Ytterdørpartier

Et ytterdørparti skaper ikke bare ekstra lysinnfall og plass inn til entreen i ditt hjem – det gir også et luksuriøst og unikt preg til din hoveddør. Hos Klarvinduer får du ytterdørpartier i høy kvalitet, fremstilt på vår egen fabrikk til svært konkurransedyktige priser. Unngå unødig vedlikehold i fremtiden og spar på varmeregningen ved å velge kombinasjonen av tre og alu samt 3-lags glass. Kjøp på nett i dag og få levert raskt og billig, direkte til døren.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +35.000 ordre ✓ Trygg E-handel ✓ Trustpilot 4,4

Hvorfor ytterdørpartier fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du ytterdørpartier utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye ytterdørpartier, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 40% i nettrabatt!

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 379kr

 Åpent mellom 9.00–15.00

Åpent mellom 9.00–15.00

32 994 027