55 % rabatt + 25 % rabatt på myggnett

KlarVinduer Garanti: Sikkerhet og Trygghet i Opptil 12 År

Opp til

12-års garanti

Hos Klar er vi ikke bare stolte av elementene vi produserer, men også av at de er av absolutt best mulig kvalitet, slik at du kan bruke vinduene og dørene dine i mange år fremover.

Garantien vår dekker hele produktet, enten det er et vindu eller en dør

Å bytte vinduer og dører er en viktig beslutning for mange av oss. For de fleste skjer det bare én gang i livet - og hos Klar ønsker vi at du skal være fornøyd med avgjørelsen. Dette gjenspeiles direkte i garantivilkårene våre. Hvis vi leverer en defekt vare, eller feilen dukker opp senere, vil vi gjøre vårt aller beste for å utbedre den raskt og profesjonelt. Det eneste du trenger å gjøre er å ta godt vare på dine nye vinduer og dører og nyte utsikten!

Du kan lese mer om Klars garantivilkår nedenfor:

CategoryAluminium-clad windows and doorsWooden windows and doors
Materiale12-års garanti7-års garanti
Glass og paneler12-års garanti7-års garanti
Håndtak, beslag, hengsler osv.12-års garanti7-års garanti

Guide for vedlikehold

Ved å legge til noen få minutter til den vanlige rengjøringsrutinen kan du garantere at du har kontroll på eventuelle problemer så snart de oppstår, og øke levetiden til produktene dine. Ved å følge Klars vedlikeholds guide sikrer du at vinduene og dørene dine fungerer optimalt så lenge de varer.

Viktig å vite

Vi gir 12 års garanti på aluminiumskledde produkter og 7 års garanti på treprodukter, forutsatt at elementene er montert i henhold til våre monteringsanvisninger og at værtettingen er utført korrekt. Reklamasjoner på skadede elementer som allerede er montert, vil ikke bli akseptert.

Produktgarantien gjelder utelukkende for fabrikkmalte elementer og forutsetter kontinuerlig overflatebehandling og vedlikehold i forbindelse med skader og nedbrytning av lakken. Produktgarantien dekker enten reparasjon eller erstatning. Utgåtte produkter erstattes av tilsvarende produkter. Garantien dekker ikke indirekte skader, installasjon eller relaterte utgifter.

 • Klars garanti dekker ikke indirekte skader som skyldes feil montering, manglende smøring eller vedlikehold.

 • Garantien omfatter ikke ettersalgstjenester som justering av hengsler og karmer, lakkering, utbedring av små sprekker i treverket, fjerning av kvister, utbedring av blemmer eller bobler i malingen.

 • Garantien dekker ikke elementer som er montert i spesielt utsatte områder med sterk påvirkning fra klima og omgivelser, for eksempel kystområder eller lignende.

Termisk brudd

Et termisk brudd/eksplosjon er en sprekk som utvikler seg fra kanten av ruten. Dette kan oppstå når det er ulike temperaturer på glasset på grunn av for eksempel delvis skygge, møbler, tekstiler eller varmekilder for nær glassflaten. Vår garanti dekker ikke termiske brudd av noe slag.

Regulering av atmosfærisk trykk

Isolerglass inneholder en viss mengde luft og gass som kan variere avhengig av det barometriske lufttrykket. Standardgarantien vår dekker glassruter i 650 meters høyde over havet. For installasjon over denne høyden, vennligst ta kontakt med vår kundeservice før du bestiller..

Det gis ingen garanti for manglende vanntetthet eller vanninntrengning på dørelementer med 1-punktslås, innadslående dører eller innadslående dobbeltdører.

Den visuelle defekten må vurderes fra innsiden i en avstand på minst 2 m og fra utsiden i en avstand på minst 3 m, og vurderingen må gjøres i diffust dagslys (f.eks. overskyet himmel) uten direkte sollys eller kunstig lys. Uregelmessigheter som ikke er synlige, anses ikke som feil. Garantien dekker ikke produkter med synlig trestruktur som følge av det naturlige åremønsteret.

Ordre som er kjøpt mellom 13/06/2023 og 08/09/2023 dekkes av:

 • 12-års garanti på aluminiumsbelagte produkter

 • 7-års garanti på treprodukter

 • 1-års garanti på glass og glassruter

 • 1-års garanti på håndtak, beslag, hengsler, lås etc.

Ordre som er kjøpt før 13/06/2023 dekkes av:

 • 10-års garanti på aluminiumsbelagte produkter

 • 10-års garanti på treprodukter

 • 1-års garanti på glass og glassruter

 • 1-års garanti på håndtak, beslag, hengsler, lås etc.

Customer services cover Klar image
Velkommen👋 hva kan vi hjelpe deg med?
Vi er her for å hjelpe deg!

Det kan virke komplisert å kjøpe nye vinduer og dører, men vi er her for å gjøre det enkelt. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å ringe oss eller sende oss en e-post.

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Vinduer image
Fra 
kr 2 702
 kr 1 21655%
Kjøp Vinduer
Dører image
Fra 
kr 10 190
 kr 5 60445%
Kjøp Dører