Dobbel Verandadør

Få en glidende overgang fra boligen og ut til terrassen, altanen eller hagen med flotte doble verandadører fra Klarvinduer. Her finner du doble verandadører til fordelaktige priser, laget i skandinavisk kvalitet. Du bestemmer selv mål, farge, forskjellige fyllinger og antall ruter – så sørger vi for lynrask levering fra vår egen fabrikk. Prøv den holdbare og nærmest vedlikeholdsfrie kombinasjonen av tre og aluminium – og slipp store regninger til vedlikehold i fremtiden. Finn billige doble verandadører her – og kjøp enkelt på nett.

Hvorfor dobbel verandadør fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du dobbel verandadør utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye dobbel verandadør, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 50% i nettrabatt

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 379kr

Åpent mellom 9.00–15.00 mandag til fredag

Åpent mellom 9.00–15.00 mandag til fredag

32 994 027