Vinterhage vinduer

Bygg eller oppgrader din vinterhage med klassiske vindusløsninger fra Klarvinduer. Kom de varme temperaturene i forkjøpet med våre vinterhagevinduer som kan åpnes. Vinterhageelementene er delt opp i 3 ruter og fås også i den mer motstandsdyktige og nesten vedlikeholdsfrie kombinasjonen av tre og aluminium. Kjøp hos oss og få kvalitetskontrollerte vinduer, som er produsert på vår egen fabrikk. Vi prismatcher og du får selvfølgelig hurtig levering, direkte hjem til deg.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ Trygg E-handel

Hvorfor vinterhage vinduer fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du vinterhage vinduer utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye vinterhage vinduer, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 60% i nettrabatt!

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 559kr

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

32 994 027