Klar - Våre verdier

Hva betyr det for deg?

Har du noen gang lurt på hvordan vi kan levere førsteklasses vinduer og dører til så lave priser? Alt begynner med kjerneverdiene våre.

values

Know-how

I Klar er hver og en av oss spesialister innen vårt felt. Vi bruker ekspertisen vår til å møte kundenes behov, innovere og levere førsteklasses produkter og tjenester. Vi skaper kundetilfredshet gjennom kontinuerlig forbedring og ved å levere utmerket kvalitet. Denne kvaliteten blir kun mulig gjennom effektiv kunnskapsdeling på plattformen vår. Vår innovative kultur gjør det mulig for våre eksperter å utforske nye ideer og teknologier. Samtidig oppmuntrer vår kundeorienterte tilnærming til aktiv deltakelse og løsningsutvikling.

Lean

Hos Klar har vi en Lean-tankegang: Vi eliminerer sløsing, forbedrer kvaliteten, reduserer kostnadene og reduserer produksjonstiden. Vi tror på kvalitet i alle prosesser, og vi jobber kontinuerlig med å optimalisere produksjonsprosessene våre. Det er derfor vi ikke har noe "på lager" - alle dører og vinduer produseres i henhold til de høyeste standarder og kundenes høye krav. Bare slik kan vi tilfredsstille kundene våre og overgå forventningene deres.

Ambitious

Vi i Klar er kjent for våre ambisjoner! Vi har den beste kvaliteten til de laveste prisene. Vi streber hele tiden etter å være best i bransjen. Vi setter oss klare og ambisiøse mål som gjør det mulig for oss å oppnå de høyeste standardene. Målene våre er drivkraften bak det å levere innovative løsninger og stadig overgå kundenes forventninger til uvurderlig verdi - alt til markedets mest attraktive priser.

Reliable

Som en pålitelig leverandør av vinduer og dører setter vi vår ære i å holde det vi lover. Derfor er pålitelighet en kjerneverdi hos Klar. Vi vet at kundetilfredshet bare kan oppnås gjennom presis levering, produkter av eksepsjonell kvalitet og service du kan stole på. Derfor jobber vi hardt for å holde det vi lover kundene våre. Vi kombinerer pålitelighet med konkurransedyktige priser, slik at kundene våre kan stole på at de får produkter av høyeste kvalitet til de laveste prisene - uten at det går på bekostning av våre standarder.

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Vinduer image
Fra 
kr 2 946
 kr 1 03165%
Kjøp Vinduer
Dører image
Fra 
kr 13 566
 kr 5 42660%
Kjøp Dører