55 % rabatt + 25 % rabatt på myggnett

Garanti (old)

Hos Klar er vi ikke bare stolte av elementene vi produserer! Vi er også stolte av å produsere dem i absolutt best mulig kvalitet, slik at du kan glede deg over dine nye vinduer og dører i mange år.

Å bytte ut vinduer og dører er en stor og viktig beslutning for mange, de fleste kan til og med måtte ta denne beslutningen bare en gang i livet - og vi vil derfor alltid streve for å gjøre deg helt fornøyd. Selvfølgelig gjenspeiles denne holdningen også i vår garanti. Du kan være sikker på at hvis det skulle oppstå en feil senere, vil vi gjøre vårt beste for å rette den opp raskt og profesjonelt. Alt du trenger å gjøre er å vedlikeholde de nye vinduene og dørene fortløpende, og ellers bare nyte utsikten!

Klar tilbyr 12 års garanti for aluminiumkledde produkter og 7 års garanti for treprodukter på defekte varer, forutsatt at elementene er montert i henhold til våre monteringsanvisninger og at montering og tetting er utført korrekt.

Se vår monteringsveiledning her.

Du kan lese mer om Klars garantibetingelser nedenfor: 

Produktgaranti

Produktgarantien gjelder kun fabrikkmalte elementer og forutsetter at overflatebehandlingen kontinuerlig opprettholdes i forbindelse med skade og nedbrytning av maling. Etter Klars vurdering dekker produktgarantien enten reparasjon eller erstatning. Utgåtte produkter erstattes med tilsvarende. Følgeskader, monteringsarbeid og tilhørende kostnader dekkes ikke av garantien.

Vær oppmerksom på at synlige feil og / eller skader rapporteres før installasjon! Det er kjøpers eget ansvar å varsle Klar om noe er skadet eller feil på produktet, men hvis dette ikke er varslet før montering av produktet, blir kvitteringskontrollen ansett som fullført. 

Glass og fyllinger

12 års garanti for aluminiumkledde produkter og 7 års garanti for treprodukter.

Øvrige deler (grep, sylindere, beslag etc)

12 års garanti for aluminiumkledde produkter og 7 års garanti for treprodukter.

Følgeskader

Følgeskader på grunn av feil montering, ingen eller manglende smøring og løpende vedlikehold dekkes ikke. Garantien dekker ikke etterarbeid som justering av hengsler og rammer, polering, små riper i treet, utvinning fra treknuter, eller bobler i lakken.

Tetthet og vanninntak

Det er ingen garanti for mangel på tetthet eller vanninntrengning av dørelementene med 1-punktslås eller innadgående dører.

Hvis du har spørsmål om kvaliteten eller garantien vår kan du kontakte oss på e-post eller telefont.

Gjør hjemmet ditt til et bedre sted

Oppgrader hjemmet ditt med energieffektive dører og vinduer. Du kan designe dine nye dører og vinduer så de passer nøyaktig til dine behov.

Vinduer image
Fra 
kr 2 702
 kr 1 21655%
Kjøp Vinduer
Dører image
Fra 
kr 10 190
 kr 5 60445%
Kjøp Dører