Krysspostvinduer

Her finner du de flotte og klassiske krysspostvinduene tilpasset dine mål og ønsker. Hos oss har du muligheten til å sette ditt personlige preg på ditt nye vindu til gode priser. Velg for eksempel mellom krysspostvinduer med eller uten sprosser, forskjellige farger, glasstyper og med eller uten beskyttende aluminium. Hvis du velger tre/alu har du mulighet for å velge forskjellig farge på inn- og utsiden. Du får ditt nye krysspostvindu levert raskt fra vår egen fabrikk. Scroll ned og se utvalget av vinduer.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ Trygg E-handel

Hvorfor krysspostvinduer fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du krysspostvinduer utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye krysspostvinduer, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 45% i nettrabatt!

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 429kr

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

32 994 027