60 % SALG. Ender på
Gør-det-selv med Kim - hva er viktig ved renovering av eldre boliger? image

Gør-det-selv med Kim - hva er viktig ved renovering av eldre boliger?

Innholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

"Det er som å lukke en Mercedes-dør i stedet for en Skoda-dør." Slik beskriver Kim Vindahl kvaliteten på dørene sine fra Klar. Kim, som er entreprenør og utleier, investerte for to år siden i et gammelt meieri utenfor Slagelse, som han og håndverkerne hans er i ferd med å bygge om til utleieboliger.

En av de største forvandlingene av det gamle meieriet har vært å skifte ut alle vinduene: "Nå ser det ut som noe som hører hjemme, da det er det største huset i denne bittelille byen. "Og med de vakreste vinduene!" sier Kim. Han forteller at de nye vinduene har løftet bygningen til et helt nytt nivå, noe som er viktig å huske på når man renoverer eldre boliger. En enkel ting som å bytte ut et vindu kan utgjøre hele forskjellen for deg.

Kim elsker spesielt disse vinduene fra Klar

Kims håndverkere har montert vinduene, og de har vært glade for å bruke produktene og har kunnet montere dem på en normal måte. Utover det har Kim selv gode ting å si om sin opplevelse: "Jeg er superfornøyd med å ha handlet hos Klar! Jeg synes de har en perfekt kundeservice!"

Dette er femte gang Kim har kjøpt vinduer og dører fra Klar, og han har allerede anbefalt produktene til andre.

Hvis du ønsker å oppgradere hjemmet ditt eller er midt i et større oppussingsprosjekt som Kim, er dører og vinduer et godt sted å starte. Om du velger bondehusvinduer (som Kim), vinduer med fast karm, sprossevinduer eller noe helt annet, er opp til deg - du kan sette ditt eget preg!

I tillegg til å gi en eldre bolig et moderne uttrykk, kan en oppgradering også forbedre inneklimaet i boligen din. Under hvert vindu og hver dør kan du velge ulike elementer som gir den beste kvaliteten.

Vi anbefaler å velge tre/aluminium, 3-lags glass (som er et lovkrav for helårsboliger) og innebygd lufteventil.

Er du en gjør-det-selv-entusiast som Kim, eller er du bare ute etter inspirasjon til et kommende prosjekt? Her finner du inspirasjon til hjemmet ditt og guider til hvordan du monterer dører og vinduer selv. På bloggen vår finner du mye nyttig kunnskap om hvilke vinduer du bør velge, hva de ulike tingene betyr, andres erfaringer og generell inspirasjon til hjemmet ditt.