Dreie/vipp-verandadør

Klars dreie/vipp-verandadører er den perfekte måten å forbinde et inne- og uterommet på. I tillegg har verandadører med dreie- og vippefunksjon mange fordeler sammenliknet verandadører uten. Vi anbefaler ikke å kombinere vanlige dører med våre dreie/vipp dører. ✓ 12 års garanti på aluminiumskledde produkter og 7 års garanti på treprodukter ✓ Prismatch ✓ Trygg E-Handel

1. Planlegg og mål opp
  1. Planlegg og mål opp

Planlegg med våre guider for enten renovering eller nybygg

Se våre guider

2. Design & bestilling
  1. Design & bestilling

Bruk vår konfigurator for å tilpasse produktet ditt

3. Installer
  1. Installer

Gjør det selv med vår veiledning eller få hjelp

Veiledning for installasjon

Gjør hjemmet ditt lysere med Klar's dreie/vipp-verandadører - funksjonelle, energieffektive og stilige

Verandadører med dreie/vipp-funskjon har flere fordeler i forhold til dører uten en slik funksjon. Med den smarte vippe- og dreiefunksjonen kan døren åpnes innover som et dreie/vipp-vindu. Vippeposisjonen muliggjør også kontinuerlig ventilasjon, selv i lett regn, ettersom åpningen i vippeposisjonen er begrenset av en saksemekanisme til maksimalt 10 cm, noe som gjør det til en trygg måte å lufte på uten å være hjemme.

Hvordan fungerer dreie/vipp-dører?

Det er faktisk ikke så komplisert. Som alle dører består de av tre hoveddeler:

  1. Rammen, som er den delen som monteres inn i veggen.

  2. Den bevegelige delen, kalt dørbladet

  3. og de forskjellige mekanismene som styrer hvordan døren åpnes og lukkes.

Det som gjør dreie/vipp-verandadører unike er de spesielle brakettene. Når du vrir på håndtaket, setter det tannhjulene i bevegelse og lar deg velge mellom tre forskjellige posisjoner:

  1. låse,

  2. vippe,

  3. og dreie.

Det er enkelt å lukke døren! Bare vri håndtaket nedover og låseboltene gjør resten. Aktiver vippe-funksjonen ved å vri håndtaket oppover, og for dreiefunksjonen, vri håndtaket horisontalt. Det var det! Nå vet du hvordan du bruker en dreie/vipp-dør. Disse kan være ideelle for familier med kjæledyr, for eksempel hunder, som ønsker å lufte uten å måtte bekymre seg for at deres pelskledde venner skal springe ut i hagen.

Design en dør som passer til stilen i hjemmet ditt

Du kan velge mellom forskjellige antall fag og ruter for å oppnå et unikt utseende til hjemmet ditt. Å velge riktig glassdør til hjemmet ditt kan avhenge av stilen huset ditt. har. Du kan velge mellom en tradisjonell stil med mange mindre ruter, en moderne stil med helglass eller en unik kombinasjon av glass og fyllinger, for å fullføre hjemmets stil og legge til et snev av eleganse. Til syvende og sist kommer valget an på dine personlige preferanser.

Få mest mulig ut av din nye dør

Våre tilpassbare verandadører gir deg ikke bare et bredt spekter av designmuligheter, men du kan også velge blant et bredt spekter av tekniske tilvalg. Tre/aluminium og 3-lags glass er to av dem. Dører med aluminiumsbekledning, kalt tre/aluminium, er produsert med et beskyttende lag av aluminium på utsiden av treverket, som gir utmerket holdbarhet og beskyttelse mot vær og vind. For optimal isolasjon og energieffektivitet kan du velge vårt energieffektive 3-lags glass for å spare penger på varmeregningen.

Forbedre hjemmet ditt og kom nærmere naturen drei-vipp-verandadører fra Klar. Lær barna dine om fuglene som besøker hagen din og se dem spise fra fuglemateren. Ingen møbler kan gi deg flottere farger enn naturens egne. Skaff din i dag og gjør hjemmet ditt til det perfekte stedet å være.

Klar kundeservice
Vi er her for å hjelpe deg!

Å kjøpe nye vinduer og dører kan virke komplisert, men vi er her for å gjøre det enkelt. Hvis du har spørsmål – så spør i vei!

Kontakt ossBlue Phone Icon