55 % rabatt + 25 % rabatt på myggnett

Slik får du de beste materialene og håndverket - Klar

Elsker du også "How It's Made" på Discovery Channel? Er du interessert i fabrikker og produksjoner, eller vil du bare se hvordan vi produserer våre vinduer og dører før du bestiller? Da er du kommet til rette sted!

På samme måte som at du ikke kan lage god mat av dårlige ingredienser, kan vi heller ikke produsere kvalitetsprodukter med dårlige materialer. Klar bruker kun anerkjente leverandører som leverer kvalitetsprodukter til hele den skandinaviske vindusindustrien.

Les mer nedenfor og se hva dette betyr for din neste bestilling.

Vi produserer alle våre vinduer og dører i vår egen fabrikk i Estland. I dette tradisjonsrike landet, finner vi noen av verdens beste langsomt voksende furu.

Av denne furuen bruker vi kjernetreet som blir kuttet i forskjellige stenger og limt sammen til en limtre-komponent. Dermed oppnås en utrolig styrke i treet, som gjør det både dimensjonalt stabilt og ekstra værbestandig. Den gode kvaliteten til treet er bokstavelig talt kjernen i alle produktene våre.

3-lag glas i vinduer

I produksjonen jobber vi utelukkende med utvalgte, ledende leverandører av glass, låser og håndtak, beslag, maling osv. Blant våre samarbeidspartnere vil du dermed finne selskaper som Saint-Gobain, RUKO (Assa Abloy), FIX og IPA og andre. Klars mangeårige erfaring og ekspertise på området resulterer i utmerkede komponenter, som til slutt kommer deg til gode i form av et utmerket produkt.

Til slutt sørger vi for at kvaliteten på våre dører og vinduer lever opp til våre strenge kvalitetskrav. Prosessen med å produsere vinduer og dører hos Klar er på den måten preget av en ekstraordinær grundighet og oppmerksomhet på detaljer.

Med andre ord er vi kompromissløse i vårt utvalg av tre og produksjon, så vel som i vår tilnærming til finish og kvalitet på alle produkter. Hvis du er ute etter vakre nye, miljøvennlige og langvarige vinduer og dører, trenger du ikke lete lenger.

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Vinduer image
Fra 
kr 2 702
 kr 1 21655%
Kjøp Vinduer
Dører image
Fra 
kr 10 190
 kr 5 60445%
Kjøp Dører