Vinduer

Finn prisen på dine nye vinduer og se utvalget nedenfor. Bestill i dag.

Toppsvingte vinduer
Fra 
kr 2 927,73
 kr 1 756,64
40%
Se kategorienDesign ditt vindu
Sidehengslede vinduer
Fra 
kr 1 706,23
 kr 1 023,74
40%
Se kategorienDesign ditt vindu
Sprossevinduer
Fra 
kr 2 170,93
 kr 1 302,56
40%
Se kategorienDesign ditt vindu
Fastkarm vinduer
Fra 
kr 1 398,23
 kr 838,94
40%
Se kategorienDesign ditt vindu
Kombinasjonsvinduer
Fra 
kr 2 812,67
 kr 1 687,60
40%
Se kategorienDesign ditt vindu
Krysspostvinduer
Fra 
kr 4 521,82
 kr 2 713,09
40%
Se kategorienDesign ditt vindu
Vinterhage vinduer
Fra 
kr 4 436,18
 kr 2 661,71
40%
Se kategorienDesign ditt vindu
Hvorfor bestille vinduer fra Klar?

Dine nye vinduer bør lages unikt til ditt hjem. Her er fire gode grunner til at du bør velge Klar til den jobben:

Vi produserer vinduene på vår egen fabrikk
Vi gjenplanter trær som kan brukes til å lage nye vinduer
Vi er her for å hjelpe deg på telefon og e-post de fleste timer av døgnet
Du får 10 års garanti på alle vinduer
Det er enkelt å bestille vinduer og dører på nett
1

Mål opp dine gamle vinduer og dører:

Les vår oppmålingsguide

 
2

Finn dine nye vinduer og dører

 
3

Få de leveret og montér:

Les vår installasjonsguide

 

Sertifisert vennlig nettbutikk

Din bestilling skal komme oss alle til gode – det sørger vi for!

Symbolet for bærekraftig skogbruk

Et bilde av vinduene Kim er særlig fornøyd med

Du velger selv mål når du kjøper vinduer fra Klar. Alle vinduer og dører er spesiallaget etter dine mål. Velg blant et stort utvalg av vindustyper, inkludert toppsvingte vinduer, sidehengslede vinduer, sprossevinduer og fastkarmvinduer etc.

Ønsker du for eksempel vindbrems, annet håndtak eller hengsler, velger du enkelt dette i designeren for alle typer vinduer.

I ethvert hjem er vinduer et av de viktigste elementene. Jo mer lys som strømmer inn gjennom vinduene, jo lysere og friskere føles hjemmet. Våre vinduer med 3-lags glass har et optimalt lysinnslipp på 74%, mens vårt 2-lags glass har et optimalt lysinnslipp på opptil 82%.

Rutene i alle våre vinduer er energiruter med særlig høy isolasjon. Risikoen for kondens er derfor også minimal når du kjøper vinduer fra Klar.

Vi tilbyr alt fra toppstyrte vindu til store vinduspartier med fastkarmvinduer. Så hvis huset lekker varme, kan du finne et bredt utvalg her når du skal velge nye forbedringer. Vi tilbyr 10 års garanti og lang levetid på alle våre produkter, som produseres i vår egen fabrikk i Estland. Dette sikrer høy kvalitet og at vi kan styre hele prosessen.

Nye, langtidsholdbare vinduer i standardmål

Våre moderne vinduer med 3-lags glass består av tre glassruter og to hulrom med "varme" avstandsprofiler av gummi. Tykkelsen på glasset varierer mellom 3-6 mm. Hulrommene er hver 18 mm. Dette gir en total tykkelse på 48 mm hvis du velger klart glass.

Vinduer med 3-lags glass er derfor 71 % tykkere enn 2-lags glass. Dette gjør at elementene har en ekstremt god isolasjonsevne. De er derfor også energimerke A, og det vi omtaler som energivinduer. Disse har en lav u-verdi på 0,53.

Våre vinduspartier fås med alt fra utluftingsventiler til solbeskyttende eller lydisolerende glass.

Alle vinduene våre hjelper på inneklimaet og strømregningen

Alle vinduer har stor effekt på hjemmets inneklima, sikkerhet og lysinnslipp. Og selv om våre trevinduer er slitesterke, forklarer vi nedenfor hvorfor vi anbefaler å velge vedlikeholdsfrie tre- og aluminiumsvinduer.

Men i tillegg til standardmål er fordelen at du hos Klar kan bestille dine nye vinduer etter mål ved hjelp av vår designer.

Materiale: Tre eller Tre/Alu?

Du kan få nye vinduer etter mål og som standard bestå av nordisk saktevoksende furu, som har høy isolasjonsevne, naturlig impregnering og solid holdbarhet. Her får du 100% kjerneved i rammen samt kvistfri og høyt kjerneinnhold.

Treverket er FSC-sertifisert, som er din garanti for bærekraftig produksjon.

Ønsker du en tilnærmet vedlikeholdsfri løsning, kan du velge en moderne versjon i kombinasjonen mellom furu og aluminium. Her er treverket beskyttet av aluminium. Dette gjør at vinduene kan vare livet ut uten å måtte vedlikeholdes. Hos Klar får du flotte og billige aluminiumsvinduer i tre som krever minimalt vedlikehold.

Den ytre delen av vinduet består av en pulverlakkert aluminiumsramme, som beskytter trekonstruksjonen mot vind, vær og UV-stråler fra solen. Holdbarheten er forbedret og vedlikeholdet reduseres. Vi anbefaler at du vasker rammen og smører hengslene 1-2 ganger i året.

Lær om fordelene ved disse nesten vedlikeholdsfrie vinduene

  • Tre/alu krever minimalt med vedlikehold og varer svært lenge

  • Kjerneveden i tre/aluminiums-vinduet bevarer vinduets isolasjonsevne

Få dine nye energivinduer produsert i topp kvalitet

Vi er svært stolte av våre leverandører og har besluttet at vi gjerne betaler ekstra for gode materialer. Hos Klar har vi en annerledes virksomhetsstruktur og samarbeidspartnere som gjør at vi kan presse markedet, både på pris og kvalitet. Uansett om du overveier vinduer fra gulv til tak, store vinduspartier, panoramavinduer eller herskapelige sprossevinduer i tre/aluminium, finner du våre beste utgaver i tre/alu og trevinduer til konkurransedyktige priser.

Prisen på nye vinduer er presset helt ned

De dyre mellomleddene er skåret bort, så vi kan levere våre billige vinduer, direkte til norske husstander, uten ekstra omkostninger for forbrukeren eller oss. Vi tilbyr et bredt utvalg av vinduer, designet i nordisk stil, som bygger på flere hundre år gamle tradisjoner og samtidig arbeider vi hardt for å modernisere industrien.

Vår fabrikk og størstedelen av våre medarbeidere er lokalisert i Estland, hvor arbeidskraften er billigere. Samtidig er landet kjent for sine solide håndverkstradisjoner og teknologiske visjoner. Nettopp på de samme breddegrader hvor furutrær har de beste vilkår for å bli treverk av høyeste kvalitet. I Norge vokser furutrær for raskt og kjerne-tettheten er derfor alt for lav, mens land som Estland har så kalde gjennomsnittstemperaturer at trær vokser langsommere. Resultatet er det man kaller langsomtvoksende furutrær, som er perfekte til å lage treprodukter av høy kvalitet.

Det er tatt høyde for alt, så du enkelt og bekvemt kan få billige vinduer med et kvalitetsnivå som imponerer. Vi lover deg god pris på vinduene!                              

Kjøp vinduer til den beste prisen

Da det er mange på markedet, kan det raskt bli uoversiktlig når du skal finne frem til den beste prisen for dine nye vinduer. Overordnet sett kan man si at det finnes to typer vindusprodusenter. Den ene er vindusfabrikanten av den gamle skolen, hvor man ber om et tilbud, enten online eller via telefonen. Denne tradisjonelle typen har ofte høyere priser på vinduer og tilbudsprosessen er langsom. Typisk betaler man også dyrt for montering og oppmåling – det vi i bransjen kaller «full service pakke».

Den andre typen er nettbutikken, som er relativt ny, og har snudd opp ned på markedet. Ved denne typen kan du selv håndtere de forskjellige leddene i prosessen. På den måten kan man si at du sparer tid og penger på tilbudsprosessen når du bruker en nettbutikk, da du selv kan taste inn målene og lage ditt eget «tilbud»: Så skal man huske på at mange nordmenn er gode til gjør-det-selv oppgaver, så man kan spare ytterligere på oppmåling og montering. Siden vi ønsker å tilby vinduer til ethvert budsjett, har vi valgt denne løsningen.

Hos oss kan du også få våre billige vinduer, selv om du ikke er verdens beste handymann. Vi tvinger deg ikke til å skulle måle eller montere selv, men presser markedet enda mer og tilbyr både montering og oppmåling via våre profesjonelle servicepartnere. På den måten kan alle nyte godt av våre billige vinduer – handymann eller ei.

Prisen på vinduer avhenger derfor mye av hvilken vindusprodusent du velger, og om du selv vil skifte dem. Sist, men ikke minst, er det svært forskjellige priser på vinduer, alt etter hvilken type du ønsker. Avhengig av sesongen, kan du finne vinduer på tilbud, men uansett når på året du kikker, har vi alltid konkurransedyktige priser. 

Vi tilbyr 119 forskjellige variasjoner og 7 forskjellige typer. Overordnet sett, avhenger prisen av størrelsen og kompleksiteten. Enkle enheter, som for eksempel et toppsvingt vindu, er i den billigere enden av skalaen, mens prisen er høyere for sprossevinduer eller krysspostvinduer.

4 råd for å finne billige vinduer i god kvalitet til en god pris

  1. Avgjør hvilken type du ønsker og hvor viktig prisen er i forhold til det estetiske uttrykket til huset ditt.

  2. Bruk nettbutikker – det er der du finner de billigste vinduene

  3. Finn den beste kvaliteten – sjekk leverandører og referanser

  4. Bruk prismatch-funksjoner – da er du sikret den beste kvaliteten til de beste prisene

På vår hjemmeside finner du utelukkende produkter med eksepsjonelt god kvalitet. Våre priser er fair, og du er alltid velkommen til å kontakte oss for et prismatch om du har funnet en bedre pris et annet sted.

Hvis du ønsker trevinduer, glassvinduer, svarte vinduer, aluminiumsvinduer eller kanskje aluminium/tre vinduer, så har vi alt dette til deg. Vi mener nemlig både at det skal være plass til dem som ønsker standard vinduer, dem som ønsker for eksempel aluminiumsvinduer og dem som ønsker nye vinduer med fokus på dansk design. Få målt vinduene dine ved hjelp av vår guide, så er du klar til å bestille de riktige vinduene.

Vet du ikke om du skal kjøpe nye vinduer?

Det kan være flere grunner til at du overveier å kjøpe nye vinduer. Noen velger å gjøre det i etapper, mens andre får renovert hele huset i en omgang. Kanskje gjør du det, fordi de ser slitte og gamle ut, og at det er på tide. I noen tilfeller er tilstanden så dårlig at det ikke er noen vei utenom. Har det for eksempel gått råte i treverket, skal du skynde deg å gjøre noe med det, før situasjonen blir verre. Men hva koster nye vinduer? Prøv å designe et nytt vindu på vår side, og finn en god pris på akkurat det du ønsker deg. Det kan også hende at du bare skal ha vinduer i standardmål, og da har vi også en billig løsning til deg.

Det er en viktig beslutning, rent estetisk og for din boligs «helse». Men det er mange flere fordeler, enn du tror. Her er 8 (bonus-)grunner til at du bør investere i nye energivinduer.

1) Miljøvennlig bolig

Vinduene er ett av de beste stedene å starte, hvis man vil energioptimere hjemmet sitt. Det beste valget for de miljøbevisste er å velge våre Premium Energi+ 3-lags glass med utluftingsventiler. Når du velge vinduer med ventilasjon, sikrer du et sunt inneklima, hvor det blir tilstrekkelig luftet ut. Og så kan du benytte «grønne» vindusprodusenter som Klar. Vi bruker utelukkende bærekraftig treverk, hvor trærne blir gjenplantet, og vår maling er vannbasert, uten giftstoffer.

2) Spar penger på varmeregningen

En av de største fordelene med nye energivinduer er besparelser på fyringskostnadene. Det er jo samtidig en av de økonomiske belønningene ved å være miljøvennlig – at du ikke fyrer for kråka, og beholder varmen inne i huset. Idéen er jo enkel – jo bedre isolert hjemmet ditt er, jo mindre blir varmeforbruket ditt. 

3) Tyverisikring av boligen din

37% av innbrudd i private hus skjer gjennom vinduet, så det er selvsagt et godt sted å starte med tyverisikringen av hjemmet ditt. Sjekk om de er limt fra innsiden, at hakereilelåsen er krummet og forsterket i god kvalitet og er dirkesikret og borresikret. Lever ikke vinduene dine opp til disse sikkerhetskravene, kan du kjøpe nye hos oss som holder tyven ute og gir deg et sikkert hjem!

4) Mindre støy

Flere lag med glass gir bedre isolering – ikke bare av varmen, men også lyden! Velger du våre lydisolerende vinduer, får du enda bedre støyreduksjon. Vi tilbyr 3-lags glass, så du kan skape et behagelig hjem, isolert fra byens støy og gi deg og familie en god og trygg base. Isoleringen i 3-lags glass er effektiv, selv i store vinduer som går fra gulv til tak.

5) Demp varmen fra solen

Når solen treffer vindusrutene direkte, og utendørstemperaturen er så høy at utluftingen ikke utgjør noen forskjell, kan det raskt bli alt for varmt innendørs. Da er den beste løsningen solbeskyttende glass, som gir en avbalansert temperatur hele året rundt.

6) Mindre trekk

Nye energivinduer er nesten alltid tettere enn eldre versjoner. Hvis du plages av ubehagelig trekk i hjemmet ditt, bør du uten tvil undersøke det nærmere. Tette og godt isolerte vinduer bedrer samtidig din families sunnhet.

7) Mindre dugg med “varm kant”

Nye vinduer vil ofte gi mer dugg, fordi de isolerer boligen din bedre, men kjøper du dem med «varm kant», reduseres duggen langs sidene. Alle våre enheter har varm kant som standard.

8) Øk salgsverdien på din bolig

Som med alle andre renoveringsprosjekter av boligen, øker nye energivinduer av god kvalitet salgsverdien til din bolig. I tilstandsrapporten blir det gitt et energimerke, alt etter hvor godt isolert boligen din er. Og som kjent, har vinduer mye å si.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster vinduer?

Hos Klar har vi riktig gode startpriser på vinduer. Du kan bruke priskalkulatoren vår slik at du kan se hva det faktisk koster å få nye vinduer til hjemmet ditt. Se priser her.

Hvor mye koster det å bytte ut en vindu?

Du kan spare mye penger ved å måle deg selv og installere den nye vindu. På denne måten skyver du prisen til bunns, spesielt hvis du kjøper vinduer til en lav pris fra Klar.

Hvordan måler du deg mot et ny vindu?

Du kan enkelt måle opp til den nye vindu din alene. Det krever at du har papir, blyant og en linjal / målebånd for hånden. Les guiden vår for måling av vinduer her.

Hvordan monterer jeg et vindu?

Å montere et nytt vindu er på ingen måte umulig, det krever bare at man er litt handy. Hvis du vil montere vinduet din selv, kan du lese vår guide for montering av vinduer her.

Trenger du hjelp?

Samlet sett er det mange fordeler ved å investere i nye vinduer til huset ditt, og du kan tilpasse dem til din situasjon og dine behov. Prisen avhenger av mange faktorer, men en ting er sikkert - Klar vil alltid gå forrest i utviklingen av billige vinduer med god kvalitet. Hvis du fremdeles lurer på noe, er du velkommen til å ringe vår kundeservice, som alltid kan hjelpe deg med råd og veiledning.