1. Planlegg og mål opp
  1. Planlegg og mål opp

Planlegg med våre guider for enten renovering eller nybygg

Se våre guider

2. Design & bestilling
  1. Design & bestilling

Bruk vår konfigurator for å tilpasse produktet ditt

3. Installer
  1. Installer

Gjør det selv med vår veiledning eller få hjelp

Veiledning for installasjon

Ytterdørpartiet: Slik setter du et personlig preg på inngangen

Hva er et ytterdørparti?

Et ytterdørsparti er en kombinasjon av en klassisk ytterdør og et sideparti i ett. Disse brukes for å få mye lys i entreen din.

Ytterdør med sideparti

Inngangsdøren representerer mer enn bare inngangen til hjemmet. Det er en historie om menneskene som bor bak døren, og det er derfor godt brukt på å investere tid og penger på å få akkurat den inngangsdøren du ønsker. Et ytterdørparti kan hjelpe deg med å skape en unik løsning, i en tid hvor ytterdøren får en stadig mer fremtredende rolle i husets helhetlige estetiske uttrykk.

Har du plass til det, kan du med et ytterdørparti fra Klar sette et individuelt preg på løsningen til din nye inngangsdør. Uansett om du vil skifte ut en gammel dør, fordi den er slitt, eller du vil gi din fasade et løft, kan du med fordel tenke inn fargevalg og stil, så døren både kommer til å stå i stil med din personlige stil og gir huset karakter.

Sånn velger du et ytterdørparti

Ytterdøren bør naturligvis matche husets arkitektoniske design, men i tillegg er det mange gode grunner tl å slippe løs kreativiteten. Med et ytterdørparti kan du nemlig både gi familie og gjester en ekstra positiv opplevelse innen de kommer inn i ditt hjem.

Kokken anretter maten slik at den gir best mulig førsteinntrykk, og det er etter samme prinsipp at du møter et inngangsparti som kan løfte opplevelsen av hjemmet ditt til nye høyder. Du kan med andre ord fortelle en historie med ytterdøren din, noe som lett gjøres ved å tilføye et stilfullt ytterdørparti. På den måten får du nemlig et utradisjonell og dermed langt mer interessant design. Hos Klar kan du velge mellom 11 forskjellige varianter, deriblant mellom 2 og 7 ruter og 2-6 fyllinger. Slik kan du både skape et flott lysinnfall og en vakker, såvel som unik hoveddør med massevis av fine detaljer.

Det er imidlertid alltid en god ide å over mer enn bare hoveddørens design, før du treffer beslutningen. Mål, låser og materialvalg er blant de aspektene du med fordel kan inndra i overveielsene, så den nye døren blir den best mulige investeringen.

Hos Klar anvender vi utelukkende de mest bæredyktige materialene. På grunn av samarbeidet med profesjonelle partnere, som er førende innenfor deres respektive områder, har alle våre ytterdørpartier oppnådd både CE- og FSC-merkene. Samtidig lever de opp til de nyeste krav til isoleringsevne. Dette har vi oppnådd ved å aldri gå på kompromiss, hverken i valget av beste furutreverk, i utarbeidelsen av de enkelte kompromiss eller i leveringen direkte fra fabrikken til deg.

Design din egen hoveddør med sideparti

Vi arbeider hele tiden på å gjøre det lettere for deg å kjøpe dine vinduer og dører på nett. Derfor har vi laget en designer, hvor du med få klikk kan velge om ditt nye ytterdørparti skal ha 2- eller 3-lags glass, vøre laget av furu og om den skal ha en utvendig beskytteløse av værbestandig aluminium. Dertil kommer det ytterligere individuelle tilpasningsmuligheter av alt fra fargevalg og glasstype til låsesylinder m.m.

Vi gir 12 års garanti på aluminiumskledde produkter og 7 års garanti på treprodukter, noe som på få år har gjort oss til mange nordmenns foretrukne leverandør av vinduer og dører. Skulle du få spørsmål i forbindelse med valget av ditt nye ytterdørparti, er du til enhver tid velkommen til å kontakte oss.

Klar kundeservice
Vi er her for å hjelpe deg!

Å kjøpe nye vinduer og dører kan virke komplisert, men vi er her for å gjøre det enkelt. Hvis du har spørsmål – så spør i vei!

Kontakt ossBlue Phone Icon