55 % rabatt + 25 % rabatt på myggnett

Kvalitet med god samvittighet

Når man produserer vinduer og dører, forbruker man naturligvis tre, og derfor er det viktig å tenke grønt. Les videre hvis du er interessert i miljøet, og få vite mer om hva Klar gjør som bedrift, for å hjelpe til i kampen for moder jord.

De ansatte planter trær selv

En gang i året tar Klar-ansatte på gummistøvlene med en spade i hånden, og jobber en hel dag med å plante så mange trær som mulig. Sist i maj 2022 plantede vi 2.500 trær. Det er hardt arbeide, men morsomt!

FSC-sertifisert tre - din garanti for trær med god samvittighet

Forest Stewardship Council er et internasjonalt sertifikat og betyr at treet kommer fra en skog der det ikke blir felt mer tre enn det vokser. Dyre- og plantelivet er bevart, og ansatte er garantert riktig lønn, sikkerhetsutstyr og opplæring. Sertifikatet har støtte fra grønne organisasjoner som WWF, Greenpeace og Forests of the World.

Papirfri produksjon på Klar fabrikk

Fra og med 2019 har Klar hatt en papirfri produksjon! Det vil si at ingen papir brukes til produksjonsformål. Alt er digitalt! Det høres kanskje ikke ut som stort, men konsumet av papir er helt enormt. Spesielt i fabrikker der du må holde rede på tusenvis av forskjellige elementer og et hav av forskjellige produksjonsstadier.

Ingen farlige giftstoffer i malingen

Det er mulig å få maling som holder seg eksepsjonelt godt, og som samtidig ikke ødelegger naturen eller er farlig for barnefamilier. Vi har selvfølgelig valgt dette i vår produksjon!

Naturlig impregnering fra kjernetre

Valget av langsomt voksende furu og utelukkende bruk av kjernetre i dør- og vindusrammen er ikke tilfeldig. Det høye kjerneinnholdet gjør at treet ikke gir seg så mye, og enda smartere er treets naturlige beskyttelse. Cellene forvandles, lukkes og beskytter mot fuktighet.

Deretter smøres et naturlig stoff som kalles pinosylvin i kjernetreet som dreper bakterier og sopp. Vi legger etterfølgende flere strøk med maling og impregnering, med en spesiell Akzo Nobel 3-komponent designet for å tåle det norske klimaet. Malingen vår er selvfølgelig fri for farlige giftstoffer. Av hensyn til naturen og familien din.

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Vinduer image
Fra 
kr 2 702
 kr 1 21655%
Kjøp Vinduer
Dører image
Fra 
kr 10 190
 kr 5 60445%
Kjøp Dører