55 % SALG. Ender på
Ytterdører – en viktig del av din bolig image

Ytterdører – en viktig del av din bolig

Innholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Hvorfor bør du vurdere en ny ytterdør?

Ytterdøren er en av de viktigste elementene i hjemmet ditt og er også det stedet som blir mest utsatt for innbruddsforsøk. Det er den første døren gjestene dine ser når de besøker deg. En ny ytterdør tilføyer ikke bare bedre sikkerhet, men også et bedre førsteinntrykk av hjemmet. Det er også hyggelig å komme hjem til en vakker dør som setter prikken over i'en på huset ditt.

Klar har mange alternativer å velge mellom og hos oss får du en billig ytterdør av høyeste kvalitet. Du får også muligheten til å sette ditt eget personlige preg på døren du velger til hjemmet ditt. Enten det er vinduene i stua eller inngangsdøren, er vi sikre på at du vil finne noe som passer for deg og dine behov. 


Kanskje har huset ditt nettopp fått nye vinduer? Isåfall er det også en god idé å friske opp ytterdøren slik at den matcher dem - eller i det minste ikke ser for slitt ut i sammenligning. Når du først har investert i en ytterdør du er fornøyd med, er vi ganske sikre på at du ikke kommer til å angre.

Svart dobbel fasadedør, tett lukket

Et hav av ytterdører

Når du skal velge den perfekte ytterdøren som passer hjemmet ditt, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne - spesielt hvis du ikke helt vet hva du ser etter. Alle ytterdører kommer med egne unike preg og former, som kan være en kunstform i seg selv. Vi anbefaler å se på helheten av hjemmet ditt og koordinere både farge og stilen du ønsker. Kanskje vil du gå for en mer skandinavisk eller nostalgisk stil? Da kan du prøve krysspostvinduer eller gårdsvinduer. Da kan det være en god ide å gå for en inngangsdør som matcher den tradisjonelle stilen. 

Hvilken type belegg du skal velge på vinduene eller dørene avhenger av hvor i landet du bor. Det er kanskje mer normalt å gå for dører og vinduer med 3-lags glass med ekstra isolasjon, om du for eksempel bor i Nord-Norge eller på steder det er ofte vind eller uvær. 

Det finnes et hav av forskjellige dører i Norge og resten av verden som du sannsynligvis aldri kommer til å se. Kanskje har du lagt merke til mangfoldet hvis du har vært ute og reist?

Ytterdører kan være ganske forskjellige, avhengig av hvilken tidsperiode de er fra, hvilken del av verden de befinner seg i, hvilken type bygning og arkitekt som har tegnet dem - og ikke minst hvilke materialer de er laget av.

Selv om det finnes et mangfold av ytterdører, har de alle en ting til felles. Nemlig å være bygningens eller boligens hovedinngang/utgang. Det første stedet dine gjester ser. Inngangsdøren er også det stedet du ønsker folk velkommen (eller prøver å holde dem ute). 

Design din egen dør hos Klar

Hvis du designer din egen dør hos Klar, kan du sette ditt eget personlige preg på den, trinn for trinn. Vi tilbyr rimelige ytterdører av høy kvalitet, og vi gjør det enkelt for deg å komme i gang med prosjektet. Du kan velge materialer, farger og gjøre mange detaljerte valg for å få akkurat det du vil ha.

Noe av det viktigste du bør tenke på når du skal investere i en ny, billig ytterdør, er om du vil ha en ytterdør med eller uten glass. Hvis du velger en ytterdør med glass, kan du for eksempel velge mellom 1 rute eller 8 ruter. En enkelt stor rute kan være en god idé hvis du ønsker mest mulig lys i entréen. En ytterdør med 8 ruter er delt med sprosser på glasset, noe som fungerer som en ekstra smart detalj.

Hvis du vil ha en ytterdør uten glass, kan du velge mellom 3 og 8 fyllinger. En fylling er en ramme som er gravert inn i døren, noe som gir et mer eksklusivt utseende enn en ytterdør uten slike detaljer.

Er du den nysgjerrige typen som ønsker å spionere i boliggatene uten å tiltrekke deg oppmerksomhet? Da kan vi også tilby ytterdører med glass i toppen, for eksempel 3 felter 1 rute eller 3 felter 1 rute halvmåne. Eller kanskje en av våre flate dører med glass? Disse dørene med vinduer gir også litt ekstra lys i inngangspartiet, noe som kan være veldig fint.

Billige ytterdører av høy kvalitet 

Vi har mange billige ytterdører hos Klar. Hvis du ikke allerede har sett hva vi har å tilby av ytterdører, kan du sjekke vårt utvalg her. Vi tilbyr ytterdører til lavere priser, uten at det går på bekostning av kvaliteten. 

Når du legger inn bestillingen din, sendes den direkte til fabrikken vår i Estland. Deretter begynner vi å produsere din personlige ytterdør av saktevoksende furu med høy andel kjerneved, som også dyrkes i Estland. Landet har gode forhold for trevekst, noe som sikrer god trekvalitet i produksjonen, og derfor kan vi tilby rimelige ytterdører av høy kvalitet.

Dessuten er alle våre dører CE-merket og dekket av enten 7 eller 12 års garanti.

God kvalitet er viktig for oss og for deg som kunde. Vi ønsker at du skal være fornøyd med din nye ytterdør i mange år fremover, og derfor lønner det seg ikke å gå ned på kvaliteten.