hos Klar kan du velge akkurat den døren du ønsker, alt fra dører med helglass, med én stor glassrute, til dører med mindre glassdetaljer. En av de mange fordelene ved å ha en glassdør, og grunnen til at de er så attraktive for mange huseiere, er at de slipper inn mer lys enn vanlige tredører. Dette gjør dem ideelle som verandadører, hvor du naturligvis  vil slippe inn mest mulig lys. Mange huseiere betaler ekstra for å bo på en adresse med fin utsikt. Så, hvorfor holde utsikten ute? Glassdører, i kombinasjon med store vinduer, kan bidra til å slippe inn så mye av den flotte utsikten som mulig.

Ytterdører i glass

Selv om ideen om å slippe inn mer lys via hagen din nok er tiltalende for deg, er det ikke ikke sikkert at du har det sånn med inngangsdøren din. Hvis du er bekymret for at en ytterdør med helglass, som vender ut mot gaten, vil gå utover din følelse av privatliv, men du fortsatt ønsker å slippe inn mer lys, har du et par muligheter. Du kan for eksempel velge å ha en mindre glassrute, eller kanskje velge å ha råglass, kalt Satinovo, eller ornamentert eller Kura-glass. Et tredje alternativ ville være å kombinere en vanlig tredør med sidepartier med glass i. Dermed kan du slippe inn mer lys i inngangspartiet ditt, samtidig som du gjør det vanskeligere for folk på utenfor å se inn.

Glass og isolasjon

Glass isolerer faktisk veldig godt. I motsetning til hva noen kanskje tror, ​​kan det å ha dører med store mengder glass faktisk være til fordel for isolasjonen av hjemmet ditt. Sørlig hvis du velger 3-lags glass, ettersom de ekstra lagene, og mellomrommet mellom dem isolerer langt bedre enn vanlige tredører. Det vil definitivt hjelpe deg med å holde hjemmet ditt varmt om vinteren. I tillegg vil du ved å slippe inn mer naturlig lys, redusere behovet for kunstig belysning i løpet av dagen og senke strømregningen din ytterligere.

Hvis du bor i et varmere klima, kan det å velge solbeskyttende energiglass for å hjelpe deg med å holde hjemmet ditt kjølig, gjennom å effektivt blokkere 63% av solens varme.

Ofte stilte spørsmål

Er glassdører billige?

Prisen på glassdøren din avhenger av noen få ting, for eksempel materialene du velger, størrelsen på døren og hvor mange ruter du vil ha. Husk at noen alternativer kan virke dyrere i begynnelsen, men lønne seg i det lange løp. For eksempel kan du over tid spare penger på strømregningen ved å investere i en energieffektiv glassdør.

Er glassdører trygge?

Alle Klar-dører er utstyrt med en gratis sikkerhetspakke med 3-punkts lås. For å forbedre sikkerheten ytterligere kan du velge å ha sikkerhetsglass, som er 4 ganger sterkere enn vanlig glass. Hvis glasset går i stykker, vil det brytes i små biter med butte kanter, for å unngå skader og holde inntrengere ute.

Selger Klar glassdører?

Ja. På nettsiden vår kan du velge akkurat den glassdøren du ønsker. Du kan for eksempel velge å ha en dør med helglass. Siden moderne glassruter er laget med én enkelt glassrute, og glasslistene faktisk bare sitter på overflaten av glasset, står du fritt til å velge hvor mange ruter du vil ha uten at det går ut over isolasjonen. Hvis du foretrekker en dør med mindre glass, kan du velge å ha en dør som kombinerer glassruter med fyllinger, og fremdeles inndele glasset i mindre ruter med glasslister.

Klar kundeservice
Vi er her for å hjelpe deg!

Å kjøpe nye vinduer og dører kan virke komplisert, men vi er her for å gjøre det enkelt. Hvis du har spørsmål – så spør i vei!

Kontakt ossBlue Phone Icon