Salget fortsetter! Opptil 60 % rabatt

Vinduer til vinterhage

Bygg eller oppgrader ditt hjem med klassiske vindusløsninger fra Klar. Våre vinterhage-vinduer lar deg både få maksimalt lysinfall og åpningsmuligheter.

✓ 12 års garanti på aluminiumskledde produkter og 7 års garanti på treprodukter ✓ Prismatch ✓ Trygg E-Handel

Drømmer du om nye vinduer til utestuen eller oransjeriet, kan du ta en titt på 3-lags vinterhageelementet med åpning i midten eller med åpning i toppen. Vinterhagevinduer er for deg som ønsker å gå sommeren godt forberedt. Med de riktige vinterhage-elementene til vinterhagen kan du virkelig nyte de varme temperaturene under den norske sommeren.

Har du en vinterhage vet du at det er noe man kan ha glede av både sommer og vinter, selv om vintermånedene kan by på kalde temperaturer. Derfor er det også viktig at dine vinterhageelementer har høy isolasjonsevne. Når du kjøper vinterhageelementer fra Klar får du alltid vinduer i FSC-sertifisert furu, som sikrer deg lang holdbarhet. Velger du aluminiumslag får du ekstra fordeler i form av forbedret levetid og vedlikeholdsfrie vinduer.

Hvis du ønsker å heve verdien på boligen din, kan en vinterhage være en effektiv måte å gjøre dette på. Det er imidlertid viktig at vinterhagen fungerer i sammenheng med boligen din, slik at boligen som helhet fremstår ensartet.

Ønsker du å bygge din egen vinterhage kan det være penger å spare dersom du velger materialer selv, inkludert tre og vinterhageelementer. For eksempel sparer du 35% når du kjøper vinterhageelementer fra Klar sammenlignet med din lokale snekker.

Den harmoniske vinterhagen

En vinterhage kan passe til de aller fleste norske hjem, spesielt hvis du velger at vinterhagen din primært skal bestå av vinterhageelementer. Velger du en enkel glasskonstruksjon til utestuen din vil din fremstå moderne og nøytral, avhengig av hvilken farge maling du velger på treverket.

Skulle vinterhagen din slå seg sammen med boligen din, bør vinterhagen rett og slett være et tilbygg. Du kan med fordel ta utgangspunkt i boligens arkitektur når du skal skissere dine ideer til ditt drømme utehus.

Velg gjerne farger på rammene på hhv. Utvendige elementer og dører som passer til resten av hjemmet ditt. Mål å sikte på å følge den estetiske stilen. Hvis karmene er malt hvite på vinduene i hjemmet ditt, kan du også male karmene på utehuset ditt i hvitt.

Du kan imidlertid også få en veldig fin vinterhage dersom du velger at denne skal stå i kontrast til resten av hjemmet ditt. Hvis du ønsker dette, velg en farge på dine vinterhageelementer som står i kontrast til boligens vinduer og dører.

Vinduer til vinterhagen

En vinterhage handler om å komme nærmere den vakre hagen din, komme nærmere naturen. Det skal være mulighet for rikelig med naturlig lys til å strømme inn i vinterhagen. Og det er nettopp derfor det er viktig å ta tak i de riktige vinduene. Vinduene vil i stor grad avgjøre vinterhagens uttrykk og stil.

Velger du dine utestueelementer i tre/aluminium vil din utestue fremstå som moderne. Ønsker du derimot at utestuen din skal se koselig ut, kan du velge krysspostvinduer.

Dører til vinterhagen

Når det kommer til dører har du flere valg. Og det kommer litt an på hvor mye plass du vil ha inn og ut. Ønsker du bred åpning, så doble terrassedører.

være å foretrekke. Ønsker du derimot kun én mindre inngang/utgang, så kan du ta en titt på individuelle terrassedører

Der den enkle terrassedøren gir et minimalistisk uttrykk, vil den doble terrassedøren for alvor skape en fransk atmosfære av oransjeri, sommer og varme. Det er rett og slett bare opp til hva du ønsker fra vinterhagen din.

Opplev årstidene i vinterhagen din

De siste årene har det blitt veldig populært å bygge og bo i en vinterhage. Spesielt hvis du bor i en mindre bolig, kan det være fint med mer plass til hygge, samvær eller planter med utestue. Andre ord for en slik stue er vinterhage, hagestue eller oransjeri, hvis planter vokser. Som regel er det uoppvarmet og et lite tilbygg til hjemmet, og en stor del av veggene består av glass.

Når du skal bygge en vinterhage bør du vurdere om du vil bruke den hele året eller kun om sommeren. Her kan tykkelsen på glasset ha noe å si. Det går ikke om du har invitert gjester over vinteren, og den koselige stemningen blåses av kulde og trekk utenfra.

Velg vinterhagevinduer som passer dine behov

Skal du bruke vinterhagen din hele året, er det viktig å velge riktig type glass. Her kan 3-lags glass være en god løsning dersom du vil være sikker på optimal varme og lydisolering.

Alternativt kan en varmevifte også være en god idé å investere i for å trives i vinterhagen. Vi anbefaler imidlertid at du tar vare på miljøet og heller installerer energivinduer med energimerke A eller B, hvor du kan oppnå en energivennlig løsning og besparelser på kort og lang sikt. At vinduene dine har et godt energimerke har også stor betydning dersom du senere skal selge huset og ønsker en god vurdering.

Plassering og materialer i vinterhagen din er verdt å vurdere

Mange huseiere ønsker en vinterhage som tar hensyn til resten av husets arkitektur og utvendig design. Det ideelle er at den skal utgjøre en organisk del av huset, slik at det blir en jevn overgang fra hus til vinterhage. Plasseringen må også vurderes i forhold til sola. Hvor kommer mest sollys inn i løpet av dagen? Passer det også med hagens plassering om vinterhagen skal fungere som bindeledd mellom hus og hage?

Vinterhageelementer i form av ekstra store vinduer inviterer lyset inn. Våre vinterhagevinduer med fast karm er et godt valg dersom du ønsker å slippe inn mest mulig lys. De er enkle og billige, men av god kvalitet, energivennlige og varmeisolerende i tre eller tre/alu. Vinduene har smale profiler og elegant design. Glasset dekker et ekstra stort område, som går helt ut til kanten. Vå har også fastkarmvinduer med et vindu som kan åpnes, da det fort kan bli varmt med store vinduer om sommeren.

Tidligere lignet vinterhager i Norge mer på et skur laget av billige og kanskje dårlige materialer, som ikke tåler naturens vind og vær i ganske mange år før det må fornyes. Slik er det ikke lenger. Få vil gå på kompromiss med kvalitet og design, men tenker likevel på prisen.

Nyt hagen din med en glass-vinterhage

Er du lei av å ikke få nok ut av hagen din, eller glemmer du å bruke denb? Da kan vinterhagevinduer være en strålende løsning, da det gir deg muligheten til å nyte hagens skjønnhet, mens du sitter inne i varmen. Følg med, når årstidene skifter, nyt hagen selv i dårlig vær og få forhåpentligvis og åpne opp når været er riktig.

Velg riktige vinterhagevinduer for dine behov

Bygg eller oppgrader vinterhagen din med klassiske vindusløsninger fra Klar. Kom de varme temperaturene i forkjøpet med våre vinterhagevinduer som kan åpnes. Utestueelementene er delt inn i 3 ruter, og de finnes også i den mer motstandsdyktige og isolerende kombinasjonen tre/aluminium.

Finn vinduspartier til vinterhagen her

Når du skal finne vinduer til utestuen, skal du være sikker på å komme hjem med de rette vinduene. Det finnes flere ulike slags vinduspartier til utestuen, og du kan velge ulike typer etter behov. Hos Klar har vi fokus på høy kvalitet til en god pris. Samtidig tilbyr vi et stort utvalg av vinduspartier til utestuen, slik at du kan få akkurat de utestueelementene du ønsker og som passer best til ditt hjem.

Hos Klar kan du mange slags klassiske vindusløsninger til vinterhager. Kom de varme temperaturene i forkjøpet med våre vinterhagevinduer som kan åpnes. Du finner vinterhageelementer som er delt i 3 ruter, og de finnes også i den mer motstandsdyktige og isolerende tre/aluminium kombinasjonen.

Fastkarmvinduer til vinterhagen din?

Våre fastkarmvinduer er et opplagt valg for vinterhageelementer, da de både tar hensyn til din lommebok, ønsker om design og kvalitetsbevisste materialer. Med våre vinduer kan du velge mellom et flere farger, profiler og bunnlister. Vi tilbyr mange muligheter, så du kan finne et som passer ditt hjem.

Slipp inn naturen med fastkarmvinduer til vinterhagen. Vi produserer vinterhagevinduer av høy kvalitet til lave priser. Utestuevinduer med fastkarm er en lettvint og billig løsning, som samtidig gir maksimalt lysinnslipp. Vi tilbyr mange forskjellige typer etter dine mål og ønsker – f.eks. med energivennlig og varmeisolerende 3-lags glass eller den solide kombinasjonen av tre/aluminium. Bestill dine nye fastkarmvinduer og få lynrask levering i hele Norge.

Inspirasjon til vinterhagen - innredning med stil

Klar har flere forslag til hvordan du kan få den optimale vinterhagen

  • Invester i vinterhageelementer som møbler, lamper, tepper og pynt, gjerne i samme stil som resten av huset. Det bidrar til den koselige atmosfæren og føles som en forlengelse av for eksempel stuen.

  • Pynt med forskjellige grønne planter i hjørnene. Frisk opp hjemmet med en moderne stil med planter som bidrar til å holde hjemmet hyggelig.

  • Gjør vinterhagen innbydende med palmer eller sitrustrær, små kosekroker og personlige detaljer. Kombiner den nordiske stilen med noe litt eksotisk, som løfter stemningen og fører tankene hen til varme sommerkvelder.

  • Gjør plass til et bord for 6-8 personer hvis mulig. Da er det plass til å nyte en middag med familien og gjester, og vinterhagen kan brukes som en innendørs terrasse, hvor stemningen fra hagen kombineres med hjemmets koselige omgivelser.