Topphengslede vinduer

Et topphengslet vindu betjenes med en vindusholder og er mer enkel enn det toppsvingte vinduet. Konstruksjonen sikrer mot vind og vær og lages etter dine mål. Vi tilbyr et bredt sortiment av billige topphengslede vinduer i godt dansk design. Vindustypen er særlig brukt til kjellere, hvor det ønskes en billigere løsning enn det toppsvingte vinduet. Vinduene fås i tre med beskyttende alu, så du er garantere det mest robuste produktet. Kjøp dine nye topphengslede vinduer på nett – til lave priser!

Hvorfor topphengslede vinduer fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du topphengslede vinduer utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye topphengslede vinduer, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 40% i nettrabatt

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk

Åpent mellom 9.00–15.00 mandag til fredag

Åpent mellom 9.00–15.00 mandag til fredag

32 994 027