Platedører

Skap et minimalistisk preg i hjemmet ditt med platedører fra Klarvinduer. Platedører er hoveddører med en solid overflate som fås i flere varianter med glatt overflate eller overflate med sporfresing. Du har også muligheten til å velge ruter i forskjellige former. Våre platedørene våre er laget i Estland og kommer i en størrelse hvor du selv har mulighet for å komme med dine tilpasningsalternativer. Kjøp dine stilige skandinaviske platedører her med 40% nettrabatt.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ Trygg E-handel

Hvorfor platedører fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du platedører utover det sedvanlige. Vi stiller mer enn 50 års bransjeerfaring til rådighet og hjelper deg med alt fra inspirasjon til oppmåling, bestilling til levering. Hvis du er på utkikk etter nye platedører, gir vi deg fire gode grunner til å velge Klarvinduer:

Rask levering av dine nye vinduer og dører!

Vi brenner for å gi deg den beste service

10 års garanti på alle våre produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne videoen kan du lære mer om hvorfor vi har oppnådd et rykte for å tilby mest for pengene på det norske vindusmarkedet. Hør mer om hvordan vi kan tilby våre kunder en lav pris, høy kvalitet og lynraske leveringstider på alle våre produkter.

Bestill i dag

Spar opptil 45% i nettrabatt!

Fra klikk til levering på noen få uker!

Direkte fra egen fabrikk til deg, fra kun 429kr

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åpningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

32 994 027