Sideparti

Skap en ulik og flott inngang med et sideparti til ytterdøren eller terrassedøren din. Vi tilbyr billige sidepartier med sprosser og opptil 4 ruter eller fyllinger. Bestem selv dørens farge og om det skal være massivt tre eller den motstandsdyktige kombinasjonen av tre og alu, hvor du kan bruke tid og penger på annet enn vedlikehold. Her finner du enkelt et sideparti som matcher din dør og oppfyller dine behov, samt krav til kvalitet. Her finner du gode priser og tilbud på sideparti.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ Trygg E-handel

Hvorfor sidedørspartier fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du sidedørspartier utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye sidedørspartier, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 60% i nettrabatt!

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 559kr

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

32 994 027