Klarvinduer ble etablert med egen fabrikk i Estland i 2014 og produserer utelukkende kvalitetsvinduer og dører til det danske, svenske, norske og britiske markedet.

I motsetning til andre produsenter når Klarvinduer sine kunder gjennom en helt unik og prisbelønnet web-plattform som hjelper kunden med å spare tid og penger når de kjøper nye vinduer og dører på nettet.

Klarvinduer vant blant annet The Silver Egg ved The Golden Egg Award i Estland. 


Kjøp vinduerkjøp vinduer

1Gjør det selv
Klarvinduer hjelper alle som vil bestille nye vinduer og dører. Vi vil gjøre det enkelt for deg å måle opp og montere selv. Hos mange andre virksomheter skal du først ha besøk av en tømrer som vurderer prosjektet og hvis du ønsker kvalitet til lave priser, så får du vinduer og montering fra to forskjellige virksomheter. Hos Klarvinduer får du alt på ett sted og bestillingsmodulen på nett er helt unik!
2Visjonen
Klarvinduers visjon er å bevise at alle er i stand til å kjøpe vinduer og dører på nett. Vår brukervennlige kjøpsprosess hjelper kunder til å sette sammen sine elementer individuelt, så de passer helt perfekt til den enkeltes behov. Det er mulig hvis vi yter profesjonell veiledning på det riktige tidspunkt.
3Hvorfor Estland?
Klarvinduers grunnleggere er fra Estland,og det var der det hele startet. Det Estlandske klima gjør at trærne vokster saktere og dermed blir tettheten og kvaliteten riktig god. Vi har FSC-sertifiserte leverandører og selvfølgelig er alle våre andre materialer også av høyeste kvalitet.
Vår fabrikk ligger i den vakre universitetsbyen Tartu, som er den nest største byen i Estland. Tartu blir ofte omtalt som det intellektuelle sentrum for landet, grunnet nasjonens eldste og mest velkjente universitet befinner seg her, nemlig University of Tartu. I tillegg til den vakre naturen og arkitekturen er Tartu også kjent som byen hvor det blir etablert flest oppstartsvirksomheter.
4Våre verdier
Hos Klarvinduer har vi alltid en finger på pulsen – og setter alltid et personlig preg på hver enkel kundehenvendelse, til tross for at vi er et firma i rivende utvikling. Troverdighet er en viktig faktor for oss, derfor tror vi i Klarvinduer på at gjennomsiktighet og åpenhet er veien frem. Ingen fordyrende mellomledd, ingen skjulte gebyrer – vi vil bare ha lov til å levere det beste vi kan – direkte fra fabrikken til din dørstokk. Vi er i konstant utvikling, og derfor mener vi at vår E-commerce plattform aldri blir 100% ferdig. Det vil si at vi hele tiden bestreber oss på å utvikle videre, og ser etter nye alternativer for å gjøre våre kunders liv – ditt liv – enklere.

Som vi også har nevnt før, er våre medarbeidere en av våre viktigste verdier – vi tror nemlig på at glade og velinformerte medarbeidere fører til godt utført arbeid.
5Slik kommer du i kontakt med oss
Hos Klarvinduer er visjonen KLAR – Vi er til for våre kunder!

De fleste mennesker opplever kanskje kun en eller to ganger å skulle investere i nye vinduer og dører, så det er en stor beslutning som skal tas. Derfor er vi alltid klare til å hjelpe deg – med gode råd, veiledning, informasjon og generelt bare med svar på alle spørsmål du skulle ha. Så nøl ikke med å kontakte oss – alle spørsmål er relevante og vi tar dem seriøst; alle sammen!

Det er flere måter å komme i kontakt med oss. Uansett hvilken du velger, vil vi bestrebe oss på å gi deg svar med det samme, eller raskest mulig etter at vi har fått din henvendelse og senest førstkommende hverdag. Du kan også kontakte oss ved å trykke på knappen til høyre og sende oss ditt spørsmål. Så vil vår Kundesupport svare deg raskest mulig.
6Vi finnes også i Danmark, Sverige og Storbritannia
Hos Klarvinduer er vi en del av et større konsern som også strekker seg utenfor de norske grenser. Vi tilbyr også kvalitetvinduer og -dører med Klarvinduer i Danmark, Klarfönster i Sverige og Klarwindows i Storbritannia. Hvis du er nysgjerrig, kan du bruke disse lenkene nedenfor og besøke deres mest populære produkter fra hver deres hjemmeside.
Danmark Sverige Storbritannia
Vinduer
Dører
Fönster
Dörrar
Windows
Doors