Dører

Finn prisen på din nye dør og se utvalget nedenfor.

Det er enkelt å bestille vinduer og dører på nett
1

Mål opp dine gamle vinduer og dører:

Les vår oppmålingsguide

 
2

Finn dine nye vinduer og dører

 
3

Få de leveret og montér:

Les vår installasjonsguide

 
Sertifisert vennlig nettbutikk

Din bestilling skal komme oss alle til gode – det sørger vi for!

Symbolet for bærekraftig skogbruk

Lene har fått en fin bod med toppsvingt vindu og dobbel ytterdør

Finn en billig inngangsdør, ytterdør eller terassedør i et holdbart materiale med topp sikkerhet. Her finner du flotte utendørs dører til gode priser. Du kan for eksempel finne den personlige inngangsdøren som setter prikken over i-en på din fasade. Vi tilbyr også entredører i form av dører med glassruter. Så uansett om du er på utkikk etter massive dører, eller fyllingsdører på spesialmål, så finner du det her.

Av materialer kan du finne alt det hjertet begjærer innenfor dører på mål.

Vi har følgende slags dører:

  • Hoveddører og ytterdører

  • Doble ytterdører

  • Enkle og doble terrassedører

  • Ytterdørspartier, hvor både ytterdøren og sidepartiet henger sammen

  • Separate sidepartier

Velg en dør i tre eller tre/aluminium

Her kan du for eksempel velge mellom tre og tre/aluminium. Kanskje har du en hytte, hvor tredører passer bedre inn i stilen? På den måten kan du fritt velge om det skal være en svart dør, eller om du heller vil ha hvite dører.

Vi tilbyr billige dører av høy kvalitet – og med vår prismatch er du garantert et godt forhold mellom pris og kvalitet. Finn nye dører etter mål, så er du sikker på å få den rette døren til dine behov.

Er du på utkikk etter en uthusdør, eller en dobbelt uthusdør til boden, garasjen eller vinterhagen, så har vi også et bredt utvalg av godt isolerende dører som sikrer at du kan holde varmen.

Kjøp online og få rask levering, direkte fra vår fabrikk til deg.

Dører på spesialmål til ditt hjem

Dører fra Klar har god kvalitet, både utseende- og sikkerhetsmessig. Det er snakk om massive dører som holder i mange år fremover. Samtidig tilbyr vi både dører på spesialmål og standard dørmål. Hvis dette faller innenfor dine forventninger, kan du trygt bestille hos oss. Du kan få hele 6 typer og 96 varianter basert på tradisjonelt dansk design. Ta en kikk på din favoritt, så sørger vi for priser og service på billige dører som gjør deg ekstra glad.

Velg den riktige døren til nettopp ditt hjem

Du kan bruke våre dører som du vil, men vi har spesialisert oss på å produsere dører til yttersidene av nordiske husstander. Her kan du fritt velge og det skal være i forbindelse med din terrasse, eller om det er inngangen til huset ditt. Inngangsdøren er ditt og dine gjesters første møte med hjemmet ditt. Da veier kanskje sikkerhet og utseende tyngre enn ved verandadøren, hvor lys og god utseende til hagen typisk er det viktigste. Du kan velge farger og materialer, og designe den med fyllinger, mønstre og glass, så den passer perfekt til resten av ditt hjem.

Ny dør skreddersydd til dine behov

Fordelen ved dører etter mål, er at du kan få dem skreddersydd, helt etter dine behov. Det gjelder både mål, utseende og materialer. Den minste standarddøren vi tilbyr er enkeltdører som er 70 cm i bredden og 175 cm i høyden.

Vi har valgt å tilby mindre dimensjoner, da folk har vidt forskjellige behov, og vi vil gjerne kunne tilby våre billige dører til alle behov og formål. Typisk så gir det bare mening å ha en dør, hvor man ikke trenger å bøye seg for komme igjennom, men strukturen på bygningen kan gi begrensninger på hvor stor dør man kan få montert, uten at det blir et større renoveringsprosjekt.

Du bestemmer høyden på døren din

Hos Klar har vi skreddersydde dører, slik at du kan få en dørstørrelse som passer deg.

Standard dørmål er omkring 90 centimeter i bredden og 2 meter i høyden. Våre største enkeltdører er 230 centimeter høye og 110 centimeter brede. Da er det plass til alle! Hvis ikke bredden på 110 centimeter er bred nok, så kan du velge både doble verandadører og doble ytterdørerer – det vil gi inngangen til hjemmet ditt et ekstra løft. Din ytterdør kan gjerne ha flotte detaljer som gir fasaden din et særpreg. Finn din dør etter mål i dag, design den akkurat slik du ønsker den og få en god pris!

Billige dører av høy kvalitet

Klar har kjempet en tøff kamp siden 2015, hvor vi for første gang tilbød billige dører til det danske markedet. Med Danmark som vårt initielle mål, betyr det at vi har dansk design og stil i våre dørers DNA. Når du bestiller en ny dør, ønsker du selvfølgelig å få den billig som overhodet mulig. Men hva koster egentlig en dør? Det avhenger mye av materialene og kvaliteten. Vil du se på den samme billige plastdøren hver dag, når du kommer hjem, eller vi du fryde deg over en lekker alu-dør eller vindusdør med pene detaljer, et innbydende grep og en lås som holder uvedkommende gjester ute?

Kjøp dører som du blir glad av å se på og la det samtidig være en dør på speisalmål, så du er sikker på å få en skreddersydd løsning til ditt hjem. Hos oss finner du en massiv dør, som garanterer sikkerhet. Vi har et stort utvalg av dører til salg, så det er noe for enhver smak.

Laget med omhu av estisk tre

Hos Klar er vi meget stolte over vårt håndverk og våre dører er «kronen på verket». Vi har en optimert fabrikk i Estland, hvor roboter, maskiner og dyktige medarbeidere lager dører etter mål – i en vakker symbiose mellom robotenes presisjon og fabrikkmedarbeiderens øye for detaljer. Klar har noen av de beste underleverandørene på markedet.

Vi har besluttet oss for at vi gjerne vil betale ekstra for våre underleverandører, uten at det skal koste deg noe ekstra. Saint-Gobain er en av de eldste glassprodusentene i verden og gir oss muligheten til å tilby deg et bredt utvalg av forskjellige typer glass. Våre verdier er nøye gjennomtenkte og bygger på over 100 års erfaring og ekspertise. Det dekker blant annet over hvor mye lys som trenger gjennom glasset, og hvor godt det holder på varmen.

Låsene er av merket ASSA ABLOY, før kjent som RUKO, men som skiftet navn i 2018.

Det er nok litt i overkant friskt å love at Klar gir deg dører som gjør deg glad for å komme hjem, men vi kan i hvert fall love at du får billige dører med god kvalitet. Og det gjør det forhåpentligvis glad! Kjøp en dør som passer til dine behov og ikke sprenger budsjettet ditt.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster nye dører?

Hos Klar har vi gode startpriser på dører. Du kan bruke vår priskalkulator til å finne prisen på din nye dør til hjemmet. Se vårt utvalg av dører her og finn din pris.

Hvor mye koster det å skrifte en dør?

Du kan spare mye penger ved å måle og montere den nye døren selv. Gjør du det, kan du presse prisen ned i bunnen, spesielt hvis du kjøper billige dører fra Klar. Se priser her.

Hvordan måle opp til en ny dør?

Du kan enkelt måle opp til den nye døren din selv. Det krever at du har papir, blyant og en tommestokk for hånden. Les vår oppmålingsguide for dører og vinduer her.

Hvordan monterer jeg en ny dør?

Har du aldri montert en dør selv, fortvil ikke, det er faktisk ikke så vanskelig som du kanskje tror. Det krever bare at du er litt handy og har de riktige verktøyene. Hvis du vil montere døren din selv, kan du lese vår guide for montering av dører her.

Trenger du hjelp til å velge den riktige døren?

Det kan virke vanskelig eller overveldende, å velge den rette døren til hjemmet ditt. Vil du for eksempel at døren skal gå inn eller ut? Hva er best? Det er mange overveielser du skal ta hensyn til. Derfor står våre hyggelige og kompetente kundeservice alltid klar med tips og veiledning til deg og dine behov, kontakt oss enten via e-post eller telefonen.