55 % rabatt + 25 % rabatt på myggnett

Hotellet på den svenske landsbygda

Rallarhustruns

Oppdag hvordan hotelleier Martin har forvandlet funksjonalitet og utseende med Klar-produkter.

Se video (1:17 min)

Svensk idyll: Hotellrenovering med vinduer og dører

Midt i naturen, i kort avstand fra byen Hässleholm i Sør-Sverige, ligger Rallarhustruns hotell. Hotellet er omgitt av trær, turstier og små elver, og er det perfekte stedet for ro og kontemplasjon. Kom og besøk hotellet sammen med oss!

Martin, eieren av Rallarhustruns, ønsker at hotellet skal bli et reisemål for naturglade mennesker fra hele verden. For å øke komforten og sikkerheten på hotellet har Martin valgt å renovere hotellrommene med totalt 20 [vinduer] (https://klarvinduer.no/vinduer) og 10 [dører] (https://klarvinduer.no/dorer) fra Klar.

Dobbel terrassedør bringer naturen nærmere

I Rallarhustruns hovedbygning, der resepsjonen og restauranten ligger, har Martin valgt å plassere en [dobbel verandadør] (https://klarvinduer.no/dorer/dobbel-verandador) med 12 ruter. Dette gir gjestene enkel tilgang til hotellets uteområde og er en fin måte å koble sammen inne og ute. Om sommeren er det en fordel at begge dørene kan åpnes.

Toppsvingt vindu for ventilasjon

På hotellets baderom har Martin valgt et [toppsvingt vindu] (https://klarvinduer.no/vinduer/toppsvingte-vinduer) Et toppsvingt vindu er et klassisk valg og gir gode ventilasjonsmuligheter - spesielt i et rom som et bad. Velg en ventil til vinduet og få muligheten til å lufte uten å åpne vinduet.

En fasadedør med sikkerhetslås

I hotellets to tilbygg på den andre siden av hovedbygningen har Martin valgt en [ytterdør] (https://klarvinduer.no/dorer/ytterdorer) med 1 fylling og 6 ruter. Ytterdørene våre har 3-punktslås for bedre sikkerhet. En ytterdør er en god løsning for mange ulike boliger og rom, da de er robuste og har håndtak både innvendig og utvendig.


Play video icon

Besøk Rallarhustruns hotellet

Se videoen for å lære mer om Rallarhustruns og hvordan Martin ønsker å skape en feriedestinasjon for naturglade gjester (1:17 min). Her viser Martin hvordan de nye vinduene og dørene har forvandlet stedet.

Om Rallarhustruns veranda & logi

Rallarhustruns veranda & logi ligger i et vakkert skogsmiljø utenfor byen Hässleholm og tilbyr avslappet hygge og overnatting i sjarmerende, nybygde rom. Du kan lese mer om hotellet og opplevelsene som tilbys på deres hjemmeside.

Ble du inspirert?

På nettsiden vår finner du akkurat de vinduene og dørene du trenger til prosjektet ditt. Begynn oppussingsprosjektet med å måle opp, les hvordan du måler opp her.