Sidehengslede vinduer

Gi hjemmet ditt et minimalistisk utseende med våre sidehengslede vinduer. Vi produserer billige vinduer i kvalitetstre med høy kjerneandel og har fokus på lavenergiglass med flere lag. Hos Klarvinduer tilbyr vi forskjellige varianter av sidehengslede vinduer. Velg selv antall ruter og fag, og om det skal være tre eller tre/aluminiums vinduer. Fordelene ved tre/aluminium er at det stort sett er vedlikeholdsfritt, ettersom det ikke skal males utvendig så i lengden vil du spare tid og penger. Kjøp hos oss og unngå dyre mellomledd – vinduene lages i solid og holdbar kvalitet og leveres direkte fra vår egen fabrikk. Du kan enkelt beregne prisen på ditt nye sidehengslede vindu her.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ Trygg E-handel

Hvorfor sidehengslede vinduer fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du sidehengslede vinduer utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye sidehengslede vinduer, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 45% i nettrabatt!

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 429kr

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

32 994 027