55 % rabatt + 25 % rabatt på myggnett

Vinduer på mål

Finn prisen på dine nye vinduer og se utvalget nedenfor.

Kvalitet til lav prisKvalitet til lav pris
Laget i vår egen fabrikkLaget i vår egen fabrikk
FSC-sertifisert treFSC-sertifisert tre
Opptil 12 års garantiOpptil 12 års garanti

Toppstyrte vinduer

Toppsvingte vinduer er det normale valg for de fleste nordmenn.  I motsetning til et tradisjonelt sidehengt vindu, åpnes et topphengslet vindu fra bunnen og er hengslet øverst. Denne vindustypen er ideell når det kommer til å beskytte mot forskjellige værforhold, selv når vinduet er åpent

 • Green CheckBox image
  Opptil 12 års garanti
 • Green CheckBox image
  Et meget godt valg for kjellere, sommerhus og for de som ønsker mye lys
 • Green CheckBox image
  Bedre ventilasjon. Slipper frisk luft inn i rommet samtidig som det hindrer støv og regn fra å komme inn.
 • Toppstyrte vinduer
  Få stilenToppstyrte vinduer
  Fra kr 2 161
  kr 4 802
  Populær

  Fastkarm vinduer

  Fastkarmvinduer er vinduer som sitter fast, uten åpnemekanisme. Dette medfører generelt sett en lavere kostnad, bedre energieffektivitet og svært lite vedlikeholdsbehov da de ikke slites på samme måte som åpningsbare vinduer.

 • Green CheckBox image
  Opptil 12 års garanti
 • Green CheckBox image
  Redusert behov for vedlikehold, da de ikke har bevegelige deler som kan bli slitt.
 • Green CheckBox image
  Lavere anskaffelseskostnader enn vinduer som kan åpnes.
 • Fastkarm vinduer

  Sprossevinduer

  Sprossevinduer er vinduer som har en dekorativ ramme eller en stang som skiller glassflatene i mindre seksjoner eller ruter. Disse rammene, kalt sprosser, legger til en unik estetisk appell.

 • Green CheckBox image
  Opptil 12 års garanti
 • Green CheckBox image
  2- og 3-lags glass for bedre isolasjon
 • Green CheckBox image
  Det perfekte vinduet for et tradisjonelt utseende
 • Sprossevinduer
  Få stilenSprossevinduer
  Fra kr 2 025
  kr 4 500
  Populær

  Sidehengslede vinduer

  Et klassisk og funksjonelt design som åpnes utover ved hjelp av hengsler på siden av vinduskarmen. Denne åpningsmekanismen gir en bred åpning og gir maksimal ventilasjon og luftstrøm inn i rommet. Deres allsidighet gjør dem perfekte for ulike rom, fra tradisjonelle hjem til moderne kontorbygg.

 • Green CheckBox image
  Opptil 12 års garanti
 • Green CheckBox image
  2- og 3-lags glass for bedre isolasjon
 • Green CheckBox image
  For de som ønsker både lys og luft
 • Sidehengslede vinduer
  Få stilenSidehengslede vinduer
  Fra kr 1 619
  kr 3 598
  1. Planlegg og mål opp
  1. Planlegg og mål opp

  Planlegg med våre guider for enten renovering eller nybygg

  Se våre guider

  2. Design & bestilling
  1. Design & bestilling

  Bruk vår konfigurator for å tilpasse produktet ditt

  3. Installer
  1. Installer

  Gjør det selv med vår veiledning eller få hjelp

  Veiledning for installasjon

  Bestill nye energieffektive vinduer etter mål

  Vinduer av høy kvalitet til en god pris

  Å sette individuelle preg gjennom vindusdesign er en enkel, men effektfull måte å transformere et hjem på. Hos Klarvinduer tilbyr vi et bredt spekter av muligheter når det gjelder farger og overflater for vinduer på nett, slik at du kan skape det perfekte utseendet for ditt hjem. Fra klassisk hvitt til trendy farger, samt innovative design, gir vårt utvalg deg friheten til å uttrykke din personlige stil, samt sikre deg vinduer av høy kvalitet til en god pris.

  Med farger av fremragende kvalitet som er motstandsdyktige mot værpåvirkning, garanterer vi at våre vinduer ikke bare er estetisk tiltalende, men også slitesterke og enkle å vedlikeholde. Uansett hvilken stil du velger, kan du være sikker på at våre vinduer vil være en varig og vakker tilføyelse til hjemmet ditt i mange år fremover. På denne nettsiden får mer informasjon om våre produkter. Hos Klarvinduer får du:

  ●  Premium kvalitet: Vi benytter kun førsteklasses materialer for å sikre langvarig holdbarhet og pålitelighet.

  ●  Miljøvennlige materialer: Våre materialer er bærekraftig produsert og reduserer negativ miljøpåvirkning.

  ●  Langvarig garanti: Vi tilbyr opptil 12 års garanti, slik at du kan være trygg på din investering.

  ●  Enkelt vedlikehold: Våre vinduer er designet for enkel rengjøring og minimalt vedlikehold. 

  ●  Tidløst design: Med våre mange stilfulle og elegante vindusdesign passer våre vinduer perfekt inn i ethvert hjem.

  Spesiallagde vinduer av høy kvalitet

  Klarvinduer har en praktisk og kundevennlig tilnærming til vindussalg. Vi tilbyr høy kvalitet på våre vinduer og dører på nett, og tilbyr vinduer til en lav pris på grunn av eliminering av mellomledd. I tillegg tilbyr vi skandinavisk design med en miljøvennlig profil. Våre moderne vinduer har blitt et flerbruksprodukt – de gjør boligrom enda mer komfortable, skaper lydisolasjon til utemiljøet og sparer verdifull energi med sin utmerkede varmeisolasjon og høye kvalitet. Men det er ikke alt – i dag anses vinduet også som et spesielt designelement som kan brukes til å forsterke, forskjønne og gi et helt nytt utseende til forskjellige typer boliger. 

  Med flere års erfaring har vi hos Klarvinduer utviklet og produsert vinduer laget av forskjellige materialer, som oppfyller de høyeste kravene til estetikk og funksjonalitet. Hos oss tilbyr vi spesiallagde vinduer av høy kvalitet til ethvert behov. 

  På vår hjemmeside finner du i dag et bredt spekter av spesiallagde designalternativer til din disposisjon. Vi legger stor vekt på vindusdesign da vi vet at det spiller viktig rolle i et hjems estetikk, noe som ikke alltid er tilfelle. Tidligere ble det hovedsakelig lagt vekt på vinduers tekniske egenskaper, mens vinduer i dag brukes med økende entusiasme som et visuelt og stilistisk element i interiøret. Dette betyr at du hos Klarvinduer får perfeksjon ned til siste detalj, noe som åpner for nye rom for planlegging og design når du skal skifte vinduer.

  Vi tilbyr opptil 12 års garanti på våre produkter og byr på et bredt spekter av forskjellige vinduer til en gunstig pris. Hos Klarvinduer finner du alt fra sidehengslede vinduer til fastkarmsvinduer. Enten du søker etter spesielle mål, unikt design eller spesifikke materialer, er Klarvinduer din foretrukne partner for skreddersydde løsninger. 

  På vår hjemmeside kan du realisere drømmene dine og tilpasse vinduene dine for å matche husets særegne stil eller skape et innvendig og utvendig uttrykk som skiller seg ut. Uansett hvilken vindustype eller vindus-mål du er ute etter vil vår teknologi sikre deg både stil og energieffektivitet, bare tast inn ønskede mål og materialtyper og du vil få en skreddersydd løsning. Få det siste innen nye vindustrender og benytt deg av vårt tilbud innen spesiallagde vinduer.

  Ulike typer av vinduer

  I vår portefølje tilbyr vi et bredt spekter av vindustyper som er designet for å imøtekomme ulike behov, værforhold og preferanser. Hver vindustype har sine unike egenskaper og fordeler, og vi er dedikert til å hjelpe deg med å finne det perfekte vinduet for ditt hjem eller boligprosjekt. Her får du en oversikt over de forskjellige vindustypene vi tilbyr her på siden, samt deres hovedegenskaper. For å få en grundig oversikt over forskjellige vindustyper kan du lese mer her.

   

  1. Sidehengslede vinduer

  Sidehengslede vinduer har 2- eller 3-lags glass og er et rimelig og visuelt tiltalende valg. Sidehengslede vinduer er konstruert med en ytre ramme og en hengslet karm, og kan åpnes utover. Fordelene med disse vinduene inkluderer: 

  ●  Rimelig pris

  ●  Visuelt tiltalende design

  ●  Enkel åpning og lukking

  ●  Gir gode lysforhold

   

  2. Kombinasjonsvinduer

  Et kombinasjonsvindu har et unikt vindusdesign som kombinerer elementer fra ulike vindustyper. Ved å velge kombinasjonsvinduer får du fleksibilitet til å velge blant ulike design og størrelser, skreddersydd etter dine spesifikke behov og preferanser. Fordelene med kombinasjonsvinduer inkluderer:

  ●  Maksimal funksjonalitet

  ●  Forbedret isolasjon

  ●  Estetisk forbedring av boarealene dine

   

  3. Sprossevinduer

  Sprossevinduer er vinduer som har en dekorativ ramme eller en stang som skiller glassflatene i mindre seksjoner eller ruter. Disse rammene, kalt sprosser, legger til en unik estetisk appell. Fordeler med sprossevinduer:

  ●  Øker visuell appell

  ●  Legger til arkitektonisk interesse

  ●  Tilbyr funksjonalitet

   

  4. Fastkarmvinduer

  Fastkarmvinduer er vinduer som sitter fast, uten åpnemekanisme. Dette medfører generelt sett en lavere kostnad, bedre energieffektivitet og svært lite vedlikeholdsbehov da de ikke slites på samme måte som åpningsbare vinduer. Fordeler med fastkarmvinduer: 

  ●  Lavere anskaffelseskostnader enn vinduer som kan åpnes.

  ●  Forbedret isolasjon for bedre energieffektivitet.

  ●  Redusert behov for vedlikehold, da de ikke har bevegelige deler som kan bli slitt.

   

  5. Toppsvingte vinduer

  Toppsvingte vinduer er det normale valg for de fleste nordmenn. 

  I motsetning til et tradisjonelt sidehengt vindu, åpnes et topphengslet vindu fra bunnen og er hengslet øverst. Denne vindustypen er ideell når det kommer til å beskytte mot forskjellige værforhold, selv når vinduet er åpent, fordi vinduet er låsbart i bunnen vil det ikke blåse opp. Fordeler:

  ●  Bedre ventilasjon. Slipper frisk luft inn i rommet samtidig som det hindrer støv og regn fra å komme inn.

  ●  Forbedret sikkerhet mot at uvedkommende kan trenge seg inn.

  ●  Enkelt vedlikehold og gir god værbeskyttelse.

   

  6. Drei/vipp-vinduer

  Et drei/vipp-vindu åpnes på to måter: det kan vippes for ventilasjon og dreies for å lufte ut eller åpnes helt ved behov for større åpning, når det for eksempel skal rengjøres. I vippe-posisjonen åpnes vinduet innover for ventilasjon og beskyttelse mot regn. Våre sterke åpningsmekanismer sikrer trygghet selv når vinduet er åpent. Fordeler:

  ●  Fleksibilitet med to åpningsmoduser

  ●  Effektiv ventilasjon og regnbeskyttelse

  ●  Høy sikkerhet, selv når vinduet er åpent

   

  7. Krysspostvinduer

  Dersom du ønsker funksjonaliteten til et sidehengt vindu, men ønsker et annet estetisk uttrykk, er krysspostvinduene noe for deg. Disse kan du både bestille med 2-lags glass og tradisjonelle hasper til lukkning eller du kan modernisere disse med trelags glass og moderne grep. Fordeler:

  ●  Gir et estetisk uttrykk til hjemmet

  ●  Gir variasjon i design og stil

  ●  Energieffektive 

  Materialer og glasstyper

  Et vindu er vanligvis satt sammen av flere komponenter, inkludert glasspaneler, ramme av tre, metall eller plast, tetningsmaterialer og eventuelle tilleggsfunksjoner som håndtak eller låsemekanismer. Klarvinduer tilbyr en rekke ulike materialer og glassalternativer. Hos oss kan kunder velge mellom et mangfold av materialer, inkludert tre, PVC, samt tre/ aluminium, hver med sine egne fordeler og estetiske egenskaper. Nedenfor får du en grundig oversikt over hvert materiale, slik at du kan ta en informert beslutning basert på dine preferanser og behov. Her kan du lese vår guide om hvilke vinduer du bør kjøpe.

  I tillegg til materialvalget vil vi også dykke inn i de ulike glassalternativene som vi har tilgjengelige her på siden. Dette inkluderer alt fra standardisolerglass i form av 2-lags glass til energieffektive 3-lags glass, som kan hjelpe med å redusere energiforbruket og øke komforten i hjemmet ditt. Nedenfor får du presentert egenskapene til hvert glassalternativ, slik at du kan velge det som passer best for ditt hjem og prisklasse.

  Fordelene ved treet som benyttes hos Klarvinduer inkluderer lang levetid, takket være høykvalitets tre som vi benytter i vår vindusproduksjon. Hos oss bruker vi kvistfritt furutre med en betydelig høy kjerneandel som sikrer stabilitet og styrke. Vårt tre er naturlig impregnert som gjør det svært motstandsdyktig mot fuktighet og råte, og det er FSC-sertifisert. Dette betyr at det kommer fra bærekraftige skogbruk.

  Utover de nevnte egenskapene, har vårt tremateriale også høy isoleringsevne, som bidrar til å holde varmen inne om vinteren og kjølig luft inne om sommeren. PVC-vinduer er kjent for sin holdbarhet, isolasjonsegenskaper og lave vedlikeholdsbehov, og er et populært valg for mange hjem på grunn av deres kostnadseffektivitet og tilpasningsmuligheter, men har lavere holdbarhet enn trevinduer. Se vår komplette vedlikeholdsveiledning. I korte trekk inkluderer fordeler ved vårt tremateriale blant annet:

  ●  Lang levetid grunnet høykvalitetstre med betydelig kjerneandel for stabilitet og styrke.

  ●  Naturlig impregnering for økt motstand mot fuktighet og råte.

  ●  FSC-sertifisering som garanterer bærekraftig skogbruk.

  ●  Høy isoleringsevne som opprettholder komfortable temperaturer året rundt.

  ●  Estetisk tiltrekningskraft. Trevinduer tilfører en varm og inviterende atmosfære som kan forbedre hjemmets utseende.

  ●  Tidløs eleganse. Trevinduer gir en følelse av tradisjon og eleganse som passer sammen med forskjellige stiler.

  ●  Et bærekraftig valg, da tre er et biologisk nedbrytbart materiale.

   

  Tre/aluminiumsvinduer er svært gunstige på grunn av deres mange formålstjenlige egenskaper som appellerer til forbrukerne. Den innebygde beskyttelsen av aluminium eliminerer behovet for ekstern maling, samtidig som den effektivt blokkerer skadelige UV-stråler, og dermed gir vinduet ekstra motstand mot ytre påvirkninger. Dette gjør disse vinduene spesielt egnet for de ofte utfordrende værforholdene i Nord-Europa.

  Våre tre/aluminiumsvinduer er utstyrt med elegante skråskårne lister av glass som ikke bare bidrar til å gi det en vakker estetikk, men også gir et ekstra lag av strukturell styrke. Den tilgjengelige valgmuligheten for forskjellige farger både utvendig og innvendig gir betydelig fleksibilitet for å tilpasse vinduene til enhver arkitektonisk setting og personlig preferanse. Denne kombinasjonen av funksjonalitet og estetikk gjør tre/aluminiumsvinduer til et ideelt valg for kresne forbrukere som søker både funksjonalitet og stil. Fordeler ved tre/ aluminiumsvinduer inkluderer:

  ●  Aluminiumsbeskyttelse eliminerer behovet for utvendig maling.

  ●  Effektiv blokkering av skadelige UV-stråler gir ekstra beskyttelse mot værpåvirkning.

  ●  Spesielt egnet for utfordrende værforhold i Nord-Europa.

  ●  Elegante skråskårne glasslister gir økt estetiske appell.

  ●  Fleksibilitet i designet.

   

  Hos Klarvinduer fås vinduer med enten 2-lags glass eller med 3-lags glass. Vindusrammer inneholder flere kamre fylt med luft, og jo flere kamre og jo større kamrene er, desto bedre isolasjon oppnås. Lagdelt isolasjon gir bedre beskyttelse mot temperaturvariasjoner enn isolasjon uten flere lag. Med andre ord vil 1 glass, selv om det er relativt tykt, ikke ha samme isolasjonsegenskaper som to tynnere glass.

  Våre 2-lags glass består av to glassplater med gummi imellom. De har en tykkelse på 3-6 mm for glasset og et hulrom på 20 mm, noe som gir det en total tykkelse på 26-32 mm. Den lave U-verdien på 1,1 sikrer god isolasjon og potensielle besparelser på strømregningen. 2-lags glass reduserer også kondens, avhengig av fuktighetsnivået og ventilasjonen i hjemmet ditt, samtidig som det gir bedre lysforhold og lar solvarmen trenge lettere gjennom.

  Våre 3-lags glass er svært energieffektive da de har 3 glassplater med varme avstandsprofiler i mellom. Det gir god isolasjon og lavere strømregning. Det reduserer også kondens i større grad. Hvilken glasstype man skal velge avhenger mest av det klimatiske området du befinner deg i og basert på fuktighetsnivået og ventilasjonen i ditt hjem.

  Energieffektiviteten til Klarvinduer

  Våre vinduer fra er nøye utformet med fokus på energieffektivitet og optimal funksjonalitet. Med avanserte teknologier som høye g-verdier og lave u-verdier sikrer vi minimalt varmetap og maksimal solinnstråling, noe som resulterer i betydelige energibesparelser for våre kunder. U-verdien måler hvor godt et materiale isolerer mot varmetap. Jo lavere U-verdien er, jo bedre isoleringsevne har materialet. 

  U-verdien angir hvor mye varme som lekker gjennom vinduet per kvadratmeter (m2) per kelvin (K) temperaturforskjell mellom innsiden og utsiden av vinduet. Så når det gjelder valg av vinduer, er det vanligvis ønskelig med lavest mulig U-verdi for å redusere varmetapet og dermed øke energieffektiviteten i hjemmet. Våre 2-lags vinduer har en U-verdi på 1,3 og våre 3-lags vinduer ligger på 0,8. En dårlig U-verdi vil ligge på 2,8 eller mer.

  Den lave u-verdien hos Klarvinduer indikerer fremragende isolasjon, som ikke bare bidrar til et mer behagelig inneklima ved å redusere trekk og varmetap, men sikrer også en lysere og mer innbydende atmosfære innendørs. Dette forbedrer ikke bare energieffektiviteten, men gir også kundene våre økonomiske fordeler gjennom reduserte energikostnader og en forbedret bo-opplevelse. 

  G-verdien handler om hvor mye sollys som slipper gjennom vinduet, og dess høyere G-verdi i prosentandel et vindu har, dess mer sollys kommer inn. Slipper vinduet for eksempel inn 60% sollys, vil G-verdien være på 0,6.

  Funksjoner for Klarvinduer

  Vinduer hos Klarvinduer er skreddersydd for å sikre ditt hjem mot innbrudd, med fokus på robusthet, pålitelig beskyttelse og billig pris på vinduer. I tillegg til å være sikre, tilbyr vi også vinduer med avansert lydisolering og solbeskyttelse, som bidrar til å skape et roligere og mer behagelig innendørs miljø.

  Disse vinduene er designet for å blokkere støy utenfra og filtrere bort skadelige UV-stråler, samtidig som de opprettholder et jevnt og behagelig inneklima. Med ventilasjonsalternativer tilgjengelig, kan våre vinduer også sørge for kontinuerlig luftstrøm for å opprettholde god luftkvalitet i hjemmet ditt. Hos Klarvinduer legger vi stor vekt på å tilby høykvalitetsvinduer som ikke bare sikrer ditt hjem, men også bidrar til din komfort og velvære. Klarvinduer tilbyr:

  ●  Sikre vinduer som beskytter mot innbrudd.

  ●  Avansert lydisolering og solbeskyttelse for et mer behagelig innemiljø.

  ●  Mulighet for ventilasjon for kontinuerlig luftstrøm.

  ●  Høykvalitetsvinduer fra Klarvinduer som prioriterer både sikkerhet og komfort.

  Fordeler med å installere nye vinduer

  Investeringen i nye vinduer medfører en rekke fordeler som kan forbedre både verdien og komforten i ditt hjem. Fra økt energieffektivitet til forbedret sikkerhet og estetisk appell, er det flere grunner til å vurdere å oppgradere vinduene dine. Med vinduer fra Klarvinduer vil du ikke bare kunne påvirke boligens opplevelse og verdi på en positiv måte, men også få flere viktige fordeler med på kjøpet.

  Reduserer kostnadene for oppvarming

  Det kan lønne seg å bytte vinduer for å spare strøm. Mange vinduer er ineffektive og spesielt kan lavkvalitets-vinduer eller gamle vinduer blir dyre for lommeboken, og derfor kan det lønne seg å bytte vinduer og investere i energibesparende, høytytende vinduer fra Klarvinduer. Nye vinduer forbedrer hjemmets energieffektivitet, reduserer kostnadene for oppvarming og øker samtidig komforten i hjemmet ditt.

  Dårlige vinduer blir ofte duggete, og har luftlekkasjer som fører til at man må varme mer inne. Når det gjelder vurdering av vinduers effektivitet, er det flere faktorer å ta hensyn til. Luftlekkasjer utgjør en vesentlig indikasjon på ineffektivitet, og det er ofte mulig å oppdage disse ved å føle på luftstrømmen som kommer inn gjennom vinduet. Videre indikerer tilstedeværelse av fuktighet mellom glassene eller mugg på rammen eller veggen også manglende tetthet og dermed ineffektivitet. Skadede tetningsmasser, som ofte er sprukne eller svekkede, bidrar også til redusert effektivitet av vinduene.

  Eldre vinduer som fortsatt bruker enkelt glass, viser seg å være mindre effektive sammenlignet med moderne 2- eller 3-lags glass-vinduer med isolerglass. I tillegg spiller materialet som vindusrammene er laget av en viktig rolle, og derfor er det viktig å investere i vinduer med materialer av høy kvalitet slik som vi tilbyr på vår hjemmeside.

   

  Forbedrer miljøpåvirkningen av hjemmet ditt

  Vindusutskifting kan medføre betydelige positive miljøgevinster. Nye vinduer har potensiale til å forbedre energieffektiviteten betydelig, noe som resulterer i redusert energiforbruk til oppvarming og nedkjøling av boligen. Denne reduksjonen i energiforbruket ved installasjon av nye vinduer fører til lavere utslipp av klimagasser og bidrar dermed til å minske den totale miljøpåvirkningen av hjemmet ditt. Ved å investere i moderne, energieffektive vinduer, kan huseiere spille en aktiv rolle i å fremme bærekraftige praksiser og redusere karbonavtrykket til sine hjem.

  Øker sikkerheten

  Vindussikkerhet er en viktig del av å holde hjemmet ditt trygt. Vinduer utgjør en viktig del av hjemmets inngangsparti, og utgjør derfor en viktig del av sikkerheten. Slitte vinduer eller vinduer som ikke åpner eller lukker seg riktig, utgjør en potensiell sikkerhetsrisiko. Noen tegn som innbruddstyver kan se etter for å identifisere sårbare vinduer inkluderer eldre vinduer som viser tegn til slitasje eller behov for maling, og generelt vinduer som ser ut som om de har bruk for reparasjon.

  Hvis et vindu heller ikke lukker seg ordentlig, kan det være på tide å vurdere å erstatte det, da det kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Sprekker eller brudd i glasset, korrosjon på metallrammer og råte på trevindusrammer svekker vinduets sikkerhetsfunksjoner og gjør det lettere for uvedkommende å begå innbrudd.

  Våre nye, høyteknologiske og prisgunstige vinduer kan bidra til å redusere risikoer knyttet til sikkerhet og beskyttelse. De kan redusere risikoen for innbrudd, øke muligheten for å rømme ved brann, forhindre sprekker eller brudd i glasset og sikre familien din, spesielt når det kommer til barnesikkerhet. Nye vinduer fra oss vil gi sikkerhet, og gi enkle åpne- og lukkemekanismer innenfra. Våre vinduer inneholder også låser som er avgjørende for vindussikkerhet. Sikkerhetslåser er en av de beste måtene å hindre uønsket adgang til hjemmet ditt på og beskytte barn mot å åpne vinduer.

   

  Øker verdien på hjemmet ditt

  En av de mest effektive oppgraderingene for å øke verdien av hjemmet ditt er å erstatte vinduene. Nye vinduer utgjør en avgjørende del av både hjemmets utseende og funksjon. Over tid kan dårlige vinduer bli vanskelige å åpne og lukke, og de kan medføre problemer som påvirker resten av hjemmet, for eksempel kondens inne eller utenfor glassene, lekkasjer eller trekk.

  Erstatning av vinduene i hjemmet er en fornuftig investering som tilbyr lovende avkastning. Nye vinduer legger betydelig verdi til hjemmet ditt, og ofte vil man få tilbake store summer av investeringen, spesielt dersom man investerer i høykvalitets energieffektive vinduer. Hvis du vurderer å selge hjemmet ditt, vil energieffektive vinduer, slik som du finner hos oss i Klarvinduer, være et stort salgsargument for potensielle kjøpere, siden de er miljøvennlige, økonomiske og laget for å vare.