Spar opptil 60 %

Sideparti

Skap en ulik og flott inngang med et sideparti til ytterdøren eller terrassedøren din. Vi tilbyr billige sidepartier med sprosser og opptil 4 ruter eller fyllinger. Vi anbefaler ikke å kombinere sidepartier med våre dreie/vipp dører. ✓ 12 års garanti på aluminiumskledde produkter og 7 års garanti på treprodukter ✓ Prismatch ✓ Trygg E-Handel

1. Planlegg og mål opp
  1. Planlegg og mål opp

Planlegg med våre guider for enten renovering eller nybygg

Se våre guider

2. Design & bestilling
  1. Design & bestilling

Bruk vår konfigurator for å tilpasse produktet ditt

3. Installer
  1. Installer

Gjør det selv med vår veiledning eller få hjelp

Veiledning for installasjon

Sidepartiet får boligen din til å skille seg positivt ut!

Hva er et sideparti?

Et sideparti er et slags vindu du kan legge til ved siden av døren din gir mer lys til inngangspartiet til hjemmet ditt. Det minner om et fastkarmvindu på høyde med døren din, men bare smalere.

Du kan også kjøpe et ytterdørsparti, som passer elegant sammen med sidepartiet.

Hvorfor velge en sideparti til døren?

Sidepartiet gir mulighet for å sette ditt personlige preg ved et stilfullt og elegant inngangsparti. Skap en unik hoved- eller terrassedør med et sideparti, så får du samtidig mer lys inn i entréen. Sidepartiet får til og med hoveddøren til å virke større og vil uunngåelig gi fasaden personlighet. Det er en vinn-vinn løsning.

Med selv få virkemidler kan sidepartiet løfte opplevelsen av din inngang og skape enda mer innbydende rammer om ditt hjem. Nedenfor vil vi gjennomgå eksempler som forhåpentligvis kan tjene som inspirasjon til hvordan du får mest mulig ut av ditt nye sideparti og samtidig skaper et harmonisk helhetsinntrykk.

Sånn velger du ditt helt riktige sidepartiet

Hvis din hoveddør allerede inneholder glassruter, vil det være opplagt å supplere den beste mulig ved å velge et sideparti, som tilsvarende er utført med en eller flere ruter.

Ytterdøren kan på vakreste vis komme til å inngå som en del av et større inngangsparti. For eksempel kan et sideparti med sprossede ruter skape et kunstnerisk uttrykk som leder tankene i retning av rustikk idyll.

Er din ytterdør imidlertid en robust tredør, for eksempel i den klassiske hvite fargen, vil mørkmalte sidepartier i furu typisk matche disse på vakreste vis. Særlig hvis du har et hus med røde eller gule murstein, vil antrasittgrå eller svart ofte kle din bolig langt bedre, enn den moderne hvite fargen. Hvite nyanser kan med større fordel anvendes innendørs, hvor de bedre kommer til sin rett og samtidig bidra til å skape et lysere inneklima, da de reflekterer dagslyset.

Den eksisterende dørens rene linjer kan for eksempel suppleres av sprossede ruter med ornamentert glass. Dermed får man et lett og lyst uttrykk, uten at man behøver å gå på kompromiss med den opprinnelige stilistiske visjonen, og samtidig kan man verne om privatlivets fred.

Glass-sidepartier er i langt de fleste tilfeller både et enkelt og klassisk valg til tradisjonelle svarte og hvitmalte hoveddører. Når det er sagt, er det naturligvis også mulig å velge en mer storslått løsning, da du hos Klar kan få sidepartier med opptil fire fyllinger i hvitt, grått eller sort. Med andre ord er det enkelt å skape en elegant og velproporsjonert ytterdør som er innrammet av dekorative sidepartier.

Hvilken farge skal jeg velge?

Men hvis din ytterdør er en robust tredør, for eksempel i den klassiske hvite fargen, vil mørkmalte sidepartier i furu typisk komplimentere på en flott måte. Spesielt hvis du har et hus med rød eller gul murstein, vil antrasittgrå eller sort passe mye bedre til hjemmet ditt enn den moderne, hvite fargen. Hvite nyanser kan i stedet med fordel brukes innendørs, hvor de kommer bedre til sin rett og samtidig bidrar til å skape et lysere inneklima, da de vil reflekterer dagslyset!

Design og kjøp akkurat det sidepartiet du trenger!


På denne siden kan du velge mellom 13 forskjellige sidepartier, deriblant opptil 4 ruter eller en kombinasjon av fyllinger og ruter. I tillegg kommer utallige tilpasningsmuligheter som du finner i designeren. Her kan du fritt velge akkurat de komponentene som skal til for å gjøre ferdig din visjon om den vakrest mulige hoveddør. Velg for eksempel om ditt sideparti skal ha en pulverlakkert aluminiumsramme – og eventuelt også et bunnstykke som gjør det ekstra værbestandig og enkelt å vedlikeholde. Skal sidepartiet inneholde ruter, har du dessuten muligheten for å velge mellom 8 forskjellige slags glass. Vil du gjøre det enklere å lufte ut kan du tilføye en utluftingsventil. Klar tilbyr 12 års garanti for aluminiumkledde produkter og 7 års garanti for treprodukter på defekte varer, forutsatt at elementene er montert i henhold til våre monteringsanvisninger og at montering og tetting er utført korrekt.

Klar kundeservice
Vi er her for å hjelpe deg!

Å kjøpe nye vinduer og dører kan virke komplisert, men vi er her for å gjøre det enkelt. Hvis du har spørsmål – så spør i vei!

Kontakt ossBlue Phone Icon