55 % rabatt + 25 % rabatt på myggnett

Hvorfor Klar har rimelige priser

Klar har som mål å levere holdbare vinduer og dører av høy kvalitet til en pris som ikke tidligere er sett i bransjen. Vi kutter alle unødvendige mellomledd og optimaliserer møysommelig prosessene i fabrikken.

Klars pris model

3 ting som gjør Klar unik

1. Ingen fancy utstillingslokaler, ingen påtrengende selgere.

Bare rene kvalitetsvinduer og -dører. Hvorfor det? Vi har alle prøvd å stresse over å stå i en butikk med en selger som puster oss i nakken. For at selskapene skal kunne forsvare å ha fysiske butikker, er de avhengige av kontinuerlig salg fra dem. Vi tror at de fleste nå er så vant til å handle på nettet at de med litt veiledning også enkelt kan kjøpe vinduer og dører. Med Klar kan du lene deg tilbake og bestille i ditt eget tempo hjemmefra. Ikke noe mersalg, ikke noe stress. Vi gir video og skriftlig veiledning underveis. Er du i tvil underveis? Du er hjertelig velkommen til å ringe oss, og vår norsktalene support står klar til å hjelpe deg - men bare så lenge du ønsker det!

2. Vår fabrikk, utelukkende

Vi kan skryte av vår egen fabrikk, som utelukkende produserer Klar-vinduer og -dører med egenutviklet design. Det betyr at vi ikke trenger å tilpasse maskinene våre til produktspesifikasjonene til alle selskapene som produserer hos oss. I stedet fokuserer vi på å optimalisere produksjonsprosessene for å sikre at de går så smidig som mulig.

Etter å ha holdt på med dette i nesten ti år har vi kommet til et punkt der vi har gått nøye gjennom hvert eneste trinn i produksjonen, noe som har resultert i en effektivitet uten sidestykke. Det gjør det også enklere for oss å unngå kostbare feil. En siste kostnadsbesparende faktor er at siden vi produserer alt selv, trenger vi ikke å betale fabrikken som ellers ville tatt betalt for å produsere produktene våre.

3. Ikke noe svulmende lager

Vi produserer produktet ditt først når du har lagt inn bestillingen. Derfor har vi ikke lagerkostnader og penger bundet til lagerbeholdningen. Så hvis du kan vente noen uker, sender vi deg et nyprodusert produkt direkte fra produksjonslinjen vår, og det har ikke ligget og samlet støv.

Transparente priser

Transparente priser

Godt å vite

Gjør-det-selv eller snekker?

Det er helt opp til deg! Når du bestiller selv, slipper du å betale timebetaling til en snekker. Ikke bare for montering, men også for oppmåling og bestilling. Er du hendig og ønsker å montere produktene selv? Da har vi videoguider som viser deg hvordan. Vil du betale en snekker for å få dem til å gjøre det for deg? Du kan sove godt om natten når du vet at du bare betaler for det.

Prisgaranti

Er dere virkelig billigst? Jepp! Og vi står inne for det med vår Klar Prisgaranti. Skulle du finne et vindu eller en dør med tilsvarende spesifikasjoner et annet sted, matcher vi ikke bare prisen, men går også 5 % under for å sikre at du får vår høye kvalitet til den laveste prisen!

Les mer på siden Klar Prismatch

Klarvinduer Kundeservice
Andre spørgsmål?

Vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål om en bestilling eller trenger hjelp med design eller funksjonalitet. Du er alltid velkommen til å ringe oss.

Customer services cover Klar image
👋 Vi er her for å hjelpe
Overbevist?

Hvis du bare vil surfe rundt og designe drømmevinduene og -dørene dine, foreslår vi at du gjør det. Da har du full kontroll over hvordan de skal se ut, og du får en pris med en gang. Hvis du er usikker og trenger hjelp, kan du. bestille et møte eller bare ringe oss.

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Vinduer image
Fra 
kr 2 702
 kr 1 21655%
Kjøp Vinduer
Dører image
Fra 
kr 10 190
 kr 5 60445%
Kjøp Dører