Spar opptil 60 %
Gjør som Mogens: monter dine egne vinduer og dører image

Gjør som Mogens: monter dine egne vinduer og dører

Innholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Er du KLAR til å få nye vinduer og dører? Kanskje du er litt hendig og allerede vurderer å gjøre det selv? Ikke noe problem! Mogens og Klar kan hjelpe deg med alt du trenger – både å kjøpe vinduer og dører og til å måle opp og montere.

Mogens er en av våre hendige kunder, som nylig har oppgradert sin hytte med 8 nye sprossevinduer. Mogens har montert alle vinduene selv og sett hvor enkelt det kan være: «De er enkle å montere, ingen problemer der. Det er enkelt. De er ikke så store, så én person kan lett bære rundt på de.»

Mogens begynte sin Klar-reise da han ville ha vinduer med så lite vedlikehold som mulig på utsiden, som fortsatt skulle se ut som trevinduer på innsiden. Han valgte å kjøpe tre/aluminium. En en god kombinasjon for nesten vedlikeholdsfrie vinduer med lang levetid, god isolasjonsevne og utvendig beskyttelse av treverket.

Mogens valgte Klar etter å ha sammenlignet tilbud fra 4 ulike selskaper, hvor han sørget for å sikre at det var samme kvalitet som skulle leveres: «Det eneste som skilte seg ut var at Klar var billigere», forklarer Mogens, «Min erfaring med Klar etter at de ble installert har vært veldig tilfredsstillende. Alt fungerte akkurat som det skulle!»

Føler du deg nå KLAR til å montere selv? Mangler du bare vinduene slik at du kan komme i gang?

Mogens, vinduer fra Klar

Hvordan installere vinduer og dører selv

Når du velger å pusse opp huset og bytte ut vinduer og dører, må du være ekstra nøye så at du sikrer deg et ordentlig arbeid på huset ditt. Hvis du ikke har gjort det før, kan det være som et flott DIY-prosjekt, som du vil være stolt over å ha gjennomført. Hvis Mogens kan, kan du også!

Vi har laget denne videoguiden og e-boken til deg, som du kan bruke bruke underveis i prosjektet. Følg veiledningen nøye og vær grundig med å gjøre hvert trinn riktig – så går det greit!

Husk å sørge for skikkelig isolasjon: For å holde varmen inne og for at vinduene og dørene dine skal kunne takle det tøffe været ute, er det viktig at du isolerer riktig rundt vinduene og dørene dine.

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål om montering av vinduer og dører. Vi sitter klar på telefonen og kan i de fleste tilfeller veilede deg på rett spor. Du kan kontakte oss her og vår kundeservice vil komme tilbake til deg så raskt som mulig.