Spar opptil 60 %

Vippevinduer

Vippevinduer er hengslet til bunnen av karmen og vipper innover. De er blant de mest populære og allsidige vinduene ettersom de både er sikre og praktiske. Vi anbefaler ikke å kombinere innadgående og utadgående vinduer. ✓ 12 års garanti på aluminiumskledde produkter og 7 års garanti på treprodukter ✓ Prismatch ✓ Trygg E-Handel

1. Planlegg og mål opp
  1. Planlegg og mål opp

Planlegg med våre guider for enten renovering eller nybygg

Se våre guider

2. Design & bestilling
  1. Design & bestilling

Bruk vår konfigurator for å tilpasse produktet ditt

3. Installer
  1. Installer

Gjør det selv med vår veiledning eller få hjelp

Veiledning for installasjon

Prismatch på våre vippevinduer – et trygt, allsidig vindu med vårt garanterte laveste pristilbud

Vippevinduer – populært god verdi for pengene

Vippevinduer er vinduer som åpnes ved å vippe innover. De er blant de mest populære vinduene og er svært allsidige. Deres største fordel er at de kan stå åpne selv i lett regn uten å slippe vann inn i hjemmet ditt. Samtidig er vippevinduene sikre, selv i åpen stilling og har sin største åpning øverst, som gjør det umulig for barn eller voksne å falle ut ved et uhell.

En annen grunn til at vippevinduer er så populære er at de er svært plasseffektive, selv når de er åpne. I motsetning til et sidehengslet eller dreie-vipp vindu, kan vippevinduet åpnes selv om du stiller et par ting i vinduskarmen. Dette er en god grunn til at vippevinduer ofte brukes i garasjer og kjellere. Et annet argument som taler for å ha vippevinduer i kjelleren og garasjen, er at selv i åpen stilling kan ikke innbruddstyver klatre gjennom vippevinduene uten å knuse dem først. Så selv om du glemmer å lukke vinduet, f.eks. over natten, er risikoen for innbrudd fortsatt mindre enn med andre vindustyper.

Installasjon, drift og vedlikehold

Å installere vippevinduer selv kan spare deg for mye penger. Les vår installasjonsguide og du vil se at det ikke er kjernefysikk.

Vippevinduer er ikke mye forskjellig fra andre vinduer bortsett fra hvordan de åpnes, de må tas vare på som alle andre vinduer. Betjener du vinduene dine riktig og tar vare på dem regelmessig, vil du kunne ha glede av vinduet ditt i mange år fremover. Ikke installer ekstra vekt på åpningsrammen eller lukk vinduet helt før du dreier på håndtaket. På denne måten vil du ikke skade vinduet.

Vedlikeholdsmessig anbefaler vi å male trevinduer på nytt med noen års mellomrom og smøring av all maskinvare regelmessig. Ønsker du mindre vedlikehold kan du velge vippevinduer med aluminiumsbekledning, som vil bidra til å beskytte vinduet ditt mot vær og vind og spare deg for å måtte male trevinduene dine på nytt.

Barnesikring, lydisolering og annet mulig tillegg av vippevinduer

Klar produserer vinduer nøyaktig etter dine mål – og behov! Du kan velge håndtak med barnesikring eller bare vanlige håndtak; velg mellom ulike typer glass som lydisolerende glass, solbeskyttelsesglass; velg 2-lags eller til go med ekstra isolerende 3-lags glass og bestemme fargen.

Alt dette gjør at du kan få akkurat det vippevinduet som passer dine behov – til en ekstremt god pris! Vi tilbyr nettrabatt, samt prismatch. Så hvis du ser et lignende vindu av sammenlignbar kvalitet fra en annen leverandør til en lavere pris, skriv til oss og vi vil ikke bare matche den lavere prisen, vi vil også tilby deg 5% rabatt på den prisen!

Så du kan alltid være sikker på å få de beste prisene.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster et vippevindu?

Prisen på et vippevindu endres avhengig av størrelse, materialvalg og andre detaljer, så det er umulig å gi en generell pris. Men du kan raskt finne ut prisen på vinduet ditt: åpne designeren vår, velg mål, materialer og glass, så ser du prisen for nøyaktig det vinduet du ønsker.

Hvordan tar du mål for et nytt vippevindu?

Det er enklere enn mange tror. Alt du trenger er en blyant, et stykke papir og en linjal eller målebånd. Du finner en detaljert forklaring på hvordan du finner de riktige målene her: oppmålingsguide.

Hvorfor er vippevinduer så populære?

Vippevinduer er sparer plass, gir gode ventilasjonsmuligheter, og er trygge og enkle å betjene. De brukes i leiligheter, ganger, trapper og kjellere og er ekstremt populære i garasjer og boder. En annen fordel er at de også finnes i avlange former.

Klar kundeservice
Vi er her for å hjelpe deg!

Å kjøpe nye vinduer og dører kan virke komplisert, men vi er her for å gjøre det enkelt. Hvis du har spørsmål – så spør i vei!

Kontakt ossBlue Phone Icon