Spar opptil 60 %

Dobbel dreie/vipp-verandadør

Introduserer Klars Dobbel dreie/vipp-verandadører - en dobbel verandadør tillater dobbelt så mye lys inn i rommet - hvilket gjør det mye mer innbydende for deg og din familie. Vi anbefaler ikke å kombinere vanlige dører med våre dreie/vipp dører. ✓ 12 års garanti på aluminiumskledde produkter og 7 års garanti på treprodukter ✓ Prismatch ✓ Trygg E-Handel

1. Planlegg og mål opp
  1. Planlegg og mål opp

Planlegg med våre guider for enten renovering eller nybygg

Se våre guider

2. Design & bestilling
  1. Design & bestilling

Bruk vår konfigurator for å tilpasse produktet ditt

3. Installer
  1. Installer

Gjør det selv med vår veiledning eller få hjelp

Veiledning for installasjon

Forbedre hjemmet ditt med Klar's doble dreie/vipp-verandadører

Doble dreie/vipp-verandadører fra Klar – den perfekte løsningen for å forbinde innsiden og utsiden av hjemmet. Disse dørene fungerer på to måter: de kan bruke hengslene på sidene og åpne innover som vanlige verandadører, eller vippe innover som et vippevindu for å lette ventilasjonen.

Den naturlige utviklingen av de klassiske løsningene er deres funksjonelle forbedring. Våre doble dreie/vipp-verandadører er det perfekte eksempelet på dette. Med en bredde som er det dobbelte av enkeltdører og muligheten til å åpne og vippe uavhengig av hverandre, er disse dørene det ideelle valget for det moderne hjemmet.

Vippe-tekonologi blir stadig vanligere i moderne arkitektur, og våre dører er intet unntak. De lar deg ha store ruter som åpner hjemmet ditt mot omverdenen. Arkitekter velger ofte disse dørene for å forbinde innendørs og utendørs områder og velger dem ofte som et sentralt designelement for tilbygg i hagen.

Dreie/vipp-funksjonen

Dreie/vipp-dører består av tre hoveddeler: karmen, dørbladet og mekanismene som styrer åpning og lukking.

Våre dører er utstyrt med dreie/vipp-beslag, noe som gjør det enkelt å betjene dørene med én hånd. Disse brakettene kan aktivere flere posisjoner, inkludert dreie-, vippe- og låseposisjoner. Du kan vri håndtaket nedover for å lukke og låse døren, eller rette det oppover for å vippe den innover for å lette ventilasjonen. Disse beslagene passer til alle materialer, inkludert vinduer med rent tre- eller tre-/aluminium.

De spesielle brakettene på dreie/vipp-dører tillater tre posisjoner:

  • Låse position

  • Vippe position

  • Dreie position

Disse posisjonene styres ved å vri på håndtaket, sette tannhjulene i bevegelse og velge ønsket posisjon. Velg dreie/vipp-verandadører fra Klar for en funksjonell, sikker og visuelt tiltalende måte å forbinde innendørs og utendørs områder på.

Design en dør, der passer til dit hjems stil

Alle bør ha muligheten til å skreddersy en dør som passer til stilen i hjemmet sitt. Derfor tilbyr vi en rekke designalternativer, inkludert mange små glassruter og en kombinasjon av glass og fyllinger som passer perfekt til ditt hjem. Enten du foretrekker et tradisjonelt utseende med mange mindre ruter eller en moderne stil med større ruter, er valget ditt.

Få mest muligt ud af din nye dobbeltdør

Våre tilpassbare doble dreie/vipp-verandadører tilbyr flere designmuligheter og tekniske spesifikasjoner. Våre svingdører i tre/aluminium har et beskyttende lag av aluminium på toppen av treverket på utsiden for å gi ekstra holdbarhet og beskyttelse mot vær og vind. For optimal isolasjon og energieffektivitet, velg våre energieffektive 3-lags glass, som kan hjelpe deg med å spare penger på strømregningen.

Med doble dreie/vipp-verandadører fra Klar kan du nyte skjønnheten i hagen din hele året, enten du holder deg inne på en varm snøværs dag eller ser på solnedgangen gjennom de store glassvinduene. Disse doble dreie/vipp-verandadører gir en fantastisk utsikt. De er også en energieffektiv løsning som kan spare deg for penger. Hos Klar bestreber vi oss på å tilby de beste alternativene med doble dreie/vipp-verandadører.

Klar kundeservice
Vi er her for å hjelpe deg!

Å kjøpe nye vinduer og dører kan virke komplisert, men vi er her for å gjøre det enkelt. Hvis du har spørsmål – så spør i vei!

Kontakt ossBlue Phone Icon