Vinterhage vinduer

Bygg eller oppgrader din vinterhage med klassiske vindusløsninger fra Klar. Kom de varme temperaturene i forkjøpet med våre vinterhagevinduer som kan åpnes. Vinterhageelementene er delt opp i 3 ruter og fås også i den mer motstandsdyktige og nesten vedlikeholdsfrie kombinasjonen av tre og aluminium. Kjøp hos oss og få kvalitetskontrollerte vinduer, som er produsert på vår egen fabrikk. Vi prismatcher og du får selvfølgelig hurtig levering, direkte til døren.

Design ditt vindu

Bygg eller oppgrader din vinterhage med klassiske vindusløsninger fra Klar. Kom de varme temperaturene i forkjøpet med våre vinterhagevinduer som kan åpnes. Vinterhageelementene er delt opp i 3 ruter og fås også i den mer motstandsdyktige og nesten vedlikeholdsfrie kombinasjonen av tre og aluminium. Kjøp hos oss og få kvalitetskontrollerte vinduer, som er produsert på vår egen fabrikk. Vi prismatcher og du får selvfølgelig hurtig levering, direkte til døren.

Design ditt vindu
Se alle produktene våre
product-image
3 fag med åpning i toppen
Fra 
kr 4 436,18
 kr 2 661,71
40%
product-image
3 fag med åpning i midten
Fra 
kr 4 893,65
 kr 2 936,19
40%

Drømmer du om nye vinduer til utestuen eller oransjeriet, kan du ta en titt på 3-lags vinterhageelementet med åpning i midten eller med åpning i toppen. Vinterhagevinduer er for deg som ønsker å gå sommeren godt forberedt. Med de riktige vinterhage-elementene til vinterhagen kan du virkelig nyte de varme temperaturene under den norske sommeren.

Har du en vinterhage vet du at det er noe man kan ha glede av både sommer og vinter, selv om vintermånedene kan by på kalde temperaturer. Derfor er det også viktig at dine vinterhageelementer har høy isolasjonsevne. Når du kjøper vinterhageelementer fra Klar får du alltid vinduer i FSC-sertifisert furu, som sikrer deg lang holdbarhet. Velger du aluminiumslag får du ekstra fordeler i form av forbedret levetid og vedlikeholdsfrie vinduer.

Hvis du ønsker å heve verdien på boligen din, kan en vinterhage være en effektiv måte å gjøre dette på. Det er imidlertid viktig at vinterhagen fungerer i sammenheng med boligen din, slik at boligen som helhet fremstår ensartet.

Ønsker du å bygge din egen vinterhage kan det være penger å spare dersom du velger materialer selv, inkludert tre og vinterhageelementer. For eksempel sparer du 35% når du kjøper vinterhageelementer fra Klar sammenlignet med din lokale snekker.

Den harmoniske vinterhagen

En vinterhage kan passe til de aller fleste norske hjem, spesielt hvis du velger at vinterhagen din primært skal bestå av vinterhageelementer. Velger du en enkel glasskonstruksjon til utestuen din vil din fremstå moderne og nøytral, avhengig av hvilken farge maling du velger på treverket.

Skulle vinterhagen din slå seg sammen med boligen din, bør vinterhagen rett og slett være et tilbygg. Du kan med fordel ta utgangspunkt i boligens arkitektur når du skal skissere dine ideer til ditt drømme utehus.

Velg gjerne farger på rammene på hhv. Utvendige elementer og dører som passer til resten av hjemmet ditt. Mål å sikte på å følge den estetiske stilen. Hvis karmene er malt hvite på vinduene i hjemmet ditt, kan du også male karmene på utehuset ditt i hvitt.

Du kan imidlertid også få en veldig fin vinterhage dersom du velger at denne skal stå i kontrast til resten av hjemmet ditt. Hvis du ønsker dette, velg en farge på dine vinterhageelementer som står i kontrast til boligens vinduer og dører.

Vinduer til vinterhagen

En vinterhage handler om å komme nærmere den vakre hagen din, komme nærmere naturen. Det skal være mulighet for rikelig med naturlig lys til å strømme inn i vinterhagen. Og det er nettopp derfor det er viktig å ta tak i de riktige vinduene. Vinduene vil i stor grad avgjøre vinterhagens uttrykk og stil.

Velger du dine utestueelementer i tre/aluminium vil din utestue fremstå som moderne. Ønsker du derimot at utestuen din skal se koselig ut, kan du velge krysspostvinduer.

Dører til vinterhagen

Når det kommer til dører har du flere valg. Og det kommer litt an på hvor mye plass du vil ha inn og ut. Ønsker du bred åpning, så doble terrassedører.

være å foretrekke. Ønsker du derimot kun én mindre inngang/utgang, så kan du ta en titt på individuelle terrassedører

Der den enkle terrassedøren gir et minimalistisk uttrykk, vil den doble terrassedøren for alvor skape en fransk atmosfære av oransjeri, sommer og varme. Det er rett og slett bare opp til hva du ønsker fra vinterhagen din.

Opplev årstidene i vinterhagen din

De siste årene har det blitt veldig populært å bygge og bo i en vinterhage. Spesielt hvis du bor i en mindre bolig, kan det være fint med mer plass til hygge, samvær eller planter med utestue. Andre ord for en slik stue er vinterhage, hagestue eller oransjeri, hvis planter vokser. Som regel er det uoppvarmet og et lite tilbygg til hjemmet, og en stor del av veggene består av glass.

Når du skal bygge en vinterhage bør du vurdere om du vil bruke den hele året eller kun om sommeren. Her kan tykkelsen på glasset ha noe å si. Det går ikke om du har invitert gjester over vinteren, og den koselige stemningen blåses av kulde og trekk utenfra.

Velg riktige vinterhageelementer for dine behov

Skal du bruke utestuen din hele året, er det viktig å velge riktig type glass. Her kan 3-lags glass være en god løsning dersom du vil være sikker på å få optimal isolasjon og samtidig sørge for å lydisolere mot utendørs støy.

Alternativt kan en varmevifte også være en god idé å investere i for å trives i vinterhagen. Vi anbefaler imidlertid at du tar vare på miljøet og heller installerer energivinduer med energimerke A eller B, hvor du kan oppnå en energivennlig løsning og besparelser på kort og lang sikt. At vinduene dine har et godt energimerke har også stor betydning dersom du senere skal selge huset og ønsker en god vurdering.

Placering og materialer på din udestue er værd at overveje

Mange boligejere ønsker en udestue, som tager højde for resten af husets arkitektur og ydre design. Det ideelle er, at den indgår som en organisk del af huset, så der opstår en glidende overgang fra hus til udestue. Placeringen skal også overvejes i forhold til solen. Hvor kommer der mest sollys ind i løbet af dagen? Passer det også med placeringen af haven, hvis udestuen skal fungere som et bindeled mellem hus og have?

Udestueelementer i form af ekstra store vinduer inviterer lyset ind. Vores udestue vinduer med fastkarm er et godt valg, hvis du vil lukke mest muligt lys ind. De er simple og billige, men i god kvalitet, energivenlige og varmeisolerende i træ eller træ/alu. Vinduerne har smalle profiler og elegante udformninger. Glasset dækker et ekstra stort areal, som når helt ud til kanten. Vores fastkarm vinduer kan også åbnes, da det hurtigt kan blive varmt med store vinduer om sommeren.

Før i tiden mindede udestuer i Danmark nærmere om et skur af billige og måske dårlige materialer, som ikke kan modstå naturens vind og vejr i ret mange år, før det skal fornyes. I dag bliver der kræset ekstra godt om udestueelementer. Mange vil ikke gå ned på kvaliteten og designet, men tænker stadig over den samlede udestue pris.

Nyd din have med udestuer i glas

Er du træt af ikke at få nok ud af din have, eller glemmer du at opholde dig i den til dagligt? Så kan udestuer i glas være en genial løsning, idet den giver dig mulighed for at nyde havens skønhed, mens du sidder inde i varmen. Følg med, når årstiderne skifter, nyd haven selv i dårligt vejr og få forhåbentlig familien lokket helt ud i haven, når vejret er til det.

Velg riktige vinterhagevinduer for dine behov

Bygg eller oppgrader vinterhagen din med klassiske vindusløsninger fra Klar. Kom de varme temperaturene i forkjøpet med våre vinterhagevinduer som kan åpnes. Utestueelementene er delt inn i 3 ruter, og de finnes også i den mer motstandsdyktige og isolerende kombinasjonen tre/aluminium.

Finn vinduspartier til vinterhagen her

Når du skal finne vinduer til utestuen, skal du være sikker på å komme hjem med de rette vinduene. Det finnes flere ulike slags vinduspartier til utestuen, og du kan velge ulike typer etter behov. Hos Klar har vi fokus på høy kvalitet til en god pris. Samtidig tilbyr vi et stort utvalg av vinduspartier til utestuen, slik at du kan få akkurat de utestueelementene du ønsker og som passer best til ditt hjem.

Hos Klar kan du mange slags klassiske vindusløsninger til vinterhager. Kom de varme temperaturene i forkjøpet med våre vinterhagevinduer som kan åpnes. Du finner vinterhageelementer som er delt i 3 ruter, og de finnes også i den mer motstandsdyktige og isolerende tre/aluminium kombinasjonen.

Fastkarmvinduer til vinterhagen din?

Våre fastkarmvinduer er et opplagt valg for vinterhageelementer, da de både tar hensyn til din lommebok, ønsker om design og kvalitetsbevisste materialer. Med våre vinduer kan du velge mellom et flere farger, profiler og bunnlister. Vi tilbyr mange muligheter, så du kan finne et som passer ditt hjem.

Slipp inn naturen med fastkarmvinduer til vinterhagen. Vi produserer vinterhagevinduer av høy kvalitet til lave priser. Utestuevinduer med fastkarm er en lettvint og billig løsning, som samtidig gir maksimalt lysinnslipp. Vi tilbyr mange forskjellige typer etter dine mål og ønsker – f.eks. med energivennlig og varmeisolerende 3-lags glass eller den solide kombinasjonen av tre/aluminium. Bestill dine nye fastkarmvinduer og få lynrask levering i hele Norge.

Inspirasjon til vinterhagen - innredning med stil

Klar har flere forslag til hvordan du kan få den optimale vinterhagen

  • Invester i vinterhageelementer som møbler, lamper, tepper og pynt, gjerne i samme stil som resten av huset. Det bidrar til den koselige atmosfæren og føles som en forlengelse av for eksempel stuen.

  • Pynt med forskjellige grønne planter i hjørnene. Frisk opp hjemmet med en moderne stil med planter som bidrar til å holde hjemmet hyggelig.

  • Gjør vinterhagen innbydende med palmer eller sitrustrær, små kosekroker og personlige detaljer. Kombiner den nordiske stilen med noe litt eksotisk, som løfter stemningen og fører tankene hen til varme sommerkvelder.

  • Gjør plass til et bord for 6-8 personer hvis mulig. Da er det plass til å nyte en middag med familien og gjester, og vinterhagen kan brukes som en innendørs terrasse, hvor stemningen fra hagen kombineres med hjemmets koselige omgivelser.