Salget fortsetter! Opptil 60 % rabatt

En dobbel verandadør er med på å sikre et dobbelt så stort lysinnfall og det kan gi mye glede i hverdagen og vil lokke hele familien til å bevege seg utendørs om våren og sommeren. Om vinteren vil dere ha god utsikt når de første snøfnuggene faller fra himmelen og dere sitter og koser dere inne i varmen. Den gode utnyttelsen av plassen gir rommet et helt nytt lys som gir mer energi for alle i hjemmet.

En dobbel verandadør kan gi deg muligheten til å ta et velfortjent avbrekk i naturens uforstyrrede rammer. Fang solnedgangen med store glassruter i din doble verandadør, eller imponerer venner, bekjente og naboer med en dør med detaljer som fyllinger og andre stilfulle finesser. Finn en god pris på en dobbel verandadør her og få levert hjem en dobbel verandadør som passer til din stil og dine behov. Er det en verandadør med doble dører du mangler, kan vi også hjelpe deg med det.  

Verandadør på mål – et vell av muligheter for design

Hos Klar vil vi gjerne være med på å skape din drømmebolig. Derfor gir vi deg gode muligheter for å designe akkurat de dører og vinduer du ønsker og som passer best til dine behov. Av doble balkongdører kan du velge mellom oppdeling med flere ruter eller ta balkongdørene som bare består av 2 store ruter. Du kan også velge å kombinere med fyllinger nede og ruter oppe, hvis det passer bedre til din stil.

Når du skal finne den perfekte doble balkongdøren er det viktig at du overveier dine behov. Ligger din bolig ut mot en stor vei, bør du overveie en lydisolert glasstype og Premium Energi+ 3 lags glass. Våre ruter er energibesparende, idet de sikrer tett isolering så du kan spare på varmeregningen. På den måten velger du også en miljøvennlig løsning, når du velger en dobbel verandadør fra Klar.

Få mer ut av hagen med en dobbel verandadør

Med en flott og hyggelig bolig, kan man enkelt føle seg så trygg og avslappet, at man helt glemmer alt om hagen man har rett utenfor sin dør. Med en dobbel verandadør blir naturen fra hagen en del av stuen, kjøkkenet eller soverommet og gir samtidig en god mulighet for å lufte effektivt ut. Verandadørene gir rommet et flott lysinnfall og gir deg samtidig muligheten for å holde øye med hagen, mens årstidene skifter. Forhåpentligvis vil det også lokke deg til å komme ut og nyte den og forberede den til både vår, sommer, høst og vinter.

La naturen bli en del av hjemmet ditt med en dobbel verandadør. Lær barna dine om fuglene som kommer på besøk i hagen og observer dem, mens de forsyner seg ved foringsbrettet. Ingen boliginnredning kan gi deg flottere farger enn naturens egne farger fra planter, blomster og trær. Samtidig skal du ikke bekymre deg om pussearbeidet – terrassedører er lett tilgjengelige, så du kan få pusset dem, både innvendig og utvendig.

Din perfekte doble terrassedør til terrassen din

Verandaer har med tiden blitt en naturlig forlengelse i mange boliger, og brukes ikke utelukkende når solen skal nytes på en varm sommerdag, men gir også muligheten til å drive med nye aktiviteter utendørs. Ved å skape en glidende og organiske overgang mellom inne og ute, kan mange innendørs aktiviteter nemlig ofte flyttes utendørs og naturen inviteres innendørs. Det er nettopp her at den doble verandadøren kommer inn i bildet. En slik dør inviterer nemlig til å bli brukt og dermed til å bevege seg fra stuen og ut, eller omvendt.

Akkurat som at en god veranda ikke behøver å oppfylle alle mulige funksjoner, bør den doble verandadøren velges alt etter det primære formålet. Ønsker du å få mer ut av utsikten til hagen, eller å skape et større lysinnfall, er klassiske glassdører å foretrekke. Prøver du derimot å skape den mest stilfulle og detaljrike løsningen, vil forskjellige fyllinger og flere ruter ofte gi bedre resultater.

Enten du ønsker å bygge en ny terrasse eller å forbedre en eksisterende, er en dobbel verandadør ofte en stilfull løsning som både sikrer et større lysinnfall og fungerer som en praktisk foranstaltning som letter hverdagen og legger tilrette for at store som små kan være mer utendørs. I den forbindelse kan det være en utpreget fordel at terrassen ligger nærme huset, og i samme høyde. Det gjør det enklere å flytte hagemøblene inn og ut i forbindelse med skiftet mellom henholdsvis sommer og vinter, og altan vil på den måten fungere som en forlengelse av stuen.

Terrassen, og den doble verandadøren skal naturligvis være plassert slik at solen utnyttes best mulig. En stor terrasse er dog ikke nødvendigvis det samme som en fremragende terrasse. Sistnevnte er nemlig også kjennetegnet ved at andre ikke kan kikke inn, så privatlivet forblir intakt. I denne forbindelse kan solbeskyttende eller ornamentglass bidra til følelsen av uforstyrrethet. Disse glasstypene er særlig opplagte til sørvendte fasader, da de både bremser sterkt sollys, skaper et bedre inneklima og sikrer privatlivets fred. Hos Klar kan du velge mellom 17 forskjellige varianter av den doble verandadøren, blant annet mellom dører med 2-20 ruter og dører med 2 eller 12 fyllinger. Så kommer det et utall av individuelle tilpasningsmuligheter av alt fra materiale og farger til åpningsretning, profil eller grep. På den måten blir det langt enklere å skape en meningsfylt kontakt til hagen, altanen eller balkongen. Du får naturligvis også opptil 12 års garanti med i prisen, uten å skulle betale ekstra.

Skulle du ha spørsmål om for eksempel hvilken verandadør som vil passe best til din nåværende boligs eller ditt kommende hjems arkitektoniske uttrykk – eller til hvilken løsning som vil være mest funksjonell – er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Med mer enn 50 års bransjeerfaring er det gode sjanser for at vi kan hjelpe deg med å finne en optimal løsning. Så derfor skal du ikke nøle med å ringe eller skrive til oss. Din tilfredshet med din nye doble verandadør betyr alt for oss, og vi går derfor langt for å sikre oss at du får akkurat den døren du ønsker.