Vinduer

Finn prisen på dine nye vinduer og se utvalget nedenfor. Bestill i dag.

Det er enkelt å bestille vinduer og dører på nett
1

Mål opp dine gamle vinduer og dører:

Les vår oppmålingsguide

 
2

Finn dine nye vinduer og dører

 
3

Få de leveret og montér:

Les vår installasjonsguide

 
Sertifisert vennlig nettbutikk

Din bestilling skal komme oss alle til gode – det sørger vi for!

Symbolet for bærekraftig skogbruk

Et bilde av vinduene Kim er særlig fornøyd med

Du velger selv målene dine når du kjøper vinduer fra Klar. Alle vinduer og dører er spesiallaget etter dine mål. Velg blant et stort utvalg av vindustyper, inkludert toppsvingte vinduer, sidehengslede vinduer, sprossevinduer og fastkarmvinduer etc.

Ønsker du for eksempel vindbrems, annet håndtak eller hengsler, velger du enkelt dette i designeren for alle typer vinduer.

I ethvert hjem er vinduer et av de viktigste elementene. Jo mer lys som strømmer inn gjennom vinduene, jo lysere og friskere føles hjemmet. Våre vinduer med 3-lags glass gir et optimalt lysinnslipp på 74%, mens vårt 2-lags glass gir et optimalt lysinnslipp på opptil 82%.

Rutene i alle våre vinduer er energiruter med særlig høy isolasjon. Risikoen for kondens er dermed minimal når du kjøper vinduer fra Klar.

Vi tilbyr alt fra toppstyrte vinduer til store vinduspartier med fastkarmvinduer. Så hvis huset lekker varme, kan du finne et bredt utvalg her til når du skal pusse opp. Vi tilbyr 10 års garanti og lang levetid på alle våre produkter, som produseres i vår egen fabrikk i Estland. Dette sikrer høy kvalitet og at vi kan styre hele prosessen.

Nye, langtidsholdbare vinduer i standardmål

Våre moderne vinduer med 3-lags glass består av tre glassruter og to hulrom med "varme" avstandsprofiler av gummi. Tykkelsen til glasset varierer mellom 3-6 mm. Hulrommene er 18 mm hver. Dette gir en total tykkelse på 48 mm hvis du velger klart glass.

Vinduer med 3-lags glass er derfor 71 % tykkere enn 2-lags glass. Dette gjør at elementene har en ekstremt god isolasjonsevne. De er derfor også energimerke A, og det vi omtaler som energivinduer. Disse har en lav u-verdi på 0,53.

Våre vinduspartier fås med alt fra utluftingsventiler til solbeskyttende eller lydisolerende glass.

Alle vinduene våre hjelper på inneklimaet og strømregningen

Alle vinduer har stor effekt på hjemmets inneklima, sikkerhet og lysinnslipp. Og selv om våre trevinduer er slitesterke, forklarer vi nedenfor hvorfor vi anbefaler å velge vedlikeholdsfrie vinduer i tre og aluminium.

I tillegg til standardmål er fordelen at du hos Klar kan bestille dine nye vinduer etter mål ved hjelp av vår designer.

Materiale: Tre eller Tre/Alu?

Som standard vil dine vinduer laget etter spesialmål være av nordisk saktevoksende furu med høy isolasjonsevne, naturlig impregnering og solid holdbarhet. Dermed får du en vinduskarm av 100% kjerneved, som er kvistfri og har et høyt kjerneinnhold.

Treverket er FSC-sertifisert, som er din garanti for bærekraftig produksjon.

Ønsker du en tilnærmet vedlikeholdsfri løsning, kan du velge en moderne versjon i kombinasjonen mellom furu og aluminium. Her er treverket beskyttet av aluminium. Dette gjør at vinduene kan vare livet ut uten å måtte vedlikeholdes. Hos Klar får du flotte og billige aluminiumsvinduer i tre som krever minimalt vedlikehold.

Den ytre delen av vinduet består av en pulverlakkert aluminiumsramme, som beskytter trekonstruksjonen mot vind, vær og UV-stråler fra solen. Holdbarheten er forbedret og vedlikeholdet reduseres. Vi anbefaler at du vasker rammen og smører hengslene 1-2 ganger i året.

Lær om fordelene ved disse nesten vedlikeholdsfrie vinduene

  • Tre/alu krever minimalt med vedlikehold og varer svært lenge

  • Kjerneveden i tre/aluminiums-vinduet bevarer vinduets isolasjonsevne

Glass: Skal du velge 2-lags eller 3-lags glass?

Hos Klar har hele vårt produktsortiment energimerke A. Alle 3-lags produkter har høy grad av lyd- og varmeisolering.

Ifølge den svenske Energimyndigheten, forsvinner opptil en tredjedel av husets varme gjennom vinduer med 2-lags glass. Derfor bør du bytte ut dine gamle vinduer og bestille de energieffektive vinduene med 3-lags glass fra Klar.

Plages du av utvendig støy?

Da anbefaler vi å velge vinduer med lyddempende glass.

Er du plaget av støy kan du med fordel velge lyddempende glass til dine 3-lags vinduer. Velger du lyddempende glass vil det bli satt inn ruter med forskjellig tykkelse, for å dempe lydbølgene.

Enten det dreier seg om støy fra veien, fra byggeplassen eller noe helt annet, vil du oppleve at støyen vil bli betydelig redusert.

Velg lyddempende glass hvis du bor i nærheten av irriterende støy

Les mer om lyddempende glass

Skriv inn dine mål og beregn prisen for nye vinduer

Du kan raskt beregne prisen på dine nye vinduer og dører etter mål ved å bruke vår designer. Du finner designeren når du klikker på et bestemt vindu.

Vil du se prisen på dine vinduer anbefaler vi at du:

  • Velger det ønskede vinduet til hjemmet ditt

  • Skriver inn dine spesifikke mål

  • Valg av materialer

  • Velg eventuelt tilbehør

Prisen på vinduet ditt beregnes umiddelbart (tilbud og rabatter er inkludert i prisen). Designeren oppdateres kontinuerlig når du legger til eller tar bort alternativer. I designeren kan du også velge feste sprosser på vinduet.

Stort utvalg av nesten vedlikeholdsfrie vinduer

Vi tilbyr 7 forskjellige slags vinduer og 119 forskjellige typer. Stort sett, avhenger prisen av størrelsen og kompleksiteten. Enkle enheter, som for eksempel et toppsvingt vindu, er i den billigere enden av skalaen, mens prisen er høyere for sprossevinduer eller krysspostvinduer.

Ønsker du trevinduer, minimalt vedlikehold med tre/alu vinduer, kan du finne ditt drømmevindu i utvalget. Her finner du våre vinduer med sprosser, aluminiumsvinduer og nye vinduer med fokus på holdbarhet og design. Få målt vinduene dine ved hjelp av vår oppmåligsguide til vinduer., og bestill de riktige billige vinduene når du er klar.

Her er noen av fordelene med å bytte ut gamle vinduer:

1) Miljøvennlig bolig

Vinduene er ett av de beste stedene å starte, hvis man vil energioptimere hjemmet sitt. Det beste valget for de miljøbevisste er å velge våre Premium Energi+ 3-lags glass med utluftingsventiler. Når du velge vinduer med ventilasjon, sikrer du et sunt inneklima, hvor det blir tilstrekkelig luftet ut. Og så kan du benytte «grønne» vindusprodusenter som Klar. Vi bruker utelukkende bærekraftig treverk, hvor trærne blir gjenplantet, og vår maling er vannbasert, uten giftstoffer.

2) Spar penger på varmeregningen

En av de største fordelene med nye energivinduer er besparelser på fyringskostnadene. Det er jo samtidig en av de økonomiske belønningene ved å være miljøvennlig – at du ikke fyrer for kråka, og beholder varmen inne i huset. Idéen er jo enkel – jo bedre isolert hjemmet ditt er, jo mindre blir varmeforbruket ditt. 

3) Tyverisikre hjemmet ditt

37% av innbrudd i private hjem skjer gjennom vinduet, så det er selvsagt et godt sted å starte med tyverisikringen av hjemmet ditt. Sjekk om de er limt fra innsiden, at hakereilelåsen er krummet og forsterket i god kvalitet og er dirkesikret og borresikret. Lever ikke vinduene dine opp til disse sikkerhetskravene, kan du kjøpe nye hos oss som holder tyven ute og gir deg et sikkert hjem!

4) Mindre trekk fra alle vinduer

Nye energivinduer er nesten alltid tettere enn eldre versjoner. Hvis du plages av ubehagelig trekk i hjemmet ditt, bør du uten tvil undersøke det nærmere. Tette og godt isolerte vinduer bedrer samtidig din families sunnhet.

5) Mindre dugg med “varmkant”

Nye vinduer vil ofte gi mer dugg, fordi de isolerer boligen din bedre, men kjøper du dem med «varm kant», reduseres duggen langs sidene. Alle våre enheter har varm kant som standard.

6) Øk salgsverdien på din bolig

Som med andre oppussingsprosjekter av hjemmet ditt, øker nye energivinduer av god kvalitet salgsverdien til din bolig. I tilstandsrapporten blir det gitt et energimerke, alt etter hvor godt isolert boligen din er. Og som kjent, har vinduer mye å si. I tillegg bestemmer vinduer utseendet til hjemmet ditt. Sprossevinduer kan gi et mer tradisjonelt uttrykk som gleder noen mens et moderne design tiltrekker andre.

Ofte stilte spørsmål

Hvor kjøper man nye vinduer?

Vi anbefaler at du kjøper nye vinduer og dører fra en nettbutikk, da du i snitt sparer opptil 35 % på prisen sammenlignet med å kjøpe vinduer på tradisjonell måte hos en snekker. Hos Klar finner du et stort utvalg av vindue med Energimerke A i tre eller tre/aluminium.

Hvor lenge varer vinduer?

Du kan forvente at nyere vinduer som jevnlig vedlikeholdes har en levetid på 30-60 år. Moderne vinduer i tre/aluminium er svært slitesterke og slitesterke, derfor anbefaler Klar også å velge denne kombinasjonen av materialer.

Hvad koster nye vinduer?

Du kan bruke vår priskalkulator og se nøyaktig hva det koster å velge nye vinduer til hjemmet ditt.

Hvor mye koster det å bytte vinduer?

Du kan spare mye penger ved å måle opp og montere vinduer og dører selv. På denne måten presser du prisen ned, spesielt hvis du kjøper billig fra Klar. Selv om prisen på nye vinduer kan virke høy, er gamle vinduer ofte utette og ved å bytte vinduet kan du spare penger på varmeregningen på sikt

Hvordan måler man op til nye vinduer?

Du kan enkelt måle selv for å kjøpe nye vinduer. Det krever at du har papir, blyant og linjal/målebånd for hånden. Les vår guide til oppmåling av vinduer her.

Hvordan monterer jeg et vindu?

Å montere et nytt vindu er på ingen måte umulig, det krever bare at man er litt handy. Hvis du vil montere vinduet din selv, kan du lese vår guide for montering av vinduer her.

Trenger du hjelp?

Samlet sett er det mange fordeler ved å investere i nye vinduer til huset ditt, og du kan tilpasse dem til din situasjon og dine behov. Prisen avhenger av mange faktorer, men en ting er sikkert - Klar vil alltid gå forrest i utviklingen av billige vinduer av god kvalitet. Hvis du fremdeles lurer på noe, er du velkommen til å ringe vår kundeservice, som alltid kan hjelpe deg med råd og veiledning.