60 % SALG. Ender på
Casper image

Casper

  Author Photo
29.07.2024

Innholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Casper er Head of Customer Acquisition, noe som betyr at han sørger for at alle potensielle kunder kan finne Klar når de leter etter et produkt. Casper har bodd i Irland, Finland og Tyskland, og han har også svart belte i taekwondo.

Casper

Hva betyr Klar for deg?

Det betyr klarhet i en veldig vanskelig prosess, det hjelper oss til å forstå noe som ingen av oss har tenkt på, og som vi trenger å forstå i en situasjon vi ikke har vært i før. Klarhet i en prosess som normalt ikke er klar. Noe som dører og vinduer er en superkonservativ bransje som ikke har endret seg på 100 år, og der kommer vi inn og er et friskt pust.

Hvorfor jobber du i Klar?

Fordi jeg liker å vite om ting som man vanligvis ikke tenker på. I tillegg til at alt det kulturelle er kult, er det viktig å ha en god arbeidsplass, og arbeidsoppgavene mine er kule og har innflytelse. Her blir det konkretisert på en uhåndgripelig måte. Og så er det selvfølgelig at alle er kule mennesker.

Hva tror du gjør at Klar skiller seg ut i markedet? Hva gjør oss unike?

Jeg tror det er en veldig teknologisk tilnærming til noe man vanligvis ikke forbinder med det. Når du har et usexy produkt, som dører og vinduer, og så går inn og gjør alt annet rundt det sexy. Og så er det også en dedikasjon til å bevege seg så raskt som mulig.

Hvordan har det å være tydelig påvirket holdningen din når det gjelder å balansere pris og kvalitet?

At det ikke er enten eller, men at man kan få begge deler. Det finnes mange steder hvor man lett kan bli lurt, hvor man betaler mer for samme kvalitet. Vi kjenner det alle fra ting som håndkremer, der det kommer fra samme fabrikk, men du betaler mer for det ene merket enn det andre. Du gjør det åpent hvor prisen kommer fra og hvor kvaliteten kommer fra, slik at du ikke trenger å gå på kompromiss, du kan få begge deler.

Hvilket produkt er din favoritt?

Bondehusvinduene. De er søte, og de har en så ekstremt nordisk estetikk. Jeg synes de er sjarmerende å se på både innvendig og utvendig, og de er enkle å bruke.

Hva ville du prioritert hvis du skulle kjøpe dører og vinduer til hjemmet ditt?

Ventilasjon og isolasjon. Isolasjon fordi jeg har bodd i Irland, der de ikke vet hvordan de skal isolere hjemmene sine ordentlig, så du blir skikkelig kald når det blir kaldt. Og det er skikkelig kjipt når man ikke får ventilert skikkelig. Lys er nok den tredje prioriteringen, og det kan du fikse med noen fine lamper.

Hva gjør Klar for å øke kundetilfredsheten?

Når du har et kundesupportteam, sitter de vanligvis for seg selv, og i større selskaper er de ofte adskilt fra folk som meg. Det at vi sitter på samme kontor og jeg kan høre hva kundene ringer inn og hva de trenger, gjør at jeg bedre kan forstå hva de er ute etter. Det er også en enorm ærlighet i Klar som er vanskelig å finne andre steder.

Hvordan tror du Klar vil se ut i fremtiden?

Jeg tror vi utvider bransjen nå som vi har både persienner og myggnett. Det å kjøpe persienner til vinduene er også en forferdelig prosess. De tingene til hjemmet ditt som skal vare lenge, bør være så enkle som mulig. Det bør være like enkelt å få tak i vinduer og alt som hører til som å gå på Ikea og kjøpe en sofa.

Hvor ser du deg selv om ti år?

Privat, som far. Nyter livet sammen med min sønn eller datter. Profesjonelt, å vokse sammen med Klar. Å reise rundt i hele Europa og være en del av den reisen.