60 % SALG. Ender på
Lene inspirerer: Skap lys og kontrast med nye dører og vinduer image

Lene inspirerer: Skap lys og kontrast med nye dører og vinduer

  Author Photo
25.05.2022

Innholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Lene fra Stavanger har oppgradert sin svarte bod med et hvitt vindu og en hvit dobbel inngangsdør fra Klar. Det gir lys og skaper en kontrast på utsiden som andre legger merke til. Har du en mørk bod, garasje, carport, verksted eller noe annet som kunne trenge en oppgradering? Uansett hva det er, kan prosjektet til Lene kanskje inspirere deg.

Med noe så enkelt som å bytte ut eller sette inn dører og vinduer, kan du oppnå akkurat det du ønsker. Lene fikk sin drømmebod, og det kan du også få. Det hele startet med at Lene ønsket seg en stor bod med plass til oppbevaring, men som trengte dører og vinduer: "En ny dør og et nytt vindu - det er bare prikken over i'en. "Det hadde vært kjedelig uten, men det er også veldig fint fordi de er hvite, og boden min er svart, så man legger merke til det", forklarer Lene.

Lenes flotte skur har vinduer og dører fra Klar

Det er ikke bare Lene som beundrer hvordan vinduet og dobbeltdøren setter prikken over i-en på boden: "Mange synes det ser veldig bra ut og roser vinduet, døren og boden min generelt", sier Lene. "Når folk har vært inne i boden, legger de merke til at det også er plass til store ting i boden".

Er det på tide å oppfylle drømmene dine? I tillegg til hvordan boden ser ut med den svart-hvite kontrasten, kan en oppgradering med nye dører og vinduer gi funksjonelle fordeler som lys, ventilasjon og godt inneklima.

Lene beundrer den flotte hvite døren fra Klar

Funksjonelle dører og vinduer

En dobbel inngangsdør er ikke bare vakker, men også praktisk fordi den kan åpnes 180 grader, slik at store gjenstander kan komme inn og ut. Boden til Lene ble bygget for å gi mer lagringsplass til store gjenstander, og da er en stor dobbeltdør en flott og praktisk løsning. Lene valgte en dør med Kura-glass, som er et smart valg for å gi privatliv og skjule rot.

Den samme funksjonaliteten gjelder for det toppstyrte vinduet, som i tillegg til å gi lys også gir mulighet for ventilasjon. Lene har valgt et vindu med innebygd lufteventil, som gjør at hun kan åpne opp for å lufte litt, noe som forbedrer inneklimaet i rommet.

Lene forteller at hun har hatt gode erfaringer med Klar: "Da jeg fant KLAR vinduer og prøvde å bestille på nettet, gikk det veldig bra. Det var enkelt å bestille varer. "Jeg kommer definitivt til å se på KLAR vinduer hvis jeg trenger nye vinduer og dører igjen."

Klar hjalp Lene med å oppfylle drømmene sine, og vi kan hjelpe deg også!