Hos Klarvinduer er vi ikke bare stolte av elementene vi produserer! Vi er også stolte av å produsere dem i absolutt best mulig kvalitet, slik at du kan glede deg over dine nye vinduer og dører i mange år.

Å bytte ut vinduer og dører er en stor og viktig beslutning for mange, de fleste kan til og med måtte ta denne beslutningen bare en gang i livet - og vi vil derfor alltid streve for å gjøre deg helt fornøyd. Selvfølgelig gjenspeiles denne holdningen også i vår garanti. Du kan være sikker på at hvis det skulle oppstå en feil senere, vil vi gjøre vårt beste for å rette den opp raskt og profesjonelt. Alt du trenger å gjøre er å vedlikeholde de nye vinduene og dørene fortløpende, og ellers bare nyte utsikten!

Klarvinduer gir 10 års produktgaranti på feil og mangler, inkludert produksjonsfeil, forutsatt at alle elementene er montert i samsvar med vår monteringsveiledning og at montering og fuging er utført faglig korrekt.

Se vår monteringsveiledning her.

Du kan lese mer om Klarvinduers garantibetingelser nedenfor: 

1 Produktgaranti

Produktgarantien gjelder kun fabrikkmalte elementer og forutsetter at overflatebehandlingen kontinuerlig opprettholdes i forbindelse med skade og nedbrytning av maling. Etter Klarvinduers vurdering dekker produktgarantien enten reparasjon eller erstatning. Utgåtte produkter erstattes med tilsvarende. Følgeskader, monteringsarbeid og tilhørende kostnader dekkes ikke av garantien.

Vær oppmerksom på at synlige feil og / eller skader rapporteres før installasjon! Det er kjøpers eget ansvar å varsle Klarvinduer om noe er skadet eller feil på produktet, men hvis dette ikke er varslet før montering av produktet, blir kvitteringskontrollen ansett som fullført. 

2Glass og fyllinger
På dobbeltglass vinduer og fyllinger gis 1 års produktgaranti og klageperioden for synsfeil i glasset er 1 år.
3Øvrige deler
Grep, sylindere, beslag, tetningslister og andre slitedeler har også 1 års produktgaranti.
4Følgeskader
Følgeskader på grunn av feil montering, ingen eller manglende smøring og løpende vedlikehold dekkes ikke. Garantien dekker ikke etterarbeid som justering av hengsler og rammer, polering, små riper i treet, utvinning fra treknuter, eller bobler i lakken.
5 Tetthet og vanninntak
Det er ingen garanti for mangel på tetthet eller vanninntrengning av dørelementene med 1-punktslås eller innadgående dører.

Hvis du er i tvil om kvaliteten og garantien vår, ikke nøl med å via e-post eller telefon, så vil våre hyggelige kundeservicemedarbeidere svare deg hurtigst mulig.