Velkommen til Klar


Klar ble etablert med egen fabrikk i Estland i 2014 og produserer utelukkende kvalitetsvinduer og dører til det danske, svenske, norske og britiske markedet.

I motsetning til andre produsenter når Klar sine kunder gjennom en helt unik og prisbelønnet web-plattform som hjelper kunden med å spare tid og penger når de kjøper nye vinduer og dører på nettet.

Klar vant blant annet The Silver Egg ved The Golden Egg Award i Estland.


Gjør det selv

Klar hjelper alle som vil bestille nye vinduer og dører. Vi vil gjøre det enkelt for deg å måle opp og montere selv. Hos mange andre virksomheter skal du først ha besøk av en tømrer som vurderer prosjektet og hvis du ønsker kvalitet til lave priser, så får du vinduer og montering fra to forskjellige virksomheter. Hos Klar får du alt på ett sted og bestillingsmodulen på nett er helt unik!

Visjonen

Klars visjon er å bevise at alle er i stand til å kjøpe vinduer og dører på nett. Vår brukervennlige kjøpsprosess hjelper kunder til å sette sammen sine elementer individuelt, så de passer helt perfekt til den enkeltes behov. Det er mulig hvis vi yter profesjonell veiledning på det riktige tidspunkt.

Hvorfor Estland?

Klars grunnleggere er fra Estland,og det var der det hele startet. Det Estlandske klima gjør at trærne vokster saktere og dermed blir tettheten og kvaliteten riktig god. Vi har FSC-sertifiserte leverandører og selvfølgelig er alle våre andre materialer også av høyeste kvalitet.Vår fabrikk ligger i den vakre universitetsbyen Tartu, som er den nest største byen i Estland. Tartu blir ofte omtalt som det intellektuelle sentrum for landet, grunnet nasjonens eldste og mest velkjente universitet befinner seg her, nemlig University of Tartu. I tillegg til den vakre naturen og arkitekturen er Tartu også kjent som byen hvor det blir etablert flest oppstartsvirksomheter.

block image
Hos Klar er visjonen KLAR – Vi er til for våre kunder!
Slik kommer du i kontakt med oss

De fleste mennesker opplever kanskje kun en eller to ganger å skulle investere i nye vinduer og dører, så det er en stor beslutning som skal tas. 

Derfor er vi alltid klare til å hjelpe deg – med gode råd, veiledning, informasjon og generelt bare med svar på alle spørsmål du skulle ha. Så nøl ikke med å kontakte oss – alle spørsmål er relevante og vi tar dem seriøst; alle sammen!

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Vinduer
Fra 
kr 2 532,67
 kr 1 392,97
45%
Kjøp Vinduer
Dører
Fra 
kr 9 752,84
 kr 5 364,06
45%
Kjøp Dører