Spar opptil 60 %
Lisbeth gjorde drømmene sine til virkelighet med nytt keramikkverksted image

Lisbeth gjorde drømmene sine til virkelighet med nytt keramikkverksted

Innholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Lisbeth har laget keramikk i 7 år og de siste årene har hun ønsket seg et eget keramikkverksted. Den drømmen har gått i oppfyllelse og Lisbeth deler sine erfaringer i videoen nedenfor.

Kanskje du går selv og drømmer om et verksted for å utfolde deg kreativt med hobbyene dine? Da kan du absolutt finne inspirasjon her og komme nærmere å oppfylle drømmen din.

Bygningen hvor Lisbeth har sitt keramikkverksted var tidligere en gammel garage med en lukket garageport. For å lage drømme verkstedet ble garageporten fjernet og garagen forvandlet til et moderne og lyst verksted. Vinduer og dører er en enkel måte å åpne et rom på, som Lisbeth opplever:

"Det jeg liker best med vinduene er at de er så store. Det slipper mye lys inn."

Lisbeth

Lisbeth har også valgt en dobbel inngangsdør med sidepartier som virkelig er med til å åpne opp. Døren og vinduene skaper et levende miljø med mye naturlig lys.

Lisbeth bor litt utenfor Ryomgård på Djursland i Danmark og har derfor mye natur rundt seg med åker, kyr og skog. Naturen er en inspirasjon for henne, og hun synes det er flott å kunne åpne opp til den.

"Det er en stor glede å kunne åpne begge dørene på en varm sommerdag. Da er det helt åpent ut til den frie naturen," forklarer Lisbeth.

keramikkversted med ytterdører

Det er ikke bare funksjonaliteten til døren og vinduene som har gjort en stor forskjell. Spesielt døren passer veldig godt til huset, den har samme stil som sprossevinduerne. Det er et klassisk valg for et hus på landsbygda.

Ønsker du å oppfylle boligdrømmene dine? Det kan være at du vil ha et verksted for hobbyene dine eller bare vil være nærmere naturen? Uansett hva du drømmer om, kan vi hjelpe deg med nye dører og vinduer som kan bidra til å skape et åpent og lyst miljø i hjemmet ditt - akkurat som det gjorde for Lisbeth.