Digital Showroom hos KlarVinduer - Se Vårt Utvalg Online

Hos Klar er vi stolte over å være digital først. Derfor har vi erstattet fysiske, personlige utstillingsrom med et digitalt. I vårt digitale utstillingslokale kan du bla gjennom produktene våre i et 3D-formet miljø – hjemmefra.

Obs! Vi kan ikke garantere at målefunksjonen i det digitale utstillingsrommet gir korrekte mål.

Å se etter dine nye dører og vinduer hjemmefra gjør prosessen mye raskere og enklere for deg. Når du har funnet vinduene og dørene du ønsker til hjemmet ditt, kan du bestille direkte fra nettsiden vår.

Dette sparer deg for penger og gir deg muligheten til å designe vinduene og dørene dine selv.

Vinduer og dører i vårt showroom

Når du besøker vårt digitale utstillingsrom kan du se et utvalg av ulike vinduer og dører som vi tilbyr på nettsiden vår. Først ser du to rader med vinduer, hvor du kan se nærmere på Toppsvingte vinduer, Fastkarmvinduer, Sidehengslede vinduer, Sprossevinduer og Krysspostvinduer. Alle med ulike designmuligheter som f.eks farge, håndtak, glasstype og sprosser.

Lenger ned i utstillingsrommet kan du se dine ulike alternativer for dører. Her kan du ta en titt på våre Ytterdører, Ytterdørspartier og Terrassedører.

Hver dør har sitt eget unike design og kan gi deg et bedre inntrykk av hvilket designelement du foretrekker til hjemmet ditt.

Praktiske tilvalg

I vårt showroom kan du også utforske ulike valg du kan ta når du designer vinduer og dører. På tavlen kan du se en rekke ulike ventiler, sprosser, håndtak, terskler og glasstyper. Dette kan hjelpe deg med å ta det riktige valget som passer dine behov.

Ta en titt på de to vindusutstillingene som er plassert på bordet i bakre hjørne. De viser hvordan 2-lags glass og 3-lags glass ser ut fra innsiden av vinduet ditt. Som du ser har 3-lags glass det ekstra laget med glass, som kan holde kulden ute for å sikre en behagelig romtemperatur i hjemmet ditt.

Et bilde av vårt digitale showroom
Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Vinduer image
Fra 
kr 2 946
 kr 1 03165%
Kjøp Vinduer
Dører image
Fra 
kr 13 566
 kr 5 42660%
Kjøp Dører