Spar opptil 60 %

Velkommen til Klar - Vinduer og Dører av høy kvalitet.


Klar ble etablert med egen fabrikk i Estland i 2014 og produserer utelukkende kvalitetsvinduer og dører til det danske, svenske, norske og britiske markedet.

I motsetning til andre produsenter når Klar sine kunder gjennom en helt unik og prisbelønnet web-plattform som hjelper kunden med å spare tid og penger når de kjøper nye vinduer og dører på nettet.

Klar vant blant annet The Silver Egg ved The Golden Egg Award i Estland.


Klars 4 viktigste prinsipper

1. Kvalitet som holder
2. Godt håndverk. Presisjon med roboter.
3. Laget for ditt hjem. I nærheten av hjemmet ditt.
4. Bærekraft i kjernen

prinsipp 1: Kvalitet som holder

Kvalitet er en selvfølge i fabrikken vår. Hvert eneste vindu og hver eneste dør produseres med stor omhu, noe som resulterer i uovertruffen holdbarhet.

Vi er stolte av å samarbeide med bransjeeksperter som Assa Abloy og Saint Gobaine, som er hjørnesteiner i den kvaliteten som kjennetegner Klar.

Den 12-årige garantien vi tilbyr, er en utmerkelse som viser at vi forplikter oss til å sette bransjestandarder, og med 50.000 fornøyde kunder og en Trustpilot-score på 4,3 er historiene om våre glade kunder det vi er mest stolte av.

prinsipp 2: Godt håndverk. Presisjon med roboter.

Klars vinduer og dører lages av over 70 par faglærte hender i våre egne fabrikker, noe som sikrer at vihar fokus på detaljene og at hvert produkt.

Vi kombinerer menneskelig håndverk med banebrytende teknologi og bruker automatiserte maskiner til presise oppgaver, noe som garanterer perfekt tilpasning av hver eneste komponent.

I motsetning til andre selskaper produserer fabrikken vår utelukkende Klar-produkter, og vi optimaliserer hver eneste prosess og eliminerer unødvendige trinn for å redusere kostnadene uten at det går ut over kvaliteten. i motsetning til andre produserer vi skreddersydde produkter på bestilling.

Hos oss velger du en personlig løsning som er helt etter dine spesifikasjoner, og som gjenspeiler din unike stil og dine behov. Klar-produktene blir perfeksjonert i vår egen fabrikk, der vi kombinerer skreddersøm, innovasjon og kvalitetskontroll.

prinsipp 3: Laget for ditt hjem. I nærheten av hjemmet ditt.

Vi er opptatt av lokalt håndverk og design. Produktene våre er produsert i Europa, og er et resultat av håndverkere som forstår lokale behov og værforhold.

skandinaviske designprinsipper, som er kjent for sin enkelhet, eleganse og funksjonalitet, sikrer at våre vinduer og dører tåler vær og vind.

Vi er stolte av våre lokale innkjøp, planter et nytt tre for hvert tre som hugges ned, og støtter lokalsamfunnet ved å produsere i nærheten av der produktene våre selges.

prinsipp 4: Bærekraft i kjernen

Dette understreker vår forpliktelse til å ta miljøansvar. Vi avviser overproduksjon og bruker en bestillingsmodell, noe som reduserer avfall og sikrer målrettet håndverk.

Vår bruk av langsomt voksende furu fra ansvarlige kilder gjenspeiler bærekraft helt fra råmaterialets opprinnelse.

Energieffektivitet er avgjørende, og vinduene våre har en U-verdi på 0,79, noe som minimerer varmetapet, reduserer energiforbruket og bidrar til en grønnere fremtid.

Selv vår tilstedeværelse på nettet er i tråd med vårt engasjement, noe som kommer til uttrykk i vår CO2-nøytrale nettside, som viser vårt engasjement for et positivt digitalt fotavtrykk.

Customer services cover Klar image
Hos Klar er visjonen KLAR – Vi er til for våre kunder!
Slik kommer du i kontakt med oss

De fleste mennesker opplever kanskje kun en eller to ganger å skulle investere i nye vinduer og dører, så det er en stor beslutning som skal tas. 

Derfor er vi alltid klare til å hjelpe deg – med gode råd, veiledning, informasjon og generelt bare med svar på alle spørsmål du skulle ha. Så nøl ikke med å kontakte oss – alle spørsmål er relevante og vi tar dem seriøst; alle sammen!

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Vinduer image
Fra 
kr 2 946
 kr 1 03165%
Kjøp Vinduer
Dører image
Fra 
kr 13 566
 kr 5 42660%
Kjøp Dører