Betaling

Her kan du lese alt om våre betalingsmetoder.

Når du bestiller på nett, mottar du automatisk den aktuelle nettrabatten, som er angitt på nettstedet. Enhver betaling til Klar via nettsiden skjer i NOK ved hjelp av en sikker, kryptert tilkobling.

Betalingsmetoder:

Betal nå

Velger du betal nå, kan du utføre betalingen hurtig, sikkert og enkelt med kort eller bankoverførsel.

Hvis du betaler med valgfritt kort, trekkes pengene direkte i forbindelse med kjøpet. Visa og Mastercard gebyr vil bli pålagt. Ellers kan du betale via en direkte bankoverførsel.

Betal senere

Gjennom Klarna kan du betale alt innen 14 dager etter varene er sendt, uten renter, forskuddsbetaling eller noen gebyrer hvis du betaler i tide. 

3-36 måneders betaling: Du kan velge å betale senere med finansiering, når du er i kassen velg din foretrukne betalingsplan. Du vil bli informert om en årlig rente før du fullfører transaksjonen. Den månedlige betalingen utføres online eller i Klarnas App ved hjelp av bankoverføring eller kortbetalinger. Klarna vil varsle deg når det er på tide å gjennomføre betalingen hver måned.

For å tilby deg Klarnas betalingsmåter, og avhengig av hvilken betalingsmetode du ønsker å bruke kan det være nødvendig å sender dine personlige data i form av kontakt- og bestillingsdetaljer til Klarna, for at Klarna skal vurdere om du er kvalifisert for betalingsmåtene deres og tilpasse betalingsmåtene for deg. Dine overførte personopplysninger behandles i tråd med Klarans Personvernerklæring.

Når du legger inn bestillingen din og fullfører betalingen, foretas en reservasjon på din betalingsmetode for å sikre at det er tilstrekkelige midler til å dekke det totale beløpet for kjøpet fra kontoen din. Hvis beløpet ikke kan reserveres i forbindelse med bestillingen, forbeholdes retten til å kansellere bestillingen. Klarnas kjøperbeskyttelse fratar deg alt ansvar i forbindelse med svindel. Les brukervilkårene her.

For mer informasjon om Klarna og deres betalingstjeneste besøk www.klarna.no

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Fra 
kr 1 398,23
 kr 838,94
40%
Kjøp Vinduer
Fra 
kr 3 063,45
 kr 1 684,90
45%
Kjøp Dører