Guide: Montering og demontering av dører og vinduer

Har du lyst til å montere vinduer og dører selv? Så følg vår guide og vær sikker på at det blir gjort riktig den første gangen.

Familien vil være stolte av deg når de ser hvordan du kan trylle med verktøy og fornye deres hjem med nye flotte vinduer og dører. 

FINN DITT NYE VINDU FINN DIN NYE DØR

Gjennom vår demonterings- og monteringsguide får du en komplett guide til hvordan du selv kan demonterer gamle vinduer og dører og erstatter dem med nye.

Du kan skrive ut e-boken, eller ha den ved siden av deg på en tablet e.l. når du skal i gang med arbeidet. 

Å sette inn vinduer er ikke rakettvitenskap, men du skal vite hva du gjør og være nøye med å utføre hvert trinn korrekt.

Tenk på at resultatet av din vindusmontering i dag, er noe du skal kunne på med tilfredshet de neste 40 årene og som selvfølgelig er solid og sikkert satt inn.

Hvis du følger vår guide til vindusmontering, garanterer vi at dine nye vinduer vil fungere upåklagelig de neste mange årene fremover. 

Les og last ned veiledningene her: Demonteringsveiledning og monteringsveiledning

Vår e-bok inneholder også en grundig guide til monteringsveiledning av dører, så du er sikker på at den også blir satt inn på en flott og gjennomført måte.

Guiden er nyttig, uansett om det gjelder montering av ytterdører, eller montering av vinduer.

Vi er behjelpelige gjennom hele prosessen, og du kan alltid kontakte oss, hvis du er i tvil om noe. 

Perfekt vindusmontering – hver gang! 

Når det kommer til enhver form for renovering av ditt hus, gjelder det å virkelig være nøye – både for din egen og din families skyld.

Hvis du ikke har gjort det før, kan det fremdeles godt la seg gjøre og det kan fungere fint som et gjør-det-selv prosjekt for nybegynnere.

Med den guiden vi har skrevet her, kan du føle deg helt trygg på prosessen – så lenge du sørger for å lese den ekstra grundig og gjerne en gang mer enn nødvendig. 

For utseendet og funksjonalitetens skyld er det bedre å montere vinduet i et rolig tempo, fremfor å få det raskt overstått.

Sett gjerne av et par timer, eller fem, så du er sikker på å undersøke hele prosessen grundig, før du utfører hvert trinn.

En feilmontering av vinduer eller montering av dører, kan senere gi problemer som kan være vanskelige å rette opp på.

Dessuten betyr feilmontering av vinduer og dører i verste fall at garantien ikke er gyldig lengere, og så er det ikke mye man kan gjøre. 

Sørg for korrekt tetting av vinduer og dører

Korrekt montering av vinduer og dører handler i høy grad også om korrekt isolering omkring vinduer og dører, så du er sikker på å holde varmen inne og at dine nye vinduer og dører kan holde barskt vær ute.

I guiden kan du også lese om effektiv isolering av vinduer. 

Har du spørsmål om det å sette inn vinduer eller montering av dører, så skal du ikke nøle med å kontakte oss. I de fleste tilfeller kan vi guide deg på rette vei.

Les og last ned veiledningene her: Demonteringsveiledning og monteringsveiledning

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Fra 
kr 1 398,23
 kr 838,94
40%
Kjøp Vinduer
Fra 
kr 3 063,45
 kr 1 684,90
45%
Kjøp Dører
Relatert innhold