Sprossevinduer

Ønsker du kvalitet i et autentisk utseende, til lave priser? Da er de vakre sprossevinduene et perfekt valg. Vi tilbyr vinduer til fordelaktige priser og mange tilpasningsmuligheter – velg for eksempel sprossevinduer med helt opptil åtte lavenergiruter pr. fag eller de robuste trevinduene med aluminium. Vi har egen fabrikk og produserer kvalitetsvinduer som er CE-merket – det er din garanti for kvalitet og yteevne. Se våre tilbud og få rask levering, rett hjem til deg.

Hvorfor sprossevinduer fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du sprossevinduer utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye sprossevinduer, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 40% i nettrabatt

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk

Åpent mellom 9.00–15.00 mandag til fredag

Åpent mellom 9.00–15.00 mandag til fredag

32 994 027