55 % rabatt + 25 % rabatt på myggnett

Platedører

Kjøp din neste platedør av høy kvalitet til en lav pris; Klar er 100% digital, med så få mellomledd som mulig, og kan derfor tilby deg den lave pris.

✓ 12 års garanti på aluminiumskledde produkter og 7 års garanti på treprodukter ✓ Prismatch ✓ Trygg E-Handel

1. Planlegg og mål opp
  1. Planlegg og mål opp

Planlegg med våre guider for enten renovering eller nybygg

Se våre guider

2. Design & bestilling
  1. Design & bestilling

Bruk vår konfigurator for å tilpasse produktet ditt

3. Installer
  1. Installer

Gjør det selv med vår veiledning eller få hjelp

Veiledning for installasjon

Pladedører til hjemmet, skuret eller garagen

Klars platedører er holdbare, sikre inngangsdører med lite vedlikehold. Kombinasjonen av HDF og isolasjon gir overlegen styrke og isolasjon sammenlignet med tradisjonelle tredører – din nye platedør med HDF (High-Density Fiberboard) og ekstra isolasjon er definitivt en forbedring.

Trygg og isolerende

Klars platedører kommer med en gratis sikkerhetspakke med et 3-punkts låsesystem, for å sikre at hjemmet ditt er trygt sikret. Den ekstra isolasjonen i døren er også med på å holde hjemmet varmt og energieffektivt, slik at du kan spare penger på strømregningen.

Lite vedlikehold

Den solide utsiden til din Klar platedør er motstandsdyktig mot slag og værskader, slik at du kan være sikker på at døren din vil kunne se flott ut i mange år fremover. Klar er så trygg på kvaliteten til platedørene våre at vi gir opptil 12 års garanti, slik at du kan være sikker på at det vil være verdt investeringen.

Sett sammen dørene dine

Alle skal kunne leve godt. Ved hjelp av vår designer kan du lage en skreddersydd platedør som passer akkurat dine behov. I tillegg vil våre hyppige nettrabatter hjelpe deg med å spare penger på oppussingsprosjekt.

Velg din farge

Velg mellom den klassiske hvite, den helt sorte eller den trendy antrasittgrå når det kommer til platedøren din.

Ofte stilte spørsmål

Hva er platedører laget av?

Klar lager platedører av en kombinasjon av hardboard (HDF), isolasjon og aluminium med dørkarm i tre.

Hva er en platedør?

En platedør er en type inngangsdør laget av en kombinasjon av materialer for å skape en sterkere, mer holdbar og energieffektiv dør enn vanlige tredører.

Klar kundeservice
Vi er her for å hjelpe deg!

Å kjøpe nye vinduer og dører kan virke komplisert, men vi er her for å gjøre det enkelt. Hvis du har spørsmål – så spør i vei!

Kontakt ossBlue Phone Icon