Spar opptil 60 %
1. Planlegg og mål opp
  1. Planlegg og mål opp

Planlegg med våre guider for enten renovering eller nybygg

Se våre guider

2. Design & bestilling
  1. Design & bestilling

Bruk vår konfigurator for å tilpasse produktet ditt

3. Installer
  1. Installer

Gjør det selv med vår veiledning eller få hjelp

Veiledning for installasjon

Mest mulig lysinnfall? Svaret er fastkarmvinduer

Kombinasjonsvinduet byr på det beste av det praktiske topp- eller sidehengslede vinduet med d et store lysinnslippet og elegante design fra det fastkarmvinduet.

Som navnet tilsier er dette en kombinasjon av foskjellige vinduer, som gir deg det beste fra noen av de mest populære vindustypene på markedet.

Kombinasjonen av fastkarm og toppstyrte vinduer er en av de mest brukte. Her kan en del av vinduspartiet åpnes som et toppstyrt vindu, mens fastkarmvinduet optimerer det innkommende lyset. Dette kan gjøres som én integrert vindusløsning i fasaden eller gjennom boligens vinterhage. Kombinasjonsvinduer består med andre ord av en del som er ment å åpnes og en annen som ikke kan åpnes, men som derimot med sin smale profil sørger for at mest mulig lys kommer inn i boligen.

Som alltid er det viktig at du velger det vinduet som passer ditt hjem. Skal du pusse opp er det alltid lurt å se på hvilke vinduer huset eller leiligheten din er født med, da en gjenskaping av dette utseendet som regel vil være å foretrekke. Kombinasjonsvinduer er bl.a. både et opplagt valg for typiske hus fra 1970-tallet, så vel som for nybygg, hvor man ikke vil gi opp verken det praktiske eller det visuelt tiltalende uttrykket.

Kombinasjonsvinduer fås med aluminium og trekarm, som fremfor alt sikrer minimalt utvendig vedlikehold, da aluminiumet er både værbestandig og holdbart. Samtidig får du en vakker og naturlig tredesign innvendig, og kombinasjonen av en vindustype som er nyttig i hverdagen – så vel som på sikt, med et estetisk tiltalende uttrykk, har gjort kombinasjonsvinduet veldig populært. Du har selvfølgelig også muligheten til å velge et trevindu, som er en både klassisk og trygg løsning med god verdi for pengene.

Hvis du er ute etter en samtidig enkel, funksjonell og allsidig løsning som kan tilpasses på utallige måter, trenger du ikke lete lenger. Kombinasjonsvinduet fra Klar er tilgjengelig i 14 forskjellige typer, inkludert 2 ruter som åpnes i bunnen, 3 ruter som åpnes i midten og 4 ruter som åpnes nederst, som hver kan skreddersys for å matche ditt hjem perfekt. Ønsker du for eksempel å gi det hvitmalte hjemmet ditt et ekstra pift, er fargen på vinduet ofte et riktig godt sted å starte. Ved å velge vinduet i en mørk farge vil det virke større og vil samtidig få hjemmet ditt til å skille seg ut, da de aller fleste velger en tradisjonell hvit karm. Dermed kan du med sorte vinduskarmer skape et unikt uttrykk når du ser boligen utenfra, og også få mest mulig lys inn i for eksempel stua, barnerommet eller kjøkkenet osv.

Kombinasjonsvinduet kan beskrives som en utmerket to-i-ett-løsning, som med sin faste karm og åpningsfunksjon er ulik mange andre vindustyper. Sett sammen kombinasjonsvinduet ditt på den måten som gir best mulig mening for deg, uansett om det dreier seg om ett eller flere fastkarmvinduer, sidehengslede vinduer eller toppsvingte vinduer.

Med kombinasjonsvinduer får du en moderne løsning som passer til de aller fleste boliger. Men er du i tvil om denne vindustypen er riktig for ditt hjem, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Klar kundeservice
Vi er her for å hjelpe deg!

Å kjøpe nye vinduer og dører kan virke komplisert, men vi er her for å gjøre det enkelt. Hvis du har spørsmål – så spør i vei!

Kontakt ossBlue Phone Icon