Elsket du også "How It's Made" på Discovery Channel? Er du interessert i fabrikker og produksjoner, eller vil du bare se hvordan vi produserer våre vinduer og dører før du bestiller? Da er du kommet til rette sted!

På samme måte som at du ikke kan lage god mat av dårlige ingredienser, kan vi heller ikke produsere kvalitetsprodukter med dårlige materialer. Klarvinduer bruker kun anerkjente leverandører som leverer kvalitetsprodukter til hele den skandinaviske vindusindustrien.

Les mer nedenfor og se hva dette betyr for din neste bestilling.

Vi produserer alle våre vinduer og dører i vår egen fabrikk i Estland. I dette tradisjonsrike landet, finner vi noen av verdens beste langsomt voksende furu.

Av denne furuen bruker vi kjernetreet som blir kuttet i forskjellige stenger og limt sammen til en limtre-komponent. Dermed oppnås en utrolig styrke i treet, noe som gjør det både dimensjonalt stabilt og ekstra værbestandig. Den gode kvaliteten på treet er bokstavelig talt kjernen i alle produktene våre.

klarvinduer træ aluminium.png

I produksjonen jobber vi utelukkende med utvalgte, ledende leverandører av glass, låser og håndtak, beslag, maling osv. Blant våre samarbeidspartnere vil du dermed finne selskaper som Saint-Gobain, RUKO (Assa Abloy), FIX og IPA og andre. Klarvinduers mangeårige erfaring og ekspertise på området resulterer i utmerkede komponenter, som til slutt kommer deg til gode i form av et utmerket produkt.

Til slutt sørger vi for at kvaliteten på våre dører og vinduer lever opp til våre strenge kvalitetskrav. Prosessen med å produsere Klarvinduer og dører er på den måten preget av en ekstraordinær grundighet og oppmerksomhet på detaljer.

Med andre ord er vi kompromissløse i vårt utvalg av tre og produksjon, så vel som i vår tilnærming til finish og kvalitet på alle produkter. Hvis du er ute etter vakre nye, miljøvennlige og langvarige vinduer og dører, trenger du ikke lete lenger.

Du får 10 års garanti på alle produktene våre, og derfor nøler vi ikke med å si at Klarvinduer gir deg utrolig mye verdi for pengene!