Dobbel Verandadør

Få en glidende overgang fra boligen og ut til terrassen, balkongen eller hagen med flotte doble verandadører fra Klarvinduer. Her finner du doble verandadører til fordelaktige priser, laget i skandinavisk kvalitet. Du bestemmer selv mål, farge, forskjellige fyllinger og antall ruter – så sørger vi for lynrask levering fra vår egen fabrikk. Prøv den holdbare og nærmest vedlikeholdsfrie kombinasjonen av tre og aluminium – og slipp store regninger til vedlikehold i fremtiden. Finn billige doble verandadører her og kjøp enkelt på nett.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ Trygg E-handel

Hvorfor dobbel verandadør fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du dobbel verandadør utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye dobbel verandadør, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 60% i nettrabatt!

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 559kr

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

32 994 027