Egen fabrikk sørger for pris og kvalitet

Når du ser på prisene våre, kan det være vanskelig å tro. Hvordan kan dette la seg gjøre tenker du kanskje? I grove trekk kan vi forklare det slik:

  • Ingen dyre mellomledd

  • Strategisk plassert fabrikk

  • Høyteknologisk optimert fabrikk

Ingen dyre mellomledd 

Som du kanskje har opplevd før, er det ofte slik at hvis du vil at noe skal gjøres ordentlig, må du gjøre det selv. Hos Klar opererer vi med et unikt konsept som følger dette mottoet og som var med å sette en ny markedsstandard for vinduer og dører da vi kom på markedet i 2014.

Vi har faktisk avskåret alle kostbare mellomledd

Vi har faktisk avskåret alle kostbare mellomledd, noe som reduserer risikoen for logistikk feil, misforståelser og andre problemer som resulterer i lite tilfredsstillende resultater.

Først og fremst klarer vi å holde både priser og leveringstid lav mens kvaliteten på våre dører og vinduer på topp! Grossister, utstillingslokaler, butikker og selgere er med  til å heve den endelige utsalgsprisen kraftig, så ved å kutte disse forbindelsene har vi oppnådd en ekstremt effektiv prosess som vi har kontroll over fra start til slutt.

Etter å ha produsert de nye vinduene og dørene på fabrikken vår, sender vi dem umiddelbart direkte hjem til deg. Med vår raske leveringstid reduserer vi derfor også leveringstidene du normalt finner hos leverandører av vinduer og dører i Norge betydelig.

Strategisk plassert fabrikk 

Tre av god kvalitet er den viktigste komponenten for produksjon av vinduer og dører. Enten du velger vinduer og dører av rent tre eller med aluminiumskledning, er trekvaliteten avgjørende for isolasjon og holdbarhet.

Tre av god kvalitet er den viktigste komponenten for produksjon av vinduer og dører

Langsomt voksende furu er et opplagt valg for å produsere vinduer og dører på grunn av kjernetettheten, og den vokser for fort på "varme" breddegrader.

Hvorfor Estland?

I Estland er det de perfekte klimaforholdene for bruk av furu i vinduer og dører av høy kvalitet. I tillegg er Estland kjent for å være teknologiske frontløpere og er blant annet det første landet i verden som får digital statsborgerskap.

46,7% av landet stemmer online for politiske valg, og 99% av deres kommunale tjenester er online. Wired kåret Estland til det mest digitale landet i verden i 2017, og CNBC skrev en artikkelen i 2019 om hvordan "lite" Estland har blitt et av de mest digitale landene i verden. Klar har teknologi i sitt DNA, og dette gjelder både forhold til online opplevelsen du som kunde har på vår nettside og produksjonen på fabrikken, som er fylt med maskiner og roboter. I tillegg er den papirløs, noe som ikke mange andre fabrikker kan skryte av.

Alt dette er med på å sikre at du får kvalitet til lavest mulig pris.

Høyteknologisk fabrikk

optimaliserer vi til fordel for forbrukeren

Generelt for alle fabrikker er det sant at jo lavere produksjonskostnader du har, jo mer kan du tjene på hvert salg. Da Klars grunnlegger og nåværende administrerende direktør fikk ideen til Klar, mente han at vinduer og dører var altfor dyre i Skandinavia.

Den dag i dag er det fortsatt vårt oppdrag å optimalisere fabrikken i takt med den teknologiske utviklingen, for å sikre deg lavest mulig pris - det vil alltid være vårt mål!

Der andre fabrikker optimaliserer produksjonen for større fortjeneste pr. salg, optimaliserer vi til fordel for forbrukeren, og vi tror at det til slutt vil lønne seg på bunnlinjen.

For eksempel er noe som skiller oss fra de andre produsentene vår papirløse produksjon og Finiture Saonara Robot. Les mer om produksjonen og fabrikken her.

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Vinduer image
Fra 
kr 2 946
 kr 1 03165%
Kjøp Vinduer
Dører image
Fra 
kr 13 566
 kr 5 42660%
Kjøp Dører