Oppussing av et sommerhus i den svenske skjærgården - Fra gammelt til nytt image

Oppussing av et sommerhus i den svenske skjærgården - Fra gammelt til nytt

Innholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Bare en times båttur fra pulserende Stockholm i Sverige fant vi drømmehytta som vi alle gjerne skulle hatt! Og utsikten var magisk!

Det var en varm september-dag at vi ble invitert til å se forvandlingen av Bingos sommerhus, som ligger på en av Stockholms 30 000 øyer. Bingos gamle flotte trehus med fantastisk havutsikt hadde blitt renovert i etapper. Og i løpet av sommeren 2021 var det på tide å skifte vinduer, terrassedører og ytterdører.

Store fastkarm vinduer ble montert i andre etasjen sammen med to helglass doble terrassedører. Den ene terrassedøren førte ut til en stor nybygd balkong og den andre, en innadslående terrassedør åpnet ut til en fransk balkong med havutsikt fra soverommet.

Et fantastisk lysinnfall

De store vinduene og glassdørene med sprosser får overetasjen til å bade i sollys og skape vakre konturer fra skyggene av sprossene. På kortsidene ble det montert åpningsbare sidehengte vinduer med sprosser. Disse litt mindre vinduene var med til å skape effektiv ventilasjon ved hjelp av stormkrokene som fulgte med - perfekt til de anledninger du ikke ønsker å åpne balkongdørene.

Et bilde av Bingo

Lavere strømregning

De nye vinduene og dørene bidro ikke bare til bedre lysinnfall, men også til å holde varmen i huset. Med 3-glass vinduer og dører forsvant varmelekkasjene som var der før og oppvarmingskostnadene gikk ned.

Ekstra sikker inngangsdør

Den gamle ytterdøren til huset hadde gjort sitt, og ble erstattet med en ny dør med ekstra innbruddssikker låskasse og låskjerne. Ved ganske enkelt å løfte håndtaket ble 3-punktslåsen foldet ned med de tre tykke låsestemplene ut. Bingos favorittfunksjon på den nye ytterdøren.

Bingos Klarvinduer - Topp 5:

  1. Rask og smidig levering

  2. Muligheten til å få nøyaktig de målene man ønsker

  3. Robust og sikker lås til ytterdøren

  4. Beholde husets eldre karakter, selv med de nye vinduene og dørene

  5. Lavere strømregninger gjennom energieffektive vinduer og dører

Det var Thomas og Maria fra Klar som denne varme septemberdagen fikk anledning til å besøke hytta vi alle skulle ønske skulle være vår egen! Og vi kan bare si at det var en fantastisk dag! Bli med oss ​​på besøket i videoen nedenfor.